Bu zamana kadar kimsede anlaşılmadı dedi benimde doktora inanmaktan başka çarem yok inşallah görünmez anlaşılmaz iplikler
Canm doktor oturmana kalkmana dikkat et üstüne oturma falan dedi mi ? Bide ben evlenmeden önce 1 2 dikiş attrcam ya garanti olsun diye yolculuk yapmam gerekecek 8 saat falan sorun olurmu tüm bunlar?

Ben doktorumdan memnun kaldım. İyii ilgili sevecen bir adamdı. Onlarca dr arastırdm hatta bi cogunuda tanırım kendımde bu sektördym üstelik nisanlım kadın dogum doktoru. İnsallah tutarda bende sizlere süreci paylasırım. İyi olsun hersey her kadın icin.

Canım nişanlın kadın doğum doktoruysa kesin anlayacaktır çok büyük risk

Kız nisanlinin kadin doğum doktoru olduğunu bana dememistin bu adamda bekareti sıkıntı yapıyorsa Türkiye ölmüş yahuu.. canm açıp incelemezse anlamaz tabi ki içki seviyorsa ikram etmek lazm

Canm doktor oturmana kalkmana dikkat et üstüne oturma falan dedi mi ? Bide ben evlenmeden önce 1 2 dikiş attrcam ya garanti olsun diye yolculuk yapmam gerekecek 8 saat falan sorun olurmu tüm bunlar?
Canm uzun yola gitmek sorun olurmuymus?

Nisanlımdan ziyada belkide ben cok istedim yaptırmayı. Sanki iyi gelecekti bana tutup kolumdan aa bu bakiremi dicek doktormu gezdircek ti hayır. Yapamazdı yaptırmazdımda zaten. Lakin ben kendimi iyi hissedicektim. He kan gelmezse ne der bilmiyorum büyük tepki verirmi sanmıyorum. Diyelim verdi anında bosarım. Neden yaptırdıgmı da sorarsanız ailem icin ailem muafazakardı nisanlkmjn ailesi muafazar. Nisanlım ck bel atına yogunlascak adammı degil. Ama bakire olmamı istedimi evet. Dilerim iyi sonuc alırım iyi baktım kendime. Bu sürecte buradan arkdaslarda yardımcı oldı. Saolsun dkktorum ne zaman arasam cevap verdi. Sacma bşseyi ip sanıp kostum gittim klinige hemen ilgilendi.

Mj atan cok olmus doktorımu sormus. Topluca cvp vereyım dedim. Parası cok mühim degildi. Benim gönlüm yüregim o dktor dedigi icin ona oldum. Cok form okumadım. Arabayla trafikse giderken gördüm tabelasini ki o semtte otuyorum biliyordum arkdaslarımdanda duydum. Evet cok aradım sordum konustum ama icim yüregim onu istedigi icin onu yaptırdım. Sonucum olumlu oldugundada haftaaya cmrtsi kontorülüm mutlaka yazacagım sonucları cünkü merak eden isteyen bir sürü bayan arkdasmız var bende öyleyiö sürekli sordım buedakılere olan arkdaslara dilerim hepimizin iyisir sonıcları ve hep cok mıtlu oluruz

Size doğru gelmeyebilir, kendinize göre haklısınız da ama ben geçen bi konuda da yazdım. Bir arkadaş vardı eşine yaşadığını anlatmış eşi tamam demiş ta kaç senedir her tartışmada olay oraya bağlanıyormuş. Şimdi bu adama hak değil mi? Ya baştan de ben yapamam diye, ya da bi yola çıktıysan tamam dediysen unut bunu. Ben onun için karşı değilim.

Burada arkadaşlar gittikleri doktorlarla aldıkları sonuçlarla ilgili yardımlaşırken konuyu sulandırmaya gerek yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…