- 15 Nisan 2019
- 87
- 157
- 13
Onun hiç imkanı yok sabahtan kuaföre gidicez ama bir imkan bulup telefon açabilirim olacak olan olacak kafayı yedim aylardır düşünmektenCanm doktor yakınsa sana sabah erkenden çik kimse uyanmadan hemen baktır yapabiliyorsan bence bsey yoktur daha dün oldun ama huzursuz da güzel günün mahvolmasın
O zaman en iyisi tel aç sor canm bsey yoktur kötü düşünme yat uyu hadi yarın güzel günün seninOnun hiç imkanı yok sabahtan kuaföre gidicez ama bir imkan bulup telefon açabilirim olacak olan olacak kafayı yedim aylardır düşünmekten
Canım korkma o sızıntı herkeste oldu geçici yaptıran ve kanamaları olduOnun hiç imkanı yok sabahtan kuaföre gidicez ama bir imkan bulup telefon açabilirim olacak olan olacak kafayı yedim aylardır düşünmekten
Canım korkma sızıntı normal diye biliyorum yabi sonucta o bölgende ip var cok normalOnun hiç imkanı yok sabahtan kuaföre gidicez ama bir imkan bulup telefon açabilirim olacak olan olacak kafayı yedim aylardır düşünmekten
Kızlar turgay beyin asistanı lazer de olur demişti 6 haftadan sonra. Sadece ağda, eldiven vs cekme yapmayın o bölgede dediSadece jiletle canim
Smdi yeni bisey ogrendim ip turu degismis sicak suylada erimiyormus normal su degdirebilirmisin denize girebilirmisin sadece zamani gecince eriyormus dikisler gecici dikimler icin tabiDayanir kuzum ona gore yapiyolardir geciciyi mutlaka sanirim sicak suyla fln banyo yapilmamasi lazim diye biliyorum dikisler erimesin fln diye ay allah yardimcin olsun canim insallah olur biter ya
Hangi doktora işlem olursak peki? Çünkü herkes aynı ipi kullanmıyor canımSmdi yeni bisey ogrendim ip turu degismis sicak suylada erimiyormus normal su degdirebilirmisin denize girebilirmisin sadece zamani gecince eriyormus dikisler gecici dikimler icin tabi
Canım akintıdır yaAy inşallah ne çile çektik valla ya..ben kalıcı yaptırdım tutmadı şimdi düğüne iki gün var geçiciyi dün yaptırdım bugün sızıntı geldi inşallah o gece kanar da bende güzel haberlerle size gönül rahatlığıyla geçiciyi tavsiye ederim o gün gelsinde
Doktor arastirmasi yaparken doktorlar oyle dedi su etkilemiyormus sadece iliskisuresi gectiginde ipler eriyormusHangi doktora işlem olursak peki? Çünkü herkes aynı ipi kullanmıyor canım
Aradım sordum korkma dedi bozulmuş olsa kan gelirdi dedi normal bir sızıntıymışCanım akintıdır ya
Doktor arastirmasi yaparken doktorlar oyle dedi su etkilemiyormus sadece iliskisuresi gectiginde ipler eriyormus
Korkma cnm geçiciden olmadı diye gelen yok senin de olacak inş dualarımız seninleAradım sordum korkma dedi bozulmuş olsa kan gelirdi dedi normal bir sızıntıymış
Cok sevindim canım bu saaten sonra bisey olmaz artik canım zaten az kaldi düğünüde dualarimiz seninleAradım sordum korkma dedi bozulmuş olsa kan gelirdi dedi normal bir sızıntıymış
Merak etme lekelenme normal her geçici yaptıran öyle söyledi canım... kanamayan da olmadıAradım sordum korkma dedi bozulmuş olsa kan gelirdi dedi normal bir sızıntıymış
İnşallah o kaliteli ipi kullanıyordur hepsi. Çünkü var biliyorum çok araştırmıştımCanım akintıdır ya
Doktor arastirmasi yaparken doktorlar oyle dedi su etkilemiyormus sadece iliskisuresi gectiginde ipler eriyormus
Oh iyi canm bak sorun yokmuş. Inşallah yarında herşey guzel olacak. Senin icin dua ettim kız çok güzel olacak güzel kızlar totem yapalım yarınAradım sordum korkma dedi bozulmuş olsa kan gelirdi dedi normal bir sızıntıymış
Benim icin öyle canım bende bu herif olduktan sonra ben çok beklerimAllah seni ya mucizemi kiz nisanlanmak
Gördüm orayı evet :) kesiyi bilmem de kullanılan malzeme kalitesi gününü belirleyen ciddenhttps://www.gynecoestetic.com/gecici-kizlik-zari-dikimi-yontemi-nedir/ geçici düşünenler şu sayfaya bi bakın herşeyi açık açık anlatmış. Bide içine kesiden bahsetmiş mantıklı mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?