Allah yardımcın olsun cnm ondan sonuç almayan yok içini ferah tut dualarımız seninleYarın geçici işlemi olucam düğüne 4 gün kaldı bana şans dileyin kızlar
Tam canlandıramıyorum cnm dediğini gözümde. Foto varsa at bakayım istersenBaktığımda çok kusuk bir açıklık ve o açıklığı üst kısmında nohut tanesi kadar bir et parçası var
Canım senin icn dua edeceğim insallah hicbir sorun olmayacak içini ferah tut ne guzel kurtulacaksın tüm bunlardan. Ama lütfen sonrasında bir fırsat bulup bizi bilgilendir ne olur. Herşeyi olumlu düşün sonuç olarak orada bir müdahale olacak ve kanayacak. Güzel haberlerini bekliyor olacağızYarın geçici işlemi olucam düğüne 4 gün kaldı bana şans dileyin kızlar
Allah yardımcın olsun inşallah dualarımız seninle merak etme korkma da olumlu sonuç alacaksın hiç merak etmeYarın geçici işlemi olucam düğüne 4 gün kaldı bana şans dileyin kızlar
Yarın geçici işlemi olucam düğüne 4 gün kaldı bana şans dileyin kızlar
9 sene dayanamazdım herhalde
Amiin Allah razi olsun duanizi alabiliyosam ne mutlu bana. Nolcakki sanki tas attim da kolummu yoruldu biliyorum o evreler cook zor geciyo stres bunalim. Ama geciyo merak etmeyin kizlar :)Sen en başından beri hepimize umut serpiyorsun allah işini rast getirsin canım
Seninki ilişkin ne kadarlık cnm ? Ben ve neliz kafayı bozduk nelizle taktik falan arastırıyoruz :)
Allah senin emi sesli güldumKızlar benimde 3 senelik ya bide mesafe var aramizda wala 3 5 aya birsey yapmazsa en son adama dicem gel kan kardesi olalim sende kurtul bende kurtulayım diye
Canım Allah yardımcın olsun. Dualarımız seninle..Allah yardımcın olsun inşallah dualarımız seninle merak etme korkma da olumlu sonuç alacaksın hiç merak etme
Aynen nasipte varsa gerçekten oluyor bizde çok zor şeyler atlattık ama yoruldum ya çok evlensek te bitse istyorum ben o adamı o benim olmalıAmiin Allah razi olsun duanizi alabiliyosam ne mutlu bana. Nolcakki sanki tas attim da kolummu yoruldu biliyorum o evreler cook zor geciyo stres bunalim. Ama geciyo merak etmeyin kizlar :)
Allah senin emi sesli güldum
Amaan kizlar hersey nasip kismet yani ömür ne kadar o bile belli degil akisina birakin nasip olunca hicbisey engel olamiyo gercekten
Ben sıramı savdım sükürler olsunKızçeler ne var ne yok P Prpr00pr den ses cikmadi .Donatello34 da insallah yakın zamanda hayırlı haber verecek. Ondan sonra sıradakiler kim gelinler neredesiniz düğünü yaklaşanlar çıkın çıkın gelin
Ah ahh senin yerinde olmak isterdik hepimiz insallah kalp krizinden ölmezsek o günleri görürüz canmBen sıramı savdım sükürler olsunRabbim isteyemlere de nasip etsin insallah
Kötü olsaydı kesin yazardı bence. Suanda balayı keyfi yapıyor soğuk limonata ve deniz keyfi
Bence de fırsat bulamıyordur keyiften :)Kötü olsaydı kesin yazardı bence. Suanda balayı keyfi yapıyor soğuk limonata ve deniz keyfi
Benimde aynı durumdaaaa 3.5 yıllık ilişkim vard onun yapamağını yaptı 5.ayımızda sözlendik bi kac ay sonra nişanımız var seneyede düğün uzatmaya gelmiyor bu işlerAyyyy sorma bitti şimdi hayatıma başkası girdi onun 9 senede yapamadığını 5 ayda yaptı
2 hafta sonra nişanım var
Aynen uzatmaya gelmiyor. Benimde tüm konuştularim benle evlenmek istedi ben istemedm. Bununla da ben evlenmek istedim bir türlü teklif göremedimBenimde aynı durumdaaaa 3.5 yıllık ilişkim vard onun yapamağını yaptı 5.ayımızda sözlendik bi kac ay sonra nişanımız var seneyede düğün uzatmaya gelmiyor bu işler
Ya biraz ağırdan alın ama trip atmak değil alttan alttanAynen uzatmaya gelmiyor. Benimde tüm konuştularim benle evlenmek istedi ben istemedm. Bununla da ben evlenmek istedim bir türlü teklif göremedimne kadar bahtsız bir kızım ben yahu buda olmazsa cinsiyet değiştircem o zamanda konustugum kızda zar falan aramicam asla
Her yolu denedm aslnda ama artık takmıyormuş gbi yapıyorum içimde fırtınalar kopsadaYa biraz ağırdan alın ama trip atmak değil alttan alttan
Ayyyy sorma bitti şimdi hayatıma başkası girdi onun 9 senede yapamadığını 5 ayda yaptı
2 hafta sonra nişanım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?