- 15 Nisan 2019
- 87
- 157
- 13
Sadece ağır kaldırma kabız olma ani hareketler yapma dedi canımPeki yapmaman gereken hareketler varmimis onlara bisey dedimi
İşlem günü dahil mi 3 günü canım ? Yoksa hariç mi?Sadece ağır kaldırma kabız olma ani hareketler yapma dedi canım
Bugün öğlen geçici işlem oldum.Cumartesi akşam düğün varİşlem günü dahil mi 3 günü canım ? Yoksa hariç mi?
Ben olsam 3 gün tuvaletimi yapmam ya korkudan . Inşallah tuvaletini yapip gitmissındır canm.Sadece ağır kaldırma kabız olma ani hareketler yapma dedi canım
Hiç sorma o konuda da çok tedirginim şu iş olumlu sonuçlansın adağımda var doktora da hediyeler götürücem bi yuvayı güzel bir hayatı kurtardınız diyeBen olsam 3 gün tuvaletimi yapmam ya korkudan . Inşallah tuvaletini yapip gitmissındır canm.
Aynen bende doktoru hediyelere bogmayi planlıyorum olumlu sonuç sonrasiHiç sorma o konuda da çok tedirginim şu iş olumlu sonuçlansın adağımda var doktora da hediyeler götürücem bi yuvayı güzel bir hayatı kurtardınız diye
Canim merakimdan soruyorum hani kalicida ilk bi hafta böyle bi sızlama oluyoya o bolgede. Gecicide de oluyomu? Valla yaptrilirmis yani ben kendi sehrimde yapan oldugunu bilmiyodum bilsem kalici yaptrmazdim cunku neden aylarca stres cekiyim. Gecicinin de stresi ayri tabi amaHiç sorma o konuda da çok tedirginim şu iş olumlu sonuçlansın adağımda var doktora da hediyeler götürücem bi yuvayı güzel bir hayatı kurtardınız diye
Kalıcıdan yüz kat daha iyi hissediyorum kendimiCanim merakimdan soruyorum hani kalicida ilk bi hafta böyle bi sızlama oluyoya o bolgede. Gecicide de oluyomu? Valla yaptrilirmis yani ben kendi sehrimde yapan oldugunu bilmiyodum bilsem kalici yaptrmazdim cunku neden aylarca stres cekiyim. Gecicinin de stresi ayri tabi ama
Canm yardımcı olmayı çok isterim ama sorunu pek anlayamadm benim dikisler koyu renkti baktigim zmaan hemen görüyordum ama 15 gün sonrasında sadece aynayla bakmıştım aşağı iniyordu eriyor diye ve cokta bsey anlamamistimLütfen dıkisı tutup dıkisı ne bakan arkadaşlar yardımcı olur musunuz baktığınızda ne gördünüz
Lütfen tüm detayları yaz olur mu bende gecici olucam seneye kısmetse o yüzden cok önemliBu zamana kadar kimsede anlaşılmadı dedi benimde doktora inanmaktan başka çarem yok inşallah görünmez anlaşılmaz iplikler
Kiz allah senin iyligini versin benimde uzun surelli bi iliski ne adim ne bisey adimi gectim aramizda cok kotu simdi bizim
Alttan dikim olan yer kapalı üstte küçük bir delik olmalıLütfen dıkisı tutup dıkisı ne bakan arkadaşlar yardımcı olur musunuz baktığınızda ne gördünüz
Teşekkür ederim canımAlttan dikim olan yer kapalı üstte küçük bir delik olmalı
Bugün nasılsın kuzuu bi sorun yok inşallah. Dokundun mu orana hiç anlasiliyo muKalıcıdan yüz kat daha iyi hissediyorum kendimi10 dakikada bitti işlem ve sonrasında ne kanama ne akıntı ne de ağrı sızı eğer bu kanarsa ve anlaşılmazsa herkese önericem
Çok şükür canım hiçbir sıkıntı yok ağrı sızı yok ben aynadan baktım görünmüyor içim rahatladı şimdi tek mesele kanamasıBugün nasılsın kuzuu bi sorun yok inşallah. Dokundun mu orana hiç anlasiliyo mu
Hadi inşallah kanayacak kuzum. Yarından sonra büyük günÇok şükür canım hiçbir sıkıntı yok ağrı sızı yok ben aynadan baktım görünmüyor içim rahatladı şimdi tek mesele kanaması
Merhaba bende kalıcı ve daraltma yaptırdım 51 gün oldu ama daha kontrole gidemedim tutmuş mudur ki uzun zamandır uzaktan burayı okuyup teselli oluyorum Düğün 30 unda bu ayınHadi inşallah kanayacak kuzum. Yarından sonra büyük gün
Gitmeyecekmisin kontroleMerhaba bende kalıcı ve daraltma yaptırdım 51 gün oldu ama daha kontrole gidemedim tutmuş mudur ki uzun zamandır uzaktan burayı okuyup teselli oluyorum Düğün 30 unda bu ayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?