Merhaba bende kalıcı ve daraltma yaptırdım 51 gün oldu ama daha kontrole gidemedim tutmuş mudur ki uzun zamandır uzaktan burayı okuyup teselli oluyorum Düğün 30 unda bu ayın
Öncelikle kime yaptırdın ve doktor kontrole ne zman çağırdı onu sorayim

Gökçen hocaya bu ayın 27 kontrol var
Canm ondan memnun olanlar var büyük ihtimal tutmuştur zaten düğünden 3 gün önce kontrolun var. Kontrole kesinlikle git garanti olsun icinde şüphe kalmasin. Tutmamissa bile ücretsiz geçici işlem yapar ve bu skntidan kurtulursun insallah bir an once

Artık psikolojim çok bozuldu biran önce bu stres bitsin sizlerin konuşmasını buradan takip ederek rahatlarım sadece ama çok kötü bir süreçmiş herşeyden çok pişmanım çok

Artık psikolojim çok bozuldu biran önce bu stres bitsin sizlerin konuşmasını buradan takip ederek rahatlarım sadece ama çok kötü bir süreçmiş herşeyden çok pişmanım çok
Hepimiz çok kötü süreçler geçirdik ve hala daha geçiriyoruz ama emin ol sanslisin evlilik yakında ve kurtulacaksın. Biz napalim kız daha evlilik teklifi bile alamadik sıkma canını keşke daha önce yazsaydın keşke olan herkes yazsa ve burada birbirimize destek olsak hepimiz derdi skntisi aynı..

Benim süreç güzel geçti hiç dikişten sonra kanamam olmadı adet oldum üstüne hep yan yattım bekunis içtim kabız kalmadım bir ay evden çıkmadım yeni 10 gündür üstüne oturuyorum

Benim süreç güzel geçti hiç dikişten sonra kanamam olmadı adet oldum üstüne hep yan yattım bekunis içtim kabız kalmadım bir ay evden çıkmadım yeni 10 gündür üstüne oturuyorum
Bak ne güzel geçmiş belki 27 sinde tamam tutmuş dcek ve keyfine bakacaksın. Ayrıca tutmamış dese de bi şekilde halleder doktor.

Bak ne güzel geçmiş belki 27 sinde tamam tutmuş dcek ve keyfine bakacaksın. Ayrıca tutmamış dese de bi şekilde halleder doktor.
İnşallah hepimizin sonu güzel olur çok zordu hayatımdan 51 gün silinsin istiyorum. O psikoloji beni yıprattı

İnşallah hepimizin sonu güzel olur çok zordu hayatımdan 51 gün silinsin istiyorum. O psikoloji beni yıprattı
Güzel haberler al inş cnm ve bizimle de paylaş lütfen tutmuş mu tekrar dikiş atacak mı vs ve ilişki sonrasında da hemen paylaşabilirsenncoj seviniriz birbirimize hep dua ediyoruz merak etme inş güzel sonuç alırsın ve daha guzel günlere başlarsın

Teşekkür ederim yazacağım kontrolden çıktığımda inşallah güzel günler bizi bekliyordur hepinize çokça dua edecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…