Evet bana da öyle söyledi sekreteri kızlar sizde geceleri boğuluyor gibi oluyor musunuz yoksa ben çok mu psikolojimi bozdum
Canim bende oldum tutmus bizde bu surecte cok zor zamanlar yasadik ben bu yuzden ilac fln kullaniyorum pskolojik ilaclar kendimi mahvettim ben ama kiziyorum kendime niye bukadar yuklendim kendime diye cunku caresi var rahat olmaya calis canim biticek emin ol

Walla Neliz hayaller ve hayatlar..ben en çok şundan korkuyorum gelen evlenip gidiyor gelen gidiyor arkadaş biz demirbaş gbi burada kalacaz sanki.
Evet gelen evlenip gidiyo kiz burda olanlarin cogu nisanliydi nisanli olmayanda evlilik teklifi oldu ama biz ama biz kiz kurusu gibi kalmayalim allahim sen koru su isin formulunu bizede ver ya

Canım bu cumartesi ilişkiye giricem dün iyiyim iyiyim dedim bugün peçeteyle silerken az bişey sızıntı geldi yarım saat kadar.ödüm kopuyor iki gün daha dayansa yeter düğüne kadar
Dayanir kuzum ona gore yapiyolardir geciciyi mutlaka sanirim sicak suyla fln banyo yapilmamasi lazim diye biliyorum dikisler erimesin fln diye ay allah yardimcin olsun canim insallah olur biter ya

Dayanir kuzum ona gore yapiyolardir geciciyi mutlaka sanirim sicak suyla fln banyo yapilmamasi lazim diye biliyorum dikisler erimesin fln diye ay allah yardimcin olsun canim insallah olur biter ya
Ay inşallah ne çile çektik valla ya..ben kalıcı yaptırdım tutmadı şimdi düğüne iki gün var geçiciyi dün yaptırdım bugün sızıntı geldi inşallah o gece kanar da bende güzel haberlerle size gönül rahatlığıyla geçiciyi tavsiye ederim o gün gelsinde

Evet gelen evlenip gidiyo kiz burda olanlarin cogu nisanliydi nisanli olmayanda evlilik teklifi oldu ama biz ama biz kiz kurusu gibi kalmayalim allahim sen koru su isin formulunu bizede ver ya
Üzülme kiz Allah umut veriyor bak mesela ben 3 senedir umutla bekliyorum Eylülde eli boş gelirse ben yine tutunacak bir umut bulurum heralde malum usta oldum bu konuda

Sızıntı derken kuzum kan mi ?

Pskolojik ilaçlar kullanmayan tek benim galiba.. bende o dönem çok agladm uyumadım mahvettim kendimi hatta bi ara pencereden atlayacak duruma bile geldm yani düşünün kızlar çünkü ben yasamayı çok seven hayat dolu bir insandim . Ama sonra pamuk gbi narin bedenime kiyamadm hep sana mi kiyacaklar hep en dürüst doğrucu sen mi olacaksin kızım kendine gel diye kendimi tokatladm çok şükür iyiyim

Aynen yarın hemen arayıp öğreneyim durumu çok tedirginim çooook yarın kına var sanki benim değil başkasının kınası gibi geliyor
Canm doktor yakınsa sana sabah erkenden çik kimse uyanmadan hemen baktır yapabiliyorsan bence bsey yoktur daha dün oldun ama huzursuz da güzel günün mahvolmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…