Canım bugün ilk günüm şimdi primolut içtim madem 10 gün içeyim bende sonra bırakırım günde 2 kez mi içecektik bu ilacı sen hatırlıyor Musun canımBen kullandim 9. Gunumde oldum ama kullansan iyi olabilir. Kullanmasan da olur yani zarar vermez de sen rahatsiz olabilitsin belki
Teşekkür ederim canımAnladım canım teşekkür ederim tekrar çoook geçmiş olsun
Çok şükür allahım bize de yaşatsın bu SevinciElhamdulillah Elhamdulillah Elhamdulillah... Kızlar geçici kanadı herşey mükemmel geçti bu zor durumda olan herkesin allah yar ve yardımcısı olsun
Özelden konuştuk hiç özel yerine dokundurmamis. İslanmadan yaptık yazmıştı.Ön sevişme geciciyi etkiliyor mu yaniDonatello34 yapmayın demiş ya bilgis olan var mı ?
Evet ben 2 kez icmistim canmCanım bugün ilk günüm şimdi primolut içtim madem 10 gün içeyim bende sonra bırakırım günde 2 kez mi içecektik bu ilacı sen hatırlıyor Musun canım
Özelden konuştuk hiç özel yerine dokundurmamis. İslanmadan yaptık yazmıştı.
Zaten başta buraya da öptük koklastik falan yazmıştı. Ben zor oldu mu yazdım çok zor oldu yazmıştı. Ben dokundu mu yazdım yok dokundurmadim yazmıştı. Ama çok şükür atlatti. Allah yüzünü güldürsun. Ben sadece dokunma olayından çekiniyorum. Oral falan hadi mantarım falan engellersin de ama dokunmaya ne diyeceksin. Üst tarafına dokunsa anlamaz diye umuyorum.ama oyle nasil kabul ettiki esi acaba
Bence tam tersi dokunmaz onu engellersin hadi bi sekilde de. Diger turlu ön sevisme olmadan nasil yasamis ben yanlis anladim galiba o baska biseyi kastetmisZaten başta buraya da öptük koklastik falan yazmıştı. Ben zor oldu mu yazdım çok zor oldu yazmıştı. Ben dokundu mu yazdım yok dokundurmadim yazmıştı. Ama çok şükür atlatti. Allah yüzünü güldürsun. Ben sadece dokunma olayından çekiniyorum. Oral falan hadi mantarım falan engellersin de ama dokunmaya ne diyeceksin. Üst tarafına dokunsa anlamaz diye umuyorum.
Sen bilirsin kuzum az çok mesela üst bölgeye dokununca hissedilmez değil miBence tam tersi dokunmaz onu engellersin hadi bi sekilde de. Diger turlu ön sevisme olmadan nasil yasamis ben yanlis anladim galiba o baska biseyi kastetmis
Yok yok hissetmez valla benimki dokundu da bakti da ama bisey anlamadi anlayamaz zaten bi erkek imkansiz hep söylüyorumSen bilirsin kuzum az çok mesela üst bölgeye dokununca hissedilmez değil mi
Senin kalıcıydi ya kuzum ondan normal. Ama geçici acaba adından mi yoksa ip olduğunu bildiğimiz için mi sanki dokununca anlayacak gibiYok yok hissetmez valla benimki dokundu da bakti da ama bisey anlamadi anlayamaz zaten bi erkek imkansiz hep söylüyorum
Tamamdır canım akşama bir daha içerim mademEvet ben 2 kez icmistim canm
Ahhhh ccnm benım cok sevındımSabaha kadar mutluluktan ağladım düğün geç bitti ordan konvoy yaptık eve geç gelebildik saçımı çözdü üstümü soydu öpüştük koklaştık duş aldık yatağa geçtik aşırı korku vardı bende ne olacaksa olsun diye hadi yapalım dedim baya bi zorlayarak girdi canım yandı ama umrumda değildi sonunda kanadı ya şükürler olsun allahıma bana bunu nasip ettigeçiciyi herkese tavsiye ediyorum ön sevişme olmadan ıslatmadan yapın düğünden 3 gün önce hadi hoşçakalın soruları olan özelden yazsın
vala onu bende merak ettm ön sevişme olmadan istermi ki eşlerimiz oda zorÖn sevişme geciciyi etkiliyor mu yaniDonatello34 yapmayın demiş ya bilgis olan var mı ?
etmezler heralde o anı yaşamak isterler heralde acaba dediğin gbi yanlış mı anladık acaba ay bu geçicinin de bi ton derdi var vala :):)ama oyle nasil kabul ettiki esi acaba
Sabaha kadar mutluluktan ağladım düğün geç bitti ordan konvoy yaptık eve geç gelebildik saçımı çözdü üstümü soydu öpüştük koklaştık duş aldık yatağa geçtik aşırı korku vardı bende ne olacaksa olsun diye hadi yapalım dedim baya bi zorlayarak girdi canım yandı ama umrumda değildi sonunda kanadı ya şükürler olsun allahıma bana bunu nasip ettigeçiciyi herkese tavsiye ediyorum ön sevişme olmadan ıslatmadan yapın düğünden 3 gün önce hadi hoşçakalın soruları olan özelden yazsın
Gozun aydin canim cok sevindim ya cok sukur yaElhamdulillah Elhamdulillah Elhamdulillah... Kızlar geçici kanadı herşey mükemmel geçti bu zor durumda olan herkesin allah yar ve yardımcısı olsun
Oraya hic dokundurmamis sanirim ve oraya temas olmamis galiba surtunme gibi direk girmis ay oda cok acir ya aman bitmiyor cileBence tam tersi dokunmaz onu engellersin hadi bi sekilde de. Diger turlu ön sevisme olmadan nasil yasamis ben yanlis anladim galiba o baska biseyi kastetmis
Ya kizlar ben seyden korkuyorum ya girmezsse okadar zorlamaya ragmen girmezsse yaSenin kalıcıydi ya kuzum ondan normal. Ama geçici acaba adından mi yoksa ip olduğunu bildiğimiz için mi sanki dokununca anlayacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?