Merhaba bende kalıcı ve daraltma yaptırdım 51 gün oldu ama daha kontrole gidemedim tutmuş mudur ki uzun zamandır uzaktan burayı okuyup teselli oluyorum Düğün 30 unda bu ayın
Kontrole git yinede hic olmazsa baska doktora git tutmus mu tutmamismi bir ogren veya kizlik zari muayenesi olcaktim de diktirdigini soyleme

aynen biçoğumuz öyle bi an önce hayırlı şekilde evlenip şu psikolojiyi atarız ya bende çok korkuyorum günler geçiyor durdukça ya kanamazsa diye

aynen biçoğumuz öyle bi an önce hayırlı şekilde evlenip şu psikolojiyi atarız ya bende çok korkuyorum günler geçiyor durdukça ya kanamazsa diye
Ben artık ya kanamazsa kaygısını bir kenara bıraktım ya bir nişanım olursa mucizevi bir şekilde bu yüce olay gerçekleşirse o zaman düşünmeye başlayacağım tekrar

Kontrole git yinede hic olmazsa baska doktora git tutmus mu tutmamismi bir ogren veya kizlik zari muayenesi olcaktim de diktirdigini soyleme
Tekrar gidemedim bir kaç doktoru aradım eğer tutmamışsa 3000 tekrar geçici yaparız dediler bende gökçen hocaya kontrolde gideceğim ne derse artık süreç yordu beni

Evet bana da öyle söyledi sekreteri kızlar sizde geceleri boğuluyor gibi oluyor musunuz yoksa ben çok mu psikolojimi bozdum
Bende hic uyumuyordum canm ilk zamanlar nefes bile zor alıyordum hep agladm ama kızlar sağolsun motive etti burda ve de çok iyi sonuçlar aldı bütün evlenenler o yüzden icim rahat etti ve kotu günleri atlattm çok sukur

Valla evlenenler buluyo gercekten ya ay cok zor artik hersey kuzum ya

Canım şimdi ben kontrole gidemedim bekliyorum hala evde bakıyorum hani tutan dikiş veya zar nasıl olur açıklık mi oluyor ne kadar Bi açıklık oluyor onu merak ediyorum nasıl görünümde iyileşen zar
Canim ust tarafta bi delik oluo alt kapali olcak et oluyo duvar gibi dusun yani

Kiz evlilik teklifi alamdik dedikce aglayasim geliyo benim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…