Bence kalıcı yaptırıp aylarca tuttu mu?tutmadı mı?esnedi mi?diye düşüneceğine geçici yaptır ve en fazla dört beş gün düşün biz ikinci ilişkiyi de yaşadık artık forumdaki bütün kızlara geçiciyi öneriyorum B Blackwhite
Canım geçiciyi max kaç gün önce yaptırmak gerekir birde düğündeBence kalıcı yaptırıp aylarca tuttu mu?tutmadı mı?esnedi mi?diye düşüneceğine geçici yaptır ve en fazla dört beş gün düşün biz ikinci ilişkiyi de yaşadık artık forumdaki bütün kızlara geçiciyi öneriyorum B Blackwhite
Canım düğünde rahatça oynabilirsin dedi doktor.zaten masaya yatınca bacağını açıp yaptırıyorsun işlemi bu yüzden bacak hareketleri çok sorun değil. Ben en fazla 4 gün önce tavsiye ediyorum konuyu takip ettiysen ben kalıcı işlem de atlattığım için geçiciyi öneriyorum süreç açısından. Ağrı sızı da yok herşey gönlünüzce olsunCanım geçiciyi max kaç gün önce yaptırmak gerekir birde düğünde
oynadın mı nasıl oldu o süreçler biraz bilgi verir misin?
Kuzum sen kime yaptırdın Nerde yaptırdın geciciyiCanım düğünde rahatça oynabilirsin dedi doktor.zaten masaya yatınca bacağını açıp yaptırıyorsun işlemi bu yüzden bacak hareketleri çok sorun değil. Ben en fazla 4 gün önce tavsiye ediyorum konuyu takip ettiysen ben kalıcı işlem de atlattığım için geçiciyi öneriyorum süreç açısından. Ağrı sızı da yok herşey gönlünüzce olsun
Sezgin sönmezdi. Antepte galiba doktorKızlarDonatello34 nun geciciyi kime olduğunu bilen varmi acaba
Onceki sayfalarda vardı bak istersenSezgin sönmezdi. Antepte galiba doktor
Evet gecici olan herkes geciciyi oneriyor. Sen kurtuldun. Cok endiseleniyordum senin icin ama cok şükür bitti canim. Hep mutlu ol. Aciklama yaptigin icin de tesekkur ederizBence kalıcı yaptırıp aylarca tuttu mu?tutmadı mı?esnedi mi?diye düşüneceğine geçici yaptır ve en fazla dört beş gün düşün biz ikinci ilişkiyi de yaşadık artık forumdaki bütün kızlara geçiciyi öneriyorum B Blackwhite
Gözün aydın canım çok sevindim mutlu ol hep inşallahKızlar ben başta çok korktum sabaha kadar ağladım yapmamak için ama nereye kadar kaçıcam dedim sonra izin verdim ben parmak girse bozulur sandım ama öyle değilmiş :) çok zorlandım ilk gece 4 5 damla kan geldi sonra artık karımsın benim yapmayalım bugun dedi ama hayatımın en korkunç gecesiydi iki gün daha denedik yine kan geldi ilk gece tam açılmadı dedi eşim baya kanama oldu bende yani hala zorlanıyorum ilişkiye girince tam açılmadı yeni yrni açılıyor kızlar herşey çok güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kızlar
Sende çok mutlu ol inşallah kuzumGözün aydın canım çok sevindim mutlu ol hep inşallah
Kızlar ben başta çok korktum sabaha kadar ağladım yapmamak için ama nereye kadar kaçıcam dedim sonra izin verdim ben parmak girse bozulur sandım ama öyle değilmiş :) çok zorlandım ilk gece 4 5 damla kan geldi sonra artık karımsın benim yapmayalım bugun dedi ama hayatımın en korkunç gecesiydi iki gün daha denedik yine kan geldi ilk gece tam açılmadı dedi eşim baya kanama oldu bende yani hala zorlanıyorum ilişkiye girince tam açılmadı yeni yrni açılıyor kızlar herşey çok güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kızlar
Ben de cok korkuyorum ve nasıl yapacağım hiç bilmiyorum yaklaştıkça daha da stres oluyo insan ne yapacagını şaşırıyor ne güzel atlattın Allah mutlu mesut etsin hiç bozmasın inş mutluluğunuzu bizlerde de dua et aklına geldikçeKızlar ben başta çok korktum sabaha kadar ağladım yapmamak için ama nereye kadar kaçıcam dedim sonra izin verdim ben parmak girse bozulur sandım ama öyle değilmiş :) çok zorlandım ilk gece 4 5 damla kan geldi sonra artık karımsın benim yapmayalım bugun dedi ama hayatımın en korkunç gecesiydi iki gün daha denedik yine kan geldi ilk gece tam açılmadı dedi eşim baya kanama oldu bende yani hala zorlanıyorum ilişkiye girince tam açılmadı yeni yrni açılıyor kızlar herşey çok güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kızlar
Canım bu kadar zor olduguna göre bir iki yil daha iliskiye girmeseydin dayanirdi herhalde değil mi?Sende çok mutlu ol inşallah kuzum
Rabbim hepimize kurtuluşu nasip edecek merak etme sen canım benimBen de cok korkuyorum ve nasıl yapacağım hiç bilmiyorum yaklaştıkça daha da stres oluyo insan ne yapacagını şaşırıyor ne güzel atlattın Allah mutlu mesut etsin hiç bozmasın inş mutluluğunuzu bizlerde de dua et aklına geldikçe
Canım engin fikirlerin icin çok teşekkürler. Eğer kızlık zari operasyonu falan olmadıysan bu konuyla ilgili geçmişin yoksa seni pistten alalım biz ..konu sahibi muhtemelen kendi ayakları üzerinde duramayan birisi.
iş, eşe gelince muhabbetini beğendiğine bakıyor, karşısındaki ne istiyorsa onu veriyor .(adam yobazsa yobaza ne lazım? verelim abicim modunda)
bunun adı evlilik değil bence parti siyaseti . para bitti aşk bitti, ihaleler kaçtı aşk yol aldı falan derler sonra inandırırsın .
Canım inşallah benimde böyle olur doktorumuz aynı . Şimdi nasılsın cinsel ilişki acı ağrı durumu ?Kızlar ben başta çok korktum sabaha kadar ağladım yapmamak için ama nereye kadar kaçıcam dedim sonra izin verdim ben parmak girse bozulur sandım ama öyle değilmiş :) çok zorlandım ilk gece 4 5 damla kan geldi sonra artık karımsın benim yapmayalım bugun dedi ama hayatımın en korkunç gecesiydi iki gün daha denedik yine kan geldi ilk gece tam açılmadı dedi eşim baya kanama oldu bende yani hala zorlanıyorum ilişkiye girince tam açılmadı yeni yrni açılıyor kızlar herşey çok güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kızlar
Hiç korkma canım kanama hızlı hareket anında olurdu olacak olsa. O bahsettiğin şeyden sebeptir. Hangi doktora işlem olmuştun canımKızlar bugün öğlen 1 gibi ve akşam 12 gibi kanamam oldu sabah işe giderken biraz hızlı hareket ettim acaba o yüzden mi diye çok korktum ama bişey olsaydı neden o an olmasın öğlen 1 de gelsin dedim yine de Esra hanımı aradım sordum buarada dikim gününden beri adet olmam gerekiyor ama ben primolut başlamıştım öğlen 12 de içmem gerekiyordu muhtemelen içmeyi unutunca böylesi bişeyle karşılaştım aralarda başka bir kanama yaşamadım akşam da 12 gibi olunca muhtemelen adet diye düşünüyorum sizce de adet mi yoksa hızlı hareket edince kanama o anda olmaz mı buarada bugün 4.günümdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?