Evet o bence yakinda teklifi alir taktitkleri ise yaradi onun galiba seven adam teklifle gelir ya ne bu kucuk cocukmusunuz siz ya
Canm benimde çok değil 2 aya kadar belli olacak ya ayrılcam yada teklif alcam başka yolu yok çünkü kızların dediği her taktiği denedm olmadi bu sefer resti cektim ya hep ya hiç diye bakalm

Canm benimde çok değil 2 aya kadar belli olacak ya ayrılcam yada teklif alcam başka yolu yok çünkü kızların dediği her taktiği denedm olmadi bu sefer resti cektim ya hep ya hiç diye bakalm
Valla canim bu yolda ise yaramazssa baska yol kalmadi ya vallahi saka maka uzuluyorumda ya biz insan gibi bi iliskiyi yurutemiyoruz ya

Valla canim bu yolda ise yaramazssa baska yol kalmadi ya vallahi saka maka uzuluyorumda ya biz insan gibi bi iliskiyi yurutemiyoruz ya
Canm biz yürütüyoruz da sonuca varamıyoruz orada problem var oda karşımızdaki adamlar yüzünden malesef

Bugün düğünüm var ve sen böyle saçma bir mesaj yazıp niye moralimi bozuyorsun şu gün olmuş elimizden ne gelir? Anlaşılacak birşey yok ortada.ben az çok anlıyorum ve ipler kesinlikle görünmüyor adminlerden rica ediyorum şu mesajı silin. Burda tonlarca insan ümit içinde beklerken ümit kırmaya gerek yok hele de bugün!

Sakin ol canim hersey güzel olcak bak eminim atlatcaksin ben kaliciyla atlattim sen geciciyle hayli hayli atlatrsin belli falan olmucak gorursun yeterki panik yapma

Canım geciciden sonuc almayan kimse yok asla moralini bozma sadece dikkat et ve mutlu mutlu gecir

Siz iyimisiniz ? Benim amacım neden sizin moralinizi bozmak olsun. Konuşuldu bende size anlattım. Üstte bi çok konu da içerikte atıyorum. Yararlı bilgiler linkler gönderiyorum. Sizin moraliniz bozulsa benim elime ne geçecek. Burda herkes her duyduğunu yazıyor konusuyo. Heyecanıniza veriyorum. Ve tartışmak istemiyorum

Her duyduğumu her bilgiyi eksiksiz buraya yazıyorum. Ki ben kaç aydır burdayim ve benim bu konuda yardıma ihtiyacım yok. Benim kardeşim gibi arkadaşım için çare arıyoruz. Çoğunlukla benim yanımda o söylüyor ben yazıyorum. Burda herkes herşey hakkında yorum yapıyor. Duyulan bişey sizinle paylaşılıyor. İnsan her dakika sevgi pitircigi olamıyor ümitsizlige düştüğünü korkularını herşeyi yazıyor.

Canim sakin ol sen kulaklarini tika herseye kaldiki oyle olsa butun insan yaptirip sonuc almazdi degilmi sehir efsanesi olsaydi o yuzden sıkma canini hersey guzel olucak

CAnım sıkma canını tonlarca insan var ki burda yazanlaro biliyoruz biz hiçte duymadık bu sebepten anlaşılan herşey güzel olucsk merak etme

Ben sanki kötü niyetle yazmışim gibi davranıyorsunuz ve inanın gerçekten çok üzüldüm. Çünkü sizden daha fazla isterim burdaki herkesin çok mutlu olmasını ama duyduğum birşeyi paylaştım ve size danismistim. Örnek vermek gerekirse mesela kalıcı yapıp tutmayan olduğunda bunu anlattığında umut mu kırmis oluyor. Yada doktoru mu kotulemiş oluyor. Korkusunu endişesini paylaşmış oluyor. Yada yapıp da kanaması olmayan olduğun da yazması gerekmez mi insanları bilinçlendirmek için. Ben böyle bişey duydum ve paylaştım sizinle daha önce de arkadaşımın kuzeninin doktorun yanında çalıştığını onun söylediklerini anlatmıştım. Çok çok üzüldüm. Amacım neden moral bozmak olsun her konuda iyi veya kötü bilgiye ihtiyacimiz var her duyduğumu paylaşıyorum belki birine bir faydası olur. Günahımi almayın

Kötü amacla yazmadığını biliyoruz tabikide ama zamanlaman iyi değildi yani kız gecici işlem yaptırmış düğünü olucak bugün hoş olmadı sadece o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…