Masallah cnm nasıl davrandın cocuga ?
Kızlar yaa her bildirim gelişinde acaba Prpr00 mı yaZdı diye heyecanla acıyorum ama bakıyorum degilnerede kaldı acaba ya
Bizde uzağız hatta uzaktan akraba gibiyiz o boyuta taşındı yani arkadaşlarımla bile Daha samimiyim hatta arkadaşlarımın eli bile Daha çok değmiştir banaCanım hiçbişi yapmadım valla Allah yazdıysa taktiğe falan gerek kalmıyor diye düşünüyorum ben ilk görüşte aşık oldum o da aynı şekilde sonra bu duruma geldik Allah’a şükür ki ilişkimiz uzaktan olmasına rağmen bu noktaya taşıdıkKendiniz olun bence olacağı varsa zaten oluyor tek tavsiyem bu bolca dua edin ben hep hayırlısını istedim hemen de çıktı karşıma
Bizde uzağız hatta uzaktan akraba gibiyiz o boyuta taşındı yani arkadaşlarımla bile Daha samimiyim hatta arkadaşlarımın eli bile Daha çok değmiştir banaBu uzak iliski bide iyice uzadı sakız gbi. Insan bi sonuca bağlar uzaktan olmuyor böyle diye ama ne pesimi bırakıyor ne de aliyor. Anca konuşuyor devlet başkanları gbi vaatleri çok ama yapan yok
Sanıyorum böyle formlarda konu dışında sohbet etmek yasaktı. Konu dağılıyor diye.Yani evet bizim birazda o yüzden hemen adı kondu. Canım konustunuz mu bu konuyu ne diyor yani onun düşünmesi lazım bunu sen bi kızsın sonuçta
Buda konu içi kız. Evlilik sonuçtaSanıyorum böyle formlarda konu dışında sohbet etmek yasaktı. Konu dağılıyor diye.
Hep konusuyor bende istyorum diye ama atak yok bakalm eylülde yıllık izne çıkcak şaşırtır belkiYani evet bizim birazda o yüzden hemen adı kondu. Canım konustunuz mu bu konuyu ne diyor yani onun düşünmesi lazım bunu sen bi kızsın sonuçta
Geliyorum canim bende nerelerde diyom bu yaCiddimisin ? ne olduki :\ özledim seni valla sınava hazırlık derken sizden uzak kaldımgel diger sayfaya :)
Hep konusuyor bende istyorum diye ama atak yok bakalm eylülde yıllık izne çıkcak şaşırtır belki
Inşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun insallah.İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun
Canım hiçbişi yapmadım valla Allah yazdıysa taktiğe falan gerek kalmıyor diye düşünüyorum ben ilk görüşte aşık oldum o da aynı şekilde sonra bu duruma geldik Allah’a şükür ki ilişkimiz uzaktan olmasına rağmen bu noktaya taşıdıkKendiniz olun bence olacağı varsa zaten oluyor tek tavsiyem bu bolca dua edin ben hep hayırlısını istedim hemen de çıktı karşıma
Geliyorum canim bende nerelerde diyom bu ya
Bizde uzağız hatta uzaktan akraba gibiyiz o boyuta taşındı yani arkadaşlarımla bile Daha samimiyim hatta arkadaşlarımın eli bile Daha çok değmiştir banaBu uzak iliski bide iyice uzadı sakız gbi. Insan bi sonuca bağlar uzaktan olmuyor böyle diye ama ne pesimi bırakıyor ne de aliyor. Anca konuşuyor devlet başkanları gbi vaatleri çok ama yapan yok
Harikasın canım yaa :) sanki ben yaşadım gibi oldu tüylerim tiken tiken kalktı walla :) ameliyatını Dr. Turgay Karakaya yapmıştı değil mi ?Kızlaaaar biz balayındayız yazamıyorum müsait olunca herşeyi ayrıntılı yazıcam.. Kanamam oldu daha ye ni yeni açılıyor tam olarak
Cok mutlu ol inş harikasınKızlaaaar biz balayındayız yazamıyorum müsait olunca herşeyi ayrıntılı yazıcam.. Kanamam oldu daha ye ni yeni açılıyor tam olarak
Evet cnm Turgay bey onunHarikasın canım yaa :) sanki ben yaşadım gibi oldu tüylerim tiken tiken kalktı walla :) ameliyatını Dr. Turgay Karakaya yapmıştı değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?