Cnm uygun olduğunda bize biraz daha detay anlatır mısın P Prpr00pr benim de cok kalmadı nasıl oldu cok zor oldu mu merak ediyorum aklına ne geliyorsa hatırladığın paylaşabilir misin

Kizlar donetelloyla konustum ben aklinizda soru isareti kalmasin donetelloya bebde ayni seyi sormustum kuruluk konusunda kuru olmasini kendi mantigi dogrultusunda istemis vajina cabuk genisleyen birsey oldugu icin esinden rica etmis hadi yapalim korkuyorum demis esiyle birlikte olmus biraz zorlanmis kanamasi ne kadar oldugunu merak edenler varsa yine sormustum oyle asiri derece kanama olmamis soyle sadece bir iki kasik kadar bakire oldugunu tatmin edecek sekilde olmus kanamasi darisi bizlere insallah kizlar

Kızlar merhaba günaydın herkese. Gecekuşu açıklamış genel olarak ön sevişme konusu benim fikrim siz tabi bildiğinizi yapın ama orası kuru olursa et ete tutunur yırtar diye ben ön sevişmeyi kısa tuttum o kısa sürede bile ıslanma olduğu için de kuruladım eşiniz zaten anlayış gösterecektir ilk geceniz olduğu için

Peki tamamen yirtildimi su an dikilen yer canim

Yok yok hissetmez valla benimki dokundu da bakti da ama bisey anlamadi anlayamaz zaten bi erkek imkansiz hep söylüyorum
Aynen öyle bakınca anlaşılmıyor ön sevişme olayını yukardaki mesajımda açıkladım canım uzun tutmadım yani.biraz öptük koklaştık üstünden dokundurdum ama genel olarak vücudumun diğer yerlerine odaklanmasını sağladım

Peki tamamen yirtildimi su an dikilen yer canim
Kafamdaki tek soru işareti bu kaldı işte tamamen yırtılmamış olabilir ayrıca ipler erimemiş olabilir ikinci kez ilişki yapmadık ip konusu kafamı kurcalıyor elimle de iyice baktım hiçbişey yok gibi geldi ama bugün iyice kontrol edicem aynayla

Canim sen bild farkedemedigine göre kullanilan ip baya bya gorunmez bisey demekki. Bisey olmaz zamanla erir o da orda artik ya da dustu sen farktmedin belkide

Canm ya 2 gündür yoktum ama aklım da kalbimde buradaydı ve takip ettm . Senin icin çok dua etmiştim ve herşey çok güzel oldu çok sevindim canm ya insallah hep mutlu olursun

Bir aydir yaklasik siteyi takip ediyorum Aranıza yeni katıldım. İzmir'de Mustafa alihanoglu mu istanbul turgay karakaya, Harun ozkan korkut arslan mi kararsız kaldım. Birde daraltma etrafında yaptıran oldu mu. Bir estetik cerrah ile gorustugumde daraltma diye birşey yapmıyorlar kızlık zarı için üçgen parça kaldiriyorlar sonrada yara yerini dikip daralttik diyorlar inanmayin diyor yardımlarınızı bekliyorum kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…