Kızlar çok şükür oldumçok korkutmuşum kendimi güzel geçti şükürler olsun
Helal olsun canim süreci cok güzel ozetlemissinDoğru doktor secin. Sehir dısından gleeckkerde hic panık yapmayın cnku agrınız olmuck orası uyusuk benım 3. Gün agrım olmustu majejık dgl apranax ictm daha etkılı sıfır agrıydı ıcınce. Yan yattım hic düz yatmadım. Egilmedm agır bisey kaldırmadm 23 gündür arabam var metroylla gittim geldm ise araba surmeyı özledm resmen sırf popoma agırljk vermemek icin ayakdayım metrodada :) birii otur dicek dıye korkuyırum biraz aılem ayıktı cnku ben ck hareketlıydım hareketlerm kısıtlandı hemorid olmusm dedim :) ıpler anlasılck türden degıl. Gecici yaptıran dügünü olan arkdsda dügünün tadını cıkartsın bence okdrda mahremiyetine girmesne esinin izin verme. Olagan cinsellık yasa. Tadını cıkart balayının icini ferah tut biseyck olmaz
Cnm bende seninle aynı doktora yani Dr. Turgay beye yaptırdım bugün. Senin 1 ay falan oldu sanırım . İlk günler zormuydu çok. Anestezi etkisi gwçince ağrılarım başladı apranax attım azaldıTurgay beyde oldum. Detayla anlatırım isteyene benım hic kanamam olmadı. Agrımda 7 gün sürdü siddetleri degisir sekılde. Fakat bugün 13. Günüm dikislerım erimis. Dılerım birsey olmamıstır. DOktora gittim olmaMıs dedı ama korkuyorum cok. Kalıcı oldum ben.
Evet cnm turgay hocada oldum. 23. Günüm ilk gün agrım yoktu 7. Gün agrım cok oldu. 13. Günüm batlamalarım cogaldı. Sürec zordu bnm icin bakmak zor geldi ama iyiyim suan reglym hatta 21. Günde reglı oldum.Cnm bende seninle aynı doktora yani Dr. Turgay beye yaptırdım bugün. Senin 1 ay falan oldu sanırım . İlk günler zormuydu çok. Anestezi etkisi gwçince ağrılarım başladı apranax attım azaldı
Yanı cok elzem bisey dgl ckk zor biseyde dgldı. Yalan yanlıs seyler yazıp kızları korkutp morallerni bozuyorlar yazık. Islem zor dgl sonrası bakması zor. Valla islem kolay 20 dkda bitti igne girerken acıdı okdr sonrası acı bile olmadı ılk 7 gün zor sonrası yuzde 30 batma yuzde 40 yanma yuzde 30 kasını agrı acı sıfır anlasılmasıda mumkun dgl acıp dıbine baktırcak kdr gerısekalı bir adamlada evlenılmez kı arkdas tmm anladık bakırelıge onem verıyor erkekler benımkıde dahıl bide bnmkıde doktor düsün ona ragmen anlamaz anlaymaz muhım olan tutması ods insallah tutmustur hftaya kontorlum var bakalım ne dicek turgay hocaHelal olsun canim süreci cok güzel ozetlemissin
Keser agrını apnarax iyi hocayada yaz ne zmn istersen ilgili bir adam dönüs yapıyor ztn sagllsn. Bi kac saate komple gecer agrın gecms olsn tatlım bu arada tekrardanEvet cnm turgay hocada oldum. 23. Günüm ilk gün agrım yoktu 7. Gün agrım cok oldu. 13. Günüm batlamalarım cogaldı. Sürec zordu bnm icin bakmak zor geldi ama iyiyim suan reglym hatta 21. Günde reglı oldum.
Canım öncelikle geçmiş olsun umarım bu süreci en güzel şekilde atlatırsın, atlatırız birşey sorucam sen işlem olmak için klinige girmenle çıkman arasinda ne kadar zaman var ben sehir disindan gidecegim dönüs biletini ona göre ayarlamak icin soruyorum
Canim duscek olsa turgay bey adetten hemen sonra gelin derdi bide geciktirici kullanmanıza gerek yok demıs kullansan iyi olur derdi
Ben kullandim 9. Gunumde oldum ama kullansan iyi olabilir. Kullanmasan da olur yani zarar vermez de sen rahatsiz olabilitsin belkiKızlar benim de dikimim dün oldu bana da geciktirici kullanma dedi Turgay hoca ama şuan adet olmam lazım daha ilk günüm olmadım sizce bu ilk hafta geciktirici içeyim mi yoksa hiç içmeyip buarada çıksın bitsin mi bilemedim
Canim senin adina ne kadar cok sevindim anlatamam takipteydim zaten dualarim seninle ve sizinle Allah hepimize senin yasadigin sevinci yasatsin insallah mutlulugun daim olsun bebek sevinciyle yazarsin umarim buraya bir dahaki sefere hep mutlu ol insallah kuzumSabaha kadar mutluluktan ağladım düğün geç bitti ordan konvoy yaptık eve geç gelebildik saçımı çözdü üstümü soydu öpüştük koklaştık duş aldık yatağa geçtik aşırı korku vardı bende ne olacaksa olsun diye hadi yapalım dedim baya bi zorlayarak girdi canım yandı ama umrumda değildi sonunda kanadı ya şükürler olsun allahıma bana bunu nasip ettigeçiciyi herkese tavsiye ediyorum ön sevişme olmadan ıslatmadan yapın düğünden 3 gün önce hadi hoşçakalın soruları olan özelden yazsın
Çok sevindimmm yaaaa gözün aydın. Kurtuldun işte iplere dikkat et sadece kuzumSabaha kadar mutluluktan ağladım düğün geç bitti ordan konvoy yaptık eve geç gelebildik saçımı çözdü üstümü soydu öpüştük koklaştık duş aldık yatağa geçtik aşırı korku vardı bende ne olacaksa olsun diye hadi yapalım dedim baya bi zorlayarak girdi canım yandı ama umrumda değildi sonunda kanadı ya şükürler olsun allahıma bana bunu nasip ettigeçiciyi herkese tavsiye ediyorum ön sevişme olmadan ıslatmadan yapın düğünden 3 gün önce hadi hoşçakalın soruları olan özelden yazsın
Darısı benim başıma bu 30 da benim umarım bende mutlu haber veririm daha kontrolüm 27 de bakalım ne dicekÇok sevindimmm yaaaa gözün aydın. Kurtuldun işte iplere dikkat et sadece kuzum
Canım işlem yarım saat gibi sürüyor girdim ve çıktım sonrasında 15 Dk dinlenme odasında geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?