Sagol tatlim aciklama icin darisi sana hepimize olsun insallah

Canim daraltma yaptirmadim ihtiyacda duymadim icin ben turgay beye yaptirdim o ekstra daraltma fln yapmiyo zaten dar dikiyo ben ona yaptirdim canim bilemem sen kime yaptircaksin tabi

Canım daraltma işlemine dr karar veriyor zaten yapmadan önce seni muayene ediyor benim için gerek yok darsın dedi ve minyonsun falan dedi yani bu birazda penis durumuna bağlı demek ki bende çok genişleme olmamış

Yok hayır kizlar henuz olmadim. Ama kalici islem yaptiracam istanbulda ve antep cevresinde oturuyorum isimi saglama alabilmek icin gecici de yapmak istiyorum ama olabilir mi emin degilim forumda okudugum yerlerde bazilari olabilir demis araştırıyorumsadece

İrfan Tarhan a işlem olup kalıcı tuttu denip üzerine geçici attıran biri vardı Ankara’da. Hangisinden kanadı bilemem ama kanaması olmuştu

Cok iyi ay yeter ki kanasın daaa.
Nedir bizim bu çektiğimiz

Canım zaten kalıcı yaptım deyip düğünden önce gel diyenler üstüne geçici yapıyor niye böylesi bişey istiyorsun en baştan kalıcı güvenilir bir dr yap bitsin gitsin kendine defalarca bunu çektirme haaa kalıcı yerine direk geçici de yaptırabilirsin böylesi sonuç alan arkadaşlar da var biliyorsun

Bence kalıcı yaptırıp aylarca tuttu mu?tutmadı mı?esnedi mi?diye düşüneceğine geçici yaptır ve en fazla dört beş gün düşün biz ikinci ilişkiyi de yaşadık artık forumdaki bütün kızlara geçiciyi öneriyorum B Blackwhite

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…