Niye sasirdin Canm 20 dakikaya sen kaç dakka bekliyordunKizlar ben Turgay hocanin asistanina sordum da kalici icin 20 dk dedi saka mi bu gecici yapmiyorum ki nasil 20 dk da yapiyorlar bunlae
Canm çok sevindimmmmKızlarrrr bugün kontrole gittim tutmuş orjinali gibi olmuş ben dikmesem kontrole gelsen ben bile anlamam o derece dedi. Darısı sizlerin başına
Cnm tebrik ederim peşpeşe iyi haberler içimizi rahatlatıyor. Dr turgay karakaya dimi doktorun yanlış hatırmıyorsam ?Kızlarrrr bugün kontrole gittim tutmuş orjinali gibi olmuş ben dikmesem kontrole gelsen ben bile anlamam o derece dedi. Darısı sizlerin başına
Cok az geldi bana Harun Ozkan 45 dk da yapıyor en az . 20 dk hic mantikli gelmedi açıkçasıNiye sasirdin Canm 20 dakikaya sen kaç dakka bekliyordun
Cok sevindim canimKızlarrrr bugün kontrole gittim tutmuş orjinali gibi olmuş ben dikmesem kontrole gelsen ben bile anlamam o derece dedi. Darısı sizlerin başına
Canm benim 5 dakika da bitti buna ne diyorsunCok az geldi bana Harun Ozkan 45 dk da yapıyor en az . 20 dk hic mantikli gelmedi açıkçası
Ebelik bölümü okuyor ve 2. Sınıfta hala öğrenci ayrıca ebeliği bitirse ne olacak ? Tıp okuyan ve kadın doğum okuyan varsa sorman daha mantıklı olurdu. Ayrica burada her evlenenin kanaması var ve mutlu. Ayrca böyle birşey olmasa doktorların hepsi manyak mi bu işe bulaşsın. Yarın düğünü olan arkadaşımiz var ve düğünü yakın olanlarda çok. Prp de güzel haberini verdi 2 gün önce. Moralin bozulduysa kendine sakla lütfen. Saçma şeyler yüzünden çicegi burnunda insanların canını sıkmayalım..Bugün kardeşimin ilkokul arkadaşı bize geldi. Kendisi lisede ebelik bölümü okudu. Şimdi 2.sınıfta ünide konu açıldı doğumdan falan zor mu falan konuşurken bilerek kızlık zarı dikimine getirdim ya var mi öyle şey gerçekten falan kız yok ya dikilende anlaşılıyor dedi. Onlar şehir efsanesi dedi. Geçici için konuştu anladığım kadarıyla ipler bariz belli ancak çok saf olacak ki anlamasın dedi. Bütün moraller yerde
Zeten icte kaliyor ya acip bakmayacaklarina gore anlasilmaz diye tahmin ediyorumBugün kardeşimin ilkokul arkadaşı bize geldi. Kendisi lisede ebelik bölümü okudu. Şimdi 2.sınıfta ünide konu açıldı doğumdan falan zor mu falan konuşurken bilerek kızlık zarı dikimine getirdim ya var mi öyle şey gerçekten falan kız yok ya dikilende anlaşılıyor dedi. Onlar şehir efsanesi dedi. Geçici için konuştu anladığım kadarıyla ipler bariz belli ancak çok saf olacak ki anlamasın dedi. Bütün moraller yerde
GERçekten belli oluyormuymuş ya moralim sıfır oldu ben benimki tutmamışsa geçici yapar diyordum doktor düğün 30 bu ayınEbelik bölümü okuyor ve 2. Sınıfta hala öğrenci ayrıca ebeliği bitirse ne olacak ? Tıp okuyan ve kadın doğum okuyan varsa sorman daha mantıklı olurdu. Ayrica burada her evlenenin kanaması var ve mutlu. Ayrca böyle birşey olmasa doktorların hepsi manyak mi bu işe bulaşsın. Yarın düğünü olan arkadaşımiz var ve düğünü yakın olanlarda çok. Prp de güzel haberini verdi 2 gün önce. Moralin bozulduysa kendine sakla lütfen. Saçma şeyler yüzünden çicegi burnunda insanların canını sıkmayalım..
Özenli olmasi daha iyi bencr alt tarafi diyoruz da belli bir saglamlik gerekiyor cunku hayati önem taşıyor. 5 dk da halledilecek bir sey degil benceCanm benim 5 dakika da bitti buna ne diyorsunalt tarafı iki duvarı birbirne dikiyor ya harun bey estetik cerrah özen gösteriyo fazlasıyla 45 dakika abartı bence ya apandist ameliyatı o kadar sürüyor
O zmaan harun hocaya gitmen gerekecek canmÖzenli olmasi daha iyi bencr alt tarafi diyoruz da belli bir saglamlik gerekiyor cunku hayati önem taşıyor. 5 dk da halledilecek bir sey degil bence
Ya öyle olsa buradaki herkes yalan söylemiş mi oluyor. Bence anlaşmıyordur herkes o kadar para döküyorGERçekten belli oluyormuymuş ya moralim sıfır oldu ben benimki tutmamışsa geçici yapar diyordum doktor düğün 30 bu ayın
Moralini bozma canm bu saçma muhabbet icin . Burada herkes oldu ve sknti olmadi öyle olsa çoğu kişi kötü yorum yapardi cekinmedenGERçekten belli oluyormuymuş ya moralim sıfır oldu ben benimki tutmamışsa geçici yapar diyordum doktor düğün 30 bu ayın
Arkadaşlar hepimiz gerceğiz hepimizin derdi aynı olumsuz düşünceler olmasin. Kötü sonuçlansa herkes yazardı eminimYa öyle olsa buradaki herkes yalan söylemiş mi oluyor. Bence anlaşmıyordur herkes o kadar para döküyor
Tabi ki de çok önemli bir konu canm zaten önemli olmasa biz burada olmazdık. Sadece mantıklı düşünmeye çalışıyorum kalıcı yöntem nedir iki duvarın birbirine dikilmesidir dimi iki et parçasını dikmek bir doktor icin çok zaman alabilecek bsey olmamali 5 dakkada surer 20 dakikada ama 45 dakika iki et parcasini dikmek bana cok uzun geldi ve fiyatta çok pahalı geldi bana. Ama tabi ki senin bedenin senin kararın..Özenli olmasi daha iyi bencr alt tarafi diyoruz da belli bir saglamlik gerekiyor cunku hayati önem taşıyor. 5 dk da halledilecek bir sey degil bence
Evet ben de kendi fikrimi söyledim zaten. Benim icin özenli olmasi cok daha iyi bu da benim düşüncemTabi ki de çok önemli bir konu canm zaten önemli olmasa biz burada olmazdık. Sadece mantıklı düşünmeye çalışıyorum kalıcı yöntem nedir iki duvarın birbirine dikilmesidir dimi iki et parçasını dikmek bir doktor icin çok zaman alabilecek bsey olmamali 5 dakkada surer 20 dakikada ama 45 dakika iki et parcasini dikmek bana cok uzun geldi ve fiyatta çok pahalı geldi bana. Ama tabi ki senin bedenin senin kararın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?