Doktor oyle dediyse korkma bisey olmaz heraldeBu zamana kadar kimsede anlaşılmadı dedi benimde doktora inanmaktan başka çarem yok inşallah görünmez anlaşılmaz iplikler
6 ay diye biliyorum
Evet canm 6 ay olmuştu son kontrole gitmedi sanrm tutmuş demişti turgay bey
Canm doktor oturmana kalkmana dikkat et üstüne oturma falan dedi mi ? Bide ben evlenmeden önce 1 2 dikiş attrcam ya garanti olsun diye yolculuk yapmam gerekecek 8 saat falan sorun olurmu tüm bunlar?Bu zamana kadar kimsede anlaşılmadı dedi benimde doktora inanmaktan başka çarem yok inşallah görünmez anlaşılmaz iplikler
bebitom dokunmayı sordun muuBu zamana kadar kimsede anlaşılmadı dedi benimde doktora inanmaktan başka çarem yok inşallah görünmez anlaşılmaz iplikler
Sordum canım benim belli olmaz dedi içim hala rahat değil ama bekleyip görücez bakalımbebitom dokunmayı sordun muu
Canım nişanlın kadın doğum doktoruysa kesin anlayacaktır çok büyük riskBen doktorumdan memnun kaldım. İyii ilgili sevecen bir adamdı. Onlarca dr arastırdm hatta bi cogunuda tanırım kendımde bu sektördym üstelik nisanlım kadın dogum doktoru. İnsallah tutarda bende sizlere süreci paylasırım. İyi olsun hersey her kadın icin.
Kız nisanlinin kadin doğum doktoru olduğunu bana dememistinBen doktorumdan memnun kaldım. İyii ilgili sevecen bir adamdı. Onlarca dr arastırdm hatta bi cogunuda tanırım kendımde bu sektördym üstelik nisanlım kadın dogum doktoru. İnsallah tutarda bende sizlere süreci paylasırım. İyi olsun hersey her kadın icin.
Canm uzun yola gitmek sorun olurmuymus?Canm doktor oturmana kalkmana dikkat et üstüne oturma falan dedi mi ? Bide ben evlenmeden önce 1 2 dikiş attrcam ya garanti olsun diye yolculuk yapmam gerekecek 8 saat falan sorun olurmu tüm bunlar?
Allah yardımcın olsun bebeğim. Bide neler yasak söyledi miCanım nişanlın kadın doğum doktoruysa kesin anlayacaktır çok büyük risk
Bunu doktorunlada görüstüm anlamaz dedi okdrda degik acıp baktırcak degilim :)Canım nişanlın kadın doğum doktoruysa kesin anlayacaktır çok büyük risk
Ben bu diktirme işlerine karşıyım çünkü bu resmen hayat arkadaşını kandırıp evliliği yalan üzerine kurmak. Ama maalesef bizim.ülkedeki erkekler kendileri her halti yiyip bakire kız istiyor. O nedenle hak ediyorlar tabi bu düşüncedeki biriyle evlenmemek en iyisi ama.kısmet. Gerçi yıl olmuş 2019 biz hala sevişme ve zarlarla uğrasiyoruz hey Allahim ya. Bakirelikmis sanki günah sadece kadına seks sadece erkeğe özgü bi şey. Tabi bi de he şeyi yaşayıp zarını bozurmayanlar da var orasi ayrı bi felaket. Neyse bu hamur çok su kaldırır neresinden.tutsan elinde kalacak bi konu
Peki yapmaman gereken hareketler varmimis onlara bisey dedimiSordum canım benim belli olmaz dedi içim hala rahat değil ama bekleyip görücez bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?