Sagol tatlim aciklama icin darisi sana hepimize olsun insallahKizlar donetelloyla konustum ben aklinizda soru isareti kalmasin donetelloya bebde ayni seyi sormustum kuruluk konusunda kuru olmasini kendi mantigi dogrultusunda istemis vajina cabuk genisleyen birsey oldugu icin esinden rica etmis hadi yapalim korkuyorum demis esiyle birlikte olmus biraz zorlanmis kanamasi ne kadar oldugunu merak edenler varsa yine sormustum oyle asiri derece kanama olmamis soyle sadece bir iki kasik kadar bakire oldugunu tatmin edecek sekilde olmus kanamasi darisi bizlere insallah kizlar
Niye canim sebep neymis sen kimseylede tartismadinSorma ya kaç gündür niye ban yedim diye oturdum düşünüyorum bugun bir baktm saçma sapan bisey yüzünden 2 gün ban yemişim yani
Canim daraltma yaptirmadim ihtiyacda duymadim icin ben turgay beye yaptirdim o ekstra daraltma fln yapmiyo zaten dar dikiyo ben ona yaptirdim canim bilemem sen kime yaptircaksin tabiBir aydir yaklasik siteyi takip ediyorum Aranıza yeni katıldım. İzmir'de Mustafa alihanoglu mu istanbul turgay karakaya, Harun ozkan korkut arslan mi kararsız kaldım. Birde daraltma etrafında yaptıran oldu mu. Bir estetik cerrah ile gorustugumde daraltma diye birşey yapmıyorlar kızlık zarı için üçgen parça kaldiriyorlar sonrada yara yerini dikip daralttik diyorlar inanmayin diyor yardımlarınızı bekliyorum kizlar
Hepsini teker teker soracağım ben yazacağımKuzum eğer gökçen hocayla konuşursan şu geçici için endişelendigimiz şeyleri sorsana
Bi kadını kocası aldatmis yorum yaptım kadına güzelce argo tarzı bir kelime vardı cümle içinde onun icin yaniNiye canim sebep neymis sen kimseylede tartismadin
Bir aydir yaklasik siteyi takip ediyorum Aranıza yeni katıldım. İzmir'de Mustafa alihanoglu mu istanbul turgay karakaya, Harun ozkan korkut arslan mi kararsız kaldım. Birde daraltma etrafında yaptıran oldu mu. Bir estetik cerrah ile gorustugumde daraltma diye birşey yapmıyorlar kızlık zarı için üçgen parça kaldiriyorlar sonrada yara yerini dikip daralttik diyorlar inanmayin diyor yardımlarınızı bekliyorum kizlar
Himm anladim canim kacirmamislarBi kadını kocası aldatmis yorum yaptım kadına güzelce argo tarzı bir kelime vardı cümle içinde onun icin yani
Walla ya bide tam canm skknken oldu öyle uzaktan baktmHimm anladim canim kacirmamislar
İnsan sinir oluyo ya giremeyince yazamayincaWalla ya bide tam canm skknken oldu öyle uzaktan baktm
Canımsen geciciyi kime yaptırmıstın ?Kafamdaki tek soru işareti bu kaldı işte tamamen yırtılmamış olabilir ayrıca ipler erimemiş olabilir ikinci kez ilişki yapmadık ip konusu kafamı kurcalıyor elimle de iyice baktım hiçbişey yok gibi geldi ama bugün iyice kontrol edicem aynayla
Antep’te bi doktora yaptırdı diye hatırlıyorum canımCanımsen geciciyi kime yaptırmıstın ?
Artık kalıcıyı sildim tamamen geciciye odaklandım kuzum ben seney bu zamanlar inşallah güzel sonuçlar alırım bendeAntep’te bi doktora yaptırdı diye hatırlıyorum canım
Aaa gerçekten antepte mi yapti ben de isimi saglama almak icin bir de gecici yapmak istiyorum cok mutlu oldum su abAntep’te bi doktora yaptırdı diye hatırlıyorum canım
Aaa gerçekten antepte mi yapti ben de isimi saglama almak icin bir de gecici yapmak istiyorum cok mutlu oldum su ab
Aaa gerçekten antepte mi yapti ben de isimi saglama almak icin bir de gecici yapmak istiyorum cok mutlu oldum su ab
İrfan Tarhan a işlem olup kalıcı tuttu denip üzerine geçici attıran biri vardı Ankara’da. Hangisinden kanadı bilemem ama kanaması olmuştuYok hayır kizlar henuz olmadim. Ama kalici islem yaptiracam istanbulda ve antep cevresinde oturuyorum isimi saglama alabilmek icin gecici de yapmak istiyorum ama olabilir mi emin degilim forumda okudugum yerlerde bazilari olabilir demis araştırıyorumsadece
Cok iyi ay yeter ki kanasın daaa.İrfan Tarhan a işlem olup kalıcı tuttu denip üzerine geçici attıran biri vardı Ankara’da. Hangisinden kanadı bilemem ama kanaması olmuştu
Cok iyi ay yeter ki kanasın daaa.
Nedir bizim bu çektiğimiz
Bence kalıcı yaptırıp aylarca tuttu mu?tutmadı mı?esnedi mi?diye düşüneceğine geçici yaptır ve en fazla dört beş gün düşün biz ikinci ilişkiyi de yaşadık artık forumdaki bütün kızlara geçiciyi öneriyorum B BlackwhiteCanım zaten kalıcı yaptım deyip düğünden önce gel diyenler üstüne geçici yapıyor niye böylesi bişey istiyorsun en baştan kalıcı güvenilir bir dr yap bitsin gitsin kendine defalarca bunu çektirme haaa kalıcı yerine direk geçici de yaptırabilirsin böylesi sonuç alan arkadaşlar da var biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?