Hiç sorma o konuda da çok tedirginim şu iş olumlu sonuçlansın adağımda var doktora da hediyeler götürücem bi yuvayı güzel bir hayatı kurtardınız diye
Canim merakimdan soruyorum hani kalicida ilk bi hafta böyle bi sızlama oluyoya o bolgede. Gecicide de oluyomu? Valla yaptrilirmis yani ben kendi sehrimde yapan oldugunu bilmiyodum bilsem kalici yaptrmazdim cunku neden aylarca stres cekiyim. Gecicinin de stresi ayri tabi ama

Kalıcıdan yüz kat daha iyi hissediyorum kendimi 10 dakikada bitti işlem ve sonrasında ne kanama ne akıntı ne de ağrı sızı eğer bu kanarsa ve anlaşılmazsa herkese önericem

Lütfen dıkisı tutup dıkisı ne bakan arkadaşlar yardımcı olur musunuz baktığınızda ne gördünüz
Canm yardımcı olmayı çok isterim ama sorunu pek anlayamadm benim dikisler koyu renkti baktigim zmaan hemen görüyordum ama 15 gün sonrasında sadece aynayla bakmıştım aşağı iniyordu eriyor diye ve cokta bsey anlamamistim

Kiz allah senin iyligini versin benimde uzun surelli bi iliski ne adim ne bisey adimi gectim aramizda cok kotu simdi bizim

ya kuzu bu erkeklerin varya.. bende evlenenlere hayretle bakıyorum artık çünkü şimdiki erkekler maalesef sorumluluk almak istemiyor maddi olarak da kadından bekliyorlar çok şeyi hadi elinden geleni elbette yaparsın ama bi kadın daimi olarak çalışacak diye bi zorunluluk yok olamaz bunun doğumu var, bilmem nesi var

Canım şimdi ben kontrole gidemedim bekliyorum hala evde bakıyorum hani tutan dikiş veya zar nasıl olur açıklık mi oluyor ne kadar Bi açıklık oluyor onu merak ediyorum nasıl görünümde iyileşen zar

Hadi inşallah kanayacak kuzum. Yarından sonra büyük gün
Merhaba bende kalıcı ve daraltma yaptırdım 51 gün oldu ama daha kontrole gidemedim tutmuş mudur ki uzun zamandır uzaktan burayı okuyup teselli oluyorum Düğün 30 unda bu ayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…