Ben kalıcı yaptım artık tutar mı tutmaz mı dertleri başladı evet bu süreçte korumak lazım ama ben evleneceğim kişi hayatımda olmadığı için açıkcası kendim için huzurum için yaptırdım kafam rahat olsun istiyorum çünkü bu şekilde kimseye yaklaşamıyordum hep kafamın bi yerinde o vardı sorar mı ne dicem bilmem ne saçma salak düşünceler biriyle tanışamıyordum bile ama hep diyorum boşuna yıllardır kendimi heba etmişim rabbim yolumuzu açsın karşımıza hayırlı Kişiler çıkarsın inşallah bu süreçler de bizden sonrakilere umut olsun Senin adına da çok mutlu oldum canım şükür atlattın ama kalıcı ama geçici şimdi keyfine bak ve çok mutlu ol yıllarca kaçırdığın mutluluğu yakala

Canım geçiciyi max kaç gün önce yaptırmak gerekir birde düğünde
oynadın mı nasıl oldu o süreçler biraz bilgi verir misin?

Canım geçiciyi max kaç gün önce yaptırmak gerekir birde düğünde
oynadın mı nasıl oldu o süreçler biraz bilgi verir misin?
Canım düğünde rahatça oynabilirsin dedi doktor.zaten masaya yatınca bacağını açıp yaptırıyorsun işlemi bu yüzden bacak hareketleri çok sorun değil. Ben en fazla 4 gün önce tavsiye ediyorum konuyu takip ettiysen ben kalıcı işlem de atlattığım için geçiciyi öneriyorum süreç açısından. Ağrı sızı da yok herşey gönlünüzce olsun

Kuzum sen kime yaptırdın Nerde yaptırdın geciciyi

Evet gecici olan herkes geciciyi oneriyor. Sen kurtuldun. Cok endiseleniyordum senin icin ama cok şükür bitti canim. Hep mutlu ol. Aciklama yaptigin icin de tesekkur ederiz

Kızlar ben başta çok korktum sabaha kadar ağladım yapmamak için ama nereye kadar kaçıcam dedim sonra izin verdim ben parmak girse bozulur sandım ama öyle değilmiş :) çok zorlandım ilk gece 4 5 damla kan geldi sonra artık karımsın benim yapmayalım bugun dedi ama hayatımın en korkunç gecesiydi iki gün daha denedik yine kan geldi ilk gece tam açılmadı dedi eşim baya kanama oldu bende yani hala zorlanıyorum ilişkiye girince tam açılmadı yeni yrni açılıyor kızlar herşey çok güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kızlar

Gözün aydın canım çok sevindim mutlu ol hep inşallah

Şükürler olsun biri daha Rabbim sen yardım et bizlere de

Ben de cok korkuyorum ve nasıl yapacağım hiç bilmiyorum yaklaştıkça daha da stres oluyo insan ne yapacagını şaşırıyor ne güzel atlattın Allah mutlu mesut etsin hiç bozmasın inş mutluluğunuzu bizlerde de dua et aklına geldikçe

Rabbim hepimize kurtuluşu nasip edecek merak etme sen canım benim

konu sahibi muhtemelen kendi ayakları üzerinde duramayan birisi.

iş, eşe gelince muhabbetini beğendiğine bakıyor, karşısındaki ne istiyorsa onu veriyor .(adam yobazsa yobaza ne lazım? verelim abicim modunda)

bunun adı evlilik değil bence parti siyaseti . para bitti aşk bitti, ihaleler kaçtı aşk yol aldı falan derler sonra inandırırsın .

Canım engin fikirlerin icin çok teşekkürler. Eğer kızlık zari operasyonu falan olmadıysan bu konuyla ilgili geçmişin yoksa seni pistten alalım biz ..

Kızlar bugün öğlen 1 gibi ve akşam 12 gibi kanamam oldu sabah işe giderken biraz hızlı hareket ettim acaba o yüzden mi diye çok korktum ama bişey olsaydı neden o an olmasın öğlen 1 de gelsin dedim yine de Esra hanımı aradım sordum buarada dikim gününden beri adet olmam gerekiyor ama ben primolut başlamıştım öğlen 12 de içmem gerekiyordu muhtemelen içmeyi unutunca böylesi bişeyle karşılaştım aralarda başka bir kanama yaşamadım akşam da 12 gibi olunca muhtemelen adet diye düşünüyorum sizce de adet mi yoksa hızlı hareket edince kanama o anda olmaz mı buarada bugün 4.günümdü

Canım inşallah benimde böyle olur doktorumuz aynı . Şimdi nasılsın cinsel ilişki acı ağrı durumu ?

Hiç korkma canım kanama hızlı hareket anında olurdu olacak olsa. O bahsettiğin şeyden sebeptir. Hangi doktora işlem olmuştun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…