Yarın geçici işlemi olucam düğüne 4 gün kaldı bana şans dileyin kızlar
Canım senin icn dua edeceğim insallah hicbir sorun olmayacak içini ferah tut ne guzel kurtulacaksın tüm bunlardan. Ama lütfen sonrasında bir fırsat bulup bizi bilgilendir ne olur. Herşeyi olumlu düşün sonuç olarak orada bir müdahale olacak ve kanayacak. Güzel haberlerini bekliyor olacağız

Sen en başından beri hepimize umut serpiyorsun allah işini rast getirsin canım
Amiin Allah razi olsun duanizi alabiliyosam ne mutlu bana. Nolcakki sanki tas attim da kolummu yoruldu biliyorum o evreler cook zor geciyo stres bunalim. Ama geciyo merak etmeyin kizlar :)
Seninki ilişkin ne kadarlık cnm ? Ben ve neliz kafayı bozduk nelizle taktik falan arastırıyoruz :)
Kızlar benimde 3 senelik ya bide mesafe var aramizda wala 3 5 aya birsey yapmazsa en son adama dicem gel kan kardesi olalim sende kurtul bende kurtulayım diye
Allah senin emi sesli güldum
Amaan kizlar hersey nasip kismet yani ömür ne kadar o bile belli degil akisina birakin nasip olunca hicbisey engel olamiyo gercekten

Aynen nasipte varsa gerçekten oluyor bizde çok zor şeyler atlattık ama yoruldum ya çok evlensek te bitse istyorum ben o adamı o benim olmalı

Ben sıramı savdım sükürler olsun Rabbim isteyemlere de nasip etsin insallah

Ayyyy sorma bitti şimdi hayatıma başkası girdi onun 9 senede yapamadığını 5 ayda yaptı
2 hafta sonra nişanım var
Benimde aynı durumdaaaa 3.5 yıllık ilişkim vard onun yapamağını yaptı 5.ayımızda sözlendik bi kac ay sonra nişanımız var seneyede düğün uzatmaya gelmiyor bu işler

Benimde aynı durumdaaaa 3.5 yıllık ilişkim vard onun yapamağını yaptı 5.ayımızda sözlendik bi kac ay sonra nişanımız var seneyede düğün uzatmaya gelmiyor bu işler
Aynen uzatmaya gelmiyor. Benimde tüm konuştularim benle evlenmek istedi ben istemedm. Bununla da ben evlenmek istedim bir türlü teklif göremedim ne kadar bahtsız bir kızım ben yahu buda olmazsa cinsiyet değiştircem o zamanda konustugum kızda zar falan aramicam asla

Ya biraz ağırdan alın ama trip atmak değil alttan alttan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…