- 19 Aralık 2018
- 467
- 869
- 33
Aynen ya bir girsede içimize su serpse bende iyidir diye dusunuyorum ctesi aksamıydı sanırım düğünü. Inşallah çok mutludurBEnce yok bilen duyan cnm en son taaa Cuma gece girmiş 00:24 gibi birsey yazıyordu son giriş tarihi ben de cok meraktayım şimdiye kdr 2 dk olsa gelir diye düşünüyordum
Kızlar dikiş tutan zarın görüntüsü nasıldır acaba dıkisı tutanlar baktiysa söyleyebilir mi
Çok küçük bir açıklık var ama et parçası gibi birsey de var orda acaba o ne oluyorCanım yazılanlardan bildigim kadariyla altı kapalı oluyo üst tarafta serçe parmağının ucu kadar delik oluyor
Bende cok merak ediyorum onu yapti napti diye
Kiz sen burdamisin adami evlilge ikna yollari ararken aramiz daha berbat oldu bizimBuralar baya yoğunlastı bu aralar düğün mevsimi geldiği için :) kızlar moralinizi yüksek tutun
çok şükür benim ilk seferde çok güzel tuttu ama herkesin dokusu farklı
ilk işlemde tutmasada ikinci işlemde tutucaktır en kötüsü gecıcı işlem var moralınızı yüksek tutun kızlar allah hepımızın yardımcısı olsun
Kiz sen burdamisin adami evlilge ikna yollari ararken aramiz daha berbat oldu bizim
Walla sorma canm benmde öyle oldu geçenlerde yoruldum artık ya birşey olsun diye bekliyorum halaKiz sen burdamisin adami evlilge ikna yollari ararken aramiz daha berbat oldu bizim
Walla sorma canm benmde öyle oldu geçenlerde yoruldum artık ya birşey olsun diye bekliyorum hala
Nerde cnm bahsettigin seyÇok küçük bir açıklık var ama et parçası gibi birsey de var orda acaba o ne oluyor
Kızlar benimde 3 senelik ya bide mesafe var aramizda wala 3 5 aya birsey yapmazsa en son adama dicem gel kan kardesi olalim sende kurtul bende kurtulayım diye
9 sene dayanamazdım herhaldeCanım senin 3 sene benim 9 seneydi en sonunda bitirdim
Baktığımda çok kusuk bir açıklık ve o açıklığı üst kısmında nohut tanesi kadar bir et parçası varNerde cnm bahsettigin sey
Kuzuu soruları sormayı unutma olur muYarın geçici işlemi olucam düğüne 4 gün kaldı bana şans dileyin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?