Hep dua ediyorum canm . Senin turgay hoca. Zeynepsunun mustafa hocada gecici donatello da tanınmamış bir doktora geçici yaptırcak. Hepinizin çok güzel geçecek insallahİnş cnm Allah sırayla hepimize yardım etsin inş dua edelim birbirimize hep
Evet canm kız son çare öyle halletcekGecicimi yaptirip iliskiye gircekti
Ay allh yardimcisi olsun insallah yaEvet canm kız son çare öyle halletcek
Ay hadi kiz naptin evlenmemi teklif etti ne yapti
Insallah canım allah hepimize yardim etsin sağsağlim atlatalımKızlar şimdi ilk sıradaDonatello34 sonra G Guattey sonrada @Daisyyg var. Hadi kızlar insallah sizlerde kurtulacaksınız
Amin canm inşallah güzel olacakInsallah canım allah hepimize yardim etsin sağsağlim atlatalım
Çok güzel canm peki kaç gün dayanıyormuş en fazla ?Şimdi çıktım kızlar 10 dakika sürdü ipler görünmez bu zamana kadar kimsede görünmedi dedi yüzde 99 kanar dedi üç dört dikiş attı
Ohh çok sevindim canımmm cok mutlu oldum boyle duyunca seviniyorum bendeŞimdi çıktım kızlar 10 dakika sürdü ipler görünmez bu zamana kadar kimsede görünmedi dedi yüzde 99 kanar dedi üç dört dikiş attı
5 günde eriyen dikişlerÇok güzel canm peki kaç gün dayanıyormuş en fazla ?
Canım bu önemli değil esas mesele 3 gün sonra inşallahOhh çok sevindim canımmm cok mutlu oldum boyle duyunca seviniyorum bende
Canım 3 gün sonrami iliski tarihinCanım bu önemli değil esas mesele 3 gün sonra inşallah
Evet tam 3 günüm var düğüneCanım 3 gün sonrami iliski tarihin
Guzel haberler bekliyoruzEvet tam 3 günüm var düğüne
Dikisler gozukmuyormus demi bende iliski gunumden bir gun once dusunuyorumGuzel haberler bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?