Tabini sorar yazarımKuzu olur da tutmamış dikiş atalım derse mutlaka paylaş. Geçici düşünenler çok ve tedirginlik var dokununca hisseder mi görülür mu vs. Sorarmisin. Ki inşallah tutmuştur da
Kontrole git yinede hic olmazsa baska doktora git tutmus mu tutmamismi bir ogren veya kizlik zari muayenesi olcaktim de diktirdigini soylemeMerhaba bende kalıcı ve daraltma yaptırdım 51 gün oldu ama daha kontrole gidemedim tutmuş mudur ki uzun zamandır uzaktan burayı okuyup teselli oluyorum Düğün 30 unda bu ayın
Hepimiz çok kötü süreçler geçirdik ve hala daha geçiriyoruz ama emin ol sanslisin evlilik yakında ve kurtulacaksın. Biz napalim kız daha evlilik teklifi bile alamadiksıkma canını keşke daha önce yazsaydın keşke olan herkes yazsa ve burada birbirimize destek olsak hepimiz derdi skntisi aynı..
Ben artık ya kanamazsa kaygısını bir kenara bıraktım ya bir nişanım olursa mucizevi bir şekilde bu yüce olay gerçekleşirse o zaman düşünmeye başlayacağım tekraraynen biçoğumuz öyle bi an önce hayırlı şekilde evlenip şu psikolojiyi atarız ya bende çok korkuyorum günler geçiyor durdukça ya kanamazsa diye
Ben artık ya kanamazsa kaygısını bir kenara bıraktım ya bir nişanım olursa mucizevi bir şekilde bu yüce olay gerçekleşirse o zaman düşünmeye başlayacağım tekrar
Tekrar gidemedim bir kaç doktoru aradım eğer tutmamışsa 3000 tekrar geçici yaparız dediler bende gökçen hocaya kontrolde gideceğim ne derse artık süreç yordu beniKontrole git yinede hic olmazsa baska doktora git tutmus mu tutmamismi bir ogren veya kizlik zari muayenesi olcaktim de diktirdigini soyleme
En hayırlısı çıksın karşına inşallahBen artık ya kanamazsa kaygısını bir kenara bıraktım ya bir nişanım olursa mucizevi bir şekilde bu yüce olay gerçekleşirse o zaman düşünmeye başlayacağım tekrar
Gökcen hoca tutmamışsa dikiş atar. Sosyal medyada takip ediyorum çok ilgili ve ılımlı geliyorTekrar gidemedim bir kaç doktoru aradım eğer tutmamışsa 3000 tekrar geçici yaparız dediler bende gökçen hocaya kontrolde gideceğim ne derse artık süreç yordu beni
Evet bana da öyle söyledi sekreteri kızlar sizde geceleri boğuluyor gibi oluyor musunuz yoksa ben çok mu psikolojimi bozdumGökcen hoca tutmamışsa dikiş atar. Sosyal medyada takip ediyorum çok ilgili ve ılımlı geliyor
Bende hic uyumuyordum canm ilk zamanlar nefes bile zor alıyordum hep agladm ama kızlar sağolsun motive etti burda ve de çok iyi sonuçlar aldı bütün evlenenler o yüzden icim rahat etti ve kotu günleri atlattm çok sukurEvet bana da öyle söyledi sekreteri kızlar sizde geceleri boğuluyor gibi oluyor musunuz yoksa ben çok mu psikolojimi bozdum
Insallah tutmustur canım cok stresli surec bunlarTekrar gidemedim bir kaç doktoru aradım eğer tutmamışsa 3000 tekrar geçici yaparız dediler bende gökçen hocaya kontrolde gideceğim ne derse artık süreç yordu beni
En hayırlısı çıksın karşına inşallah
Canim benim tuttu ama ben iki ay hic bakmadimLütfen dıkisı tutup dıkisı ne bakan arkadaşlar yardımcı olur musunuz baktığınızda ne gördünüz
Valla evlenenler buluyo gercekten ya ay cok zor artik hersey kuzum yaya kuzu bu erkeklerin varya.. bende evlenenlere hayretle bakıyorum artık çünkü şimdiki erkekler maalesef sorumluluk almak istemiyor maddi olarak da kadından bekliyorlar çok şeyi hadi elinden geleni elbette yaparsın ama bi kadın daimi olarak çalışacak diye bi zorunluluk yok olamaz bunun doğumu var, bilmem nesi var
Canim ust tarafta bi delik oluo alt kapali olcak et oluyo duvar gibi dusun yaniCanım şimdi ben kontrole gidemedim bekliyorum hala evde bakıyorum hani tutan dikiş veya zar nasıl olur açıklık mi oluyor ne kadar Bi açıklık oluyor onu merak ediyorum nasıl görünümde iyileşen zar
Ne zaman iliskiye girceksin canimÇok şükür canım hiçbir sıkıntı yok ağrı sızı yok ben aynadan baktım görünmüyor içim rahatladı şimdi tek mesele kanaması
Nisanlisiyla flnmi iliskiye gircek canim sevgilisiylemiHadi inşallah kanayacak kuzum. Yarından sonra büyük gün
Sadece jiletle canimO bölgeyi neyle almamız lazım Peki
Kiz evlilik teklifi alamdik dedikce aglayasim geliyo benim yaHepimiz çok kötü süreçler geçirdik ve hala daha geçiriyoruz ama emin ol sanslisin evlilik yakında ve kurtulacaksın. Biz napalim kız daha evlilik teklifi bile alamadiksıkma canını keşke daha önce yazsaydın keşke olan herkes yazsa ve burada birbirimize destek olsak hepimiz derdi skntisi aynı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?