- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Yasak degil ben sormustum genel bi forum oldugu icin konunun baska yerleregitmesi normal dendi yonetim tarafindan .Sanıyorum böyle formlarda konu dışında sohbet etmek yasaktı. Konu dağılıyor diye.
Hadi gecmis olsun. Zamanla daha rahat iliskiye girersin merak etme. Sadece benimki duruyo seninki tamamen yirtildimi onu merak ettim girince yazarsin artikKızlaaaar biz balayındayız yazamıyorum müsait olunca herşeyi ayrıntılı yazıcam.. Kanamam oldu daha ye ni yeni açılıyor tam olarak
kuzummmm çok sevindim ya İnan ki darısı hepimizin başına inşallahKızlaaaar biz balayındayız yazamıyorum müsait olunca herşeyi ayrıntılı yazıcam.. Kanamam oldu daha ye ni yeni açılıyor tam olarak
Yaaa inanılmaz mutlu oldum canm benim Allah mutlu etsin hemde coookkkkKızlaaaar biz balayındayız yazamıyorum müsait olunca herşeyi ayrıntılı yazıcam.. Kanamam oldu daha ye ni yeni açılıyor tam olarak
Aynen öyle bende tavrımı koydum canm bakalm eylulde gorecegizÖyle olmaz ama 3.5 sene olmus artık en azından bu sene bir nişan falan yapın
çok sinir bozucu bir durum ya :\
Ay hadi kiz naptin evlenmemi teklif etti ne yaptiAz kaldı kız geliyorum sınavım bitsin :) benimkinde güzel gelişmelere var sen ne yaptın ?
Ay ne guzel ya bi bizde basarsak su isi ya offff bende hep dua ediyorum gerci amaCanım hiçbişi yapmadım valla Allah yazdıysa taktiğe falan gerek kalmıyor diye düşünüyorum ben ilk görüşte aşık oldum o da aynı şekilde sonra bu duruma geldik Allah’a şükür ki ilişkimiz uzaktan olmasına rağmen bu noktaya taşıdıkKendiniz olun bence olacağı varsa zaten oluyor tek tavsiyem bu bolca dua edin ben hep hayırlısını istedim hemen de çıktı karşıma
Kiz allah senin iyligini versin benimde uzun surelli bi iliski ne adim ne bisey adimi gectim aramizda cok kotu simdi bizimBizde uzağız hatta uzaktan akraba gibiyiz o boyuta taşındı yani arkadaşlarımla bile Daha samimiyim hatta arkadaşlarımın eli bile Daha çok değmiştir banaBu uzak iliski bide iyice uzadı sakız gbi. Insan bi sonuca bağlar uzaktan olmuyor böyle diye ama ne pesimi bırakıyor ne de aliyor. Anca konuşuyor devlet başkanları gbi vaatleri çok ama yapan yok
Kizlar diger sayfaya gelin evlilik muabbeti icjn sizi etiketliyimSanıyorum böyle formlarda konu dışında sohbet etmek yasaktı. Konu dağılıyor diye.
Gozun aydin canim cok sevindim ya allah mutlu etsin hep insallahKızlaaaar biz balayındayız yazamıyorum müsait olunca herşeyi ayrıntılı yazıcam.. Kanamam oldu daha ye ni yeni açılıyor tam olarak
Neden kötü oldu cnm aranız yaa noldu kiKiz allah senin iyligini versin benimde uzun surelli bi iliski ne adim ne bisey adimi gectim aramizda cok kotu simdi bizim
Düzelir inşallah canm da bizde mutlu oluruz wala çektik bu çileleri bu seferde evlilik teklifi bekleme derdi sardı bizi.Kiz allah senin iyligini versin benimde uzun surelli bi iliski ne adim ne bisey adimi gectim aramizda cok kotu simdi bizim
Salak ya sinir etti beni bi uzak bi yakin ya bende artik kendimi tamamen geri cekrim ne ariyorum ne soruyorum anlayisli oldukca kendini sasirdi iyce yaNeden kötü oldu cnm aranız yaa noldu ki
Kiz o teklifi bekliyoruzda ay olurmu acaba sence ya seninkidemi sana halaa etmedi canim uzun sureydi demi senin iliskin benimde oyleydiDüzelir inşallah canm da bizde mutlu oluruz wala çektik bu çileleri bu seferde evlilik teklifi bekleme derdi sardı bizi.
İnş cnm Allah sırayla hepimize yardım etsin inş dua edelim birbirimize hepKızlar şimdi ilk sıradaDonatello34 sonra G Guattey sonrada Daisyyg var. Hadi kızlar insallah sizlerde kurtulacaksınız
İnsallah hepsinin kanamasi olur biter bu cile ama bence olcak herkesin oldu kanamasi onlarinda olcakKızlar şimdi ilk sıradaDonatello34 sonra G Guattey sonrada Daisyyg var. Hadi kızlar insallah sizlerde kurtulacaksınız
Gecicimi yaptirip iliskiye gircektiDonatello34 Canım geciciyi bugun olacaktın. Ne yaptın?
Dualarim sizinle kizlar hemencik olur kanar kurtulursunuz insallah yaİnş cnm Allah sırayla hepimize yardım etsin inş dua edelim birbirimize hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?