Cok az geldi bana Harun Ozkan 45 dk da yapıyor en az . 20 dk hic mantikli gelmedi açıkçası
Canm benim 5 dakika da bitti buna ne diyorsun alt tarafı iki duvarı birbirne dikiyor ya harun bey estetik cerrah özen gösteriyo fazlasıyla 45 dakika abartı bence ya apandist ameliyatı o kadar sürüyor

Bugün kardeşimin ilkokul arkadaşı bize geldi. Kendisi lisede ebelik bölümü okudu. Şimdi 2.sınıfta ünide konu açıldı doğumdan falan zor mu falan konuşurken bilerek kızlık zarı dikimine getirdim ya var mi öyle şey gerçekten falan kız yok ya dikilende anlaşılıyor dedi. Onlar şehir efsanesi dedi. Geçici için konuştu anladığım kadarıyla ipler bariz belli ancak çok saf olacak ki anlamasın dedi. Bütün moraller yerde

Ebelik bölümü okuyor ve 2. Sınıfta hala öğrenci ayrıca ebeliği bitirse ne olacak ? Tıp okuyan ve kadın doğum okuyan varsa sorman daha mantıklı olurdu. Ayrica burada her evlenenin kanaması var ve mutlu. Ayrca böyle birşey olmasa doktorların hepsi manyak mi bu işe bulaşsın. Yarın düğünü olan arkadaşımiz var ve düğünü yakın olanlarda çok. Prp de güzel haberini verdi 2 gün önce. Moralin bozulduysa kendine sakla lütfen. Saçma şeyler yüzünden çicegi burnunda insanların canını sıkmayalım..

Za Zeten icte kaliyor ya acip bakmayacaklarina gore anlasilmaz diye tahmin ediyorum

GERçekten belli oluyormuymuş ya moralim sıfır oldu ben benimki tutmamışsa geçici yapar diyordum doktor düğün 30 bu ayın

Canm benim 5 dakika da bitti buna ne diyorsun alt tarafı iki duvarı birbirne dikiyor ya harun bey estetik cerrah özen gösteriyo fazlasıyla 45 dakika abartı bence ya apandist ameliyatı o kadar sürüyor
Özenli olmasi daha iyi bencr alt tarafi diyoruz da belli bir saglamlik gerekiyor cunku hayati önem taşıyor. 5 dk da halledilecek bir sey degil bence

Özenli olmasi daha iyi bencr alt tarafi diyoruz da belli bir saglamlik gerekiyor cunku hayati önem taşıyor. 5 dk da halledilecek bir sey degil bence
Tabi ki de çok önemli bir konu canm zaten önemli olmasa biz burada olmazdık. Sadece mantıklı düşünmeye çalışıyorum kalıcı yöntem nedir iki duvarın birbirine dikilmesidir dimi iki et parçasını dikmek bir doktor icin çok zaman alabilecek bsey olmamali 5 dakkada surer 20 dakikada ama 45 dakika iki et parcasini dikmek bana cok uzun geldi ve fiyatta çok pahalı geldi bana. Ama tabi ki senin bedenin senin kararın..

Evet ben de kendi fikrimi söyledim zaten. Benim icin özenli olmasi cok daha iyi bu da benim düşüncem siz ameliyat oldunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…