Cok az geldi bana Harun Ozkan 45 dk da yapıyor en az . 20 dk hic mantikli gelmedi açıkçası
En az 45 dakikami? O ne kız dalak ameliyatimi yapiyomus :))) imkansiz o kadar sürmesi yani. Ben yaptrdim sonuc da aldim maksimum 25 30 dk surmustur yani belki o kadar da degil

Canim bozma moralini o muhtemelen dikime falan karsi biridir oylemiydi? Yani var böyle bisey sonuc alanlar var bende dahil. Gecici icin de konssa yine dogru degil neden derse kalici sonradan cikti insanlar önceden gecici yaptriyodu hep tam tersi gecicide hickimse anlamadi olumsuz sonuc da olmadi. Bozmayin moralinizi var böyle bisy olmasa olay ckar yani cunku artik kizlarin %90 i yaptriyo zaten

Kaç dakikada yaptığı bence hiç önemli deil. Sonuçta evlenince kanama olması ve anlaşılmaması önemli. 45 dakika bence çok uzun araştırırken çok yorum okudum. Genelde 20 dak sürüyor başarılı dikimler. Tüm popüler doktorları araştırdım çoğu ile görüştüm. Harun bey sanırım 70 - 80 yaşlarında o yüzden uzun sürede dikiyor olabilir. Turgay bey 50 - 60 yaşlarında , diğerleride o civarda. Ama dediğim gibi en önemli olay sonuç veriyor olmak.

Kızlar benim 13.günüm ameliyat olalı. Ama 1 saat öncesinden 2 damla pembeden biraz daha koyu leke oldu sıkıntı olur mu acaba

Benimkide 34 40 yaşlarındaydı. O yüzden çok hızlı oldu sanrm gençler hizli bencede önemli olan sonuç. Dikim oluyorsa kanama da olmalı. Son kontrol çok önemli ne olur ne olmaz diye baktırmak gerek diye düşünüyorum.

Sayılı gün geldi benimde randevum yarın Turgay hoca da şuan çok stresliyim neler yapmalıyım bilmiyorum o kadar çok kasıldım ki özellikle ameliyat sonrası beni çok düşündürüyor nasıl eve gelcem o süreçte neler yapıcam ailemle yaşıyorum bu daha bir stres nolur dua edin şuan psikolojim çok bozuk rabbim hepimizin yar ve yardımcımız olsun

Canım hiç stres yapma gezmeye gidiyormuş gbi git kurma kafanda. Yatacaksın 15 20 dakika sonra oh deyip eve gideceksin. Sadece yan oturacaksın biraz üstüne baskı yapma çok vede bakımlarını yap temiz tut sıcak dus yapma yeter . Gönlünü ferah tut yalnız değilsin bizler yanındayız ve herşey güzel olacak

Amin canım Çok teşekkür ediyorum inşallah kolay atlatırız bu süreci hepimiz

Üzülme kiz Allah umut veriyor bak mesela ben 3 senedir umutla bekliyorum Eylülde eli boş gelirse ben yine tutunacak bir umut bulurum heralde malum usta oldum bu konuda
Kiz oyle deme ya insallah bekledigin gibi olur ya kotu dusunme kuzum ya bak benimkiyle biz konusmuyoz bile kusuz iliskim varmi yokmu haberim yok

Ben destek almak zorunda kaldim oncesinde de zor donemler yasamistim patlak verdi hersey ust uste gelince bu gunume sukurler olsun ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…