Canm doktor yakınsa sana sabah erkenden çik kimse uyanmadan hemen baktır yapabiliyorsan bence bsey yoktur daha dün oldun ama huzursuz da güzel günün mahvolmasın
Onun hiç imkanı yok sabahtan kuaföre gidicez ama bir imkan bulup telefon açabilirim olacak olan olacak kafayı yedim aylardır düşünmekten

Onun hiç imkanı yok sabahtan kuaföre gidicez ama bir imkan bulup telefon açabilirim olacak olan olacak kafayı yedim aylardır düşünmekten
Canım korkma sızıntı normal diye biliyorum yabi sonucta o bölgende ip var cok normal

Dayanir kuzum ona gore yapiyolardir geciciyi mutlaka sanirim sicak suyla fln banyo yapilmamasi lazim diye biliyorum dikisler erimesin fln diye ay allah yardimcin olsun canim insallah olur biter ya
Smdi yeni bisey ogrendim ip turu degismis sicak suylada erimiyormus normal su degdirebilirmisin denize girebilirmisin sadece zamani gecince eriyormus dikisler gecici dikimler icin tabi

Smdi yeni bisey ogrendim ip turu degismis sicak suylada erimiyormus normal su degdirebilirmisin denize girebilirmisin sadece zamani gecince eriyormus dikisler gecici dikimler icin tabi
Hangi doktora işlem olursak peki? Çünkü herkes aynı ipi kullanmıyor canım

Canım akintıdır ya
Hangi doktora işlem olursak peki? Çünkü herkes aynı ipi kullanmıyor canım
Doktor arastirmasi yaparken doktorlar oyle dedi su etkilemiyormus sadece iliskisuresi gectiginde ipler eriyormus

Kizlar ben Turgay hocanin asistanina sordum da kalici icin 20 dk dedi saka mi bu gecici yapmiyorum ki nasil 20 dk da yapiyorlar bunlae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…