- 20 Temmuz 2017
- 210
- 137
- 53
Canim sen kalici mi yaptirmistimDarısı benim başıma bu 30 da benim umarım bende mutlu haber veririm daha kontrolüm 27 de bakalım ne dicek
Yanlış alıntılamışımGözün aydın cnm mutluluklar bizi de dualarında unutma @donatello
Geçici bi dert kalıcı bi dert insanın kafası kaldırmıyor artıkYa kizlar ben seyden korkuyorum ya girmezsse okadar zorlamaya ragmen girmezsse ya
Cnm tebrik ederim peşpeşe iyi haberler içimizi rahatlatıyor. Dr turgay karakaya dimi doktorun yanlış hatırmıyorsam ?
Hepsi bi dert ya ben sogudum resmen ya yapamam heralde cesaret edemem diyorum korkuyorum ben dugun fln yok ama o gun nasil yapabilcem diyorumGeçici bi dert kalıcı bi dert insanın kafası kaldırmıyor artık
Şükürler olsun canım cok sevindim Allah mesut etsin mutlulugunuz daim olsunElhamdulillah Elhamdulillah Elhamdulillah... Kızlar geçici kanadı herşey mükemmel geçti bu zor durumda olan herkesin allah yar ve yardımcısı olsun
Peki tamamen yirtildimi su an dikilen yer canimKızlar merhaba günaydın herkese. Gecekuşu açıklamış genel olarak ön sevişme konusu benim fikrim siz tabi bildiğinizi yapın ama orası kuru olursa et ete tutunur yırtar diye ben ön sevişmeyi kısa tuttum o kısa sürede bile ıslanma olduğu için de kuruladım eşiniz zaten anlayış gösterecektir ilk geceniz olduğu için
Aynen öyle bakınca anlaşılmıyor ön sevişme olayını yukardaki mesajımda açıkladım canım uzun tutmadım yani.biraz öptük koklaştık üstünden dokundurdum ama genel olarak vücudumun diğer yerlerine odaklanmasını sağladımYok yok hissetmez valla benimki dokundu da bakti da ama bisey anlamadi anlayamaz zaten bi erkek imkansiz hep söylüyorum
Kafamdaki tek soru işareti bu kaldı işte tamamen yırtılmamış olabilir ayrıca ipler erimemiş olabilir ikinci kez ilişki yapmadık ip konusu kafamı kurcalıyor elimle de iyice baktım hiçbişey yok gibi geldi ama bugün iyice kontrol edicem aynaylaPeki tamamen yirtildimi su an dikilen yer canim
Canim sen bild farkedemedigine göre kullanilan ip baya bya gorunmez bisey demekki. Bisey olmaz zamanla erir o da orda artik ya da dustu sen farktmedin belkideKafamdaki tek soru işareti bu kaldı işte tamamen yırtılmamış olabilir ayrıca ipler erimemiş olabilir ikinci kez ilişki yapmadık ip konusu kafamı kurcalıyor elimle de iyice baktım hiçbişey yok gibi geldi ama bugün iyice kontrol edicem aynayla
Canm ya 2 gündür yoktum ama aklım da kalbimde buradaydı ve takip ettm . Senin icin çok dua etmiştim ve herşey çok güzel oldu çok sevindim canm ya insallah hep mutlu olursunKızlar merhaba günaydın herkese. Gecekuşu açıklamış genel olarak ön sevişme konusu benim fikrim siz tabi bildiğinizi yapın ama orası kuru olursa et ete tutunur yırtar diye ben ön sevişmeyi kısa tuttum o kısa sürede bile ıslanma olduğu için de kuruladım eşiniz zaten anlayış gösterecektir ilk geceniz olduğu için
Kız sen nerdeydin niye ban yedinCanm ya 2 gündür yoktum ama aklım da kalbimde buradaydı ve takip ettm . Senin icin çok dua etmiştim ve herşey çok güzel oldu çok sevindim canm ya insallah hep mutlu olursun
Sorma ya kaç gündür niye ban yedim diye oturdum düşünüyorum bugun bir baktm saçma sapan bisey yüzünden 2 gün ban yemişim yaniKız sen nerdeydin niye ban yedin
Evet kalıcı yaptırdımCanim sen kalici mi yaptirmistim
Kuzum eğer gökçen hocayla konuşursan şu geçici için endişelendigimiz şeyleri sorsanaEvet kalıcı yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?