Dokununca hissedermi peki. Sen dokundun mu hiç anormallik var miSordum canim dikisler gozukmuyormus sadece oral yapma dedi biran once iliski yasayin dedi
Ben hic ellemedim dokununca hissetmez dedi doktorDokununca hissedermi peki. Sen dokundun mu hiç anormallik var mi
Hangi doktor peki canımBen hic ellemedim dokununca hissetmez dedi doktor
Ikındığın için mi geldi kanama canım acaba emin misin bi de kanama ne kadar oldu ki bozulsa fazla kanardı bence
Bende de olmuştu bende çok korkmuştum ama ara kanama oluyormuş öyle dedi herkes bence korkmaCanım yok korktuğum için ıkınmadım hiç kanama az şekilde oldu asistana sordum kadınlarda strese bağlı adet düzensiz kanamaları da olabilir korkma dedi bilmiyorum artık ben adet oldum perşembe günü bitti çünkü
Bende de olmuştu bende çok korkmuştum ama ara kanama oluyormuş öyle dedi herkes bence korkma
Ara kanama kuzum ben işlemden sonra çok kötü kabız olmuştum çok ıkınmıştım ama 1 ayı geçmişti bişey olmadı elhamdülillah darısı başına inşallahCanım senin ara ara oldu mu kanamaların yoksa kabızlıktan dolayı mı yaşadın neyse ki tuttu seninİnşallah bende o duyguyu yaşarım
Canım ben de iki gündür araştırıyorum Bütün yorumları okudum neredeyse Sonuçta İstanbul'a günübirlik gelip bu ameliyatı yaptırmayı karar verdim Dr Turgay Karakaya yı tercih ettim özellikle kalıcı yaptıracak sana şansa bırakamazsın iyice araştır bence Ama geçici yaptıracağım diyorsan Samsun'da yapan bulursunKızlar ben de Samsun’da olmayı düşünüyorum
Samsun’da olan var mı
Pansumanlarınızı nasıl yaptınız
Kalıcı olan ve memnun olan kim var
Ara kanama kuzum ben işlemden sonra çok kötü kabız olmuştum çok ıkınmıştım ama 1 ayı geçmişti bişey olmadı elhamdülillah darısı başına inşallah
Geçicide başarılı maalesef kalıcıda başarılı olup sonuç alana denk gelmedik henüz forumda.Gökcen Erdoğan için ne düşünüyorsunuz? Kalıcı olup olumlu sonuç alan var mi?
Aksi bi yorum bekleme canım daha yenilerde 2 arkadaş vardı kalıcısı tutmayıp mecburen geçici yaptıranYa aslında tüm yorumları okudum. Kafamda ki deli soruların çözümü için sizlere de sormak istedim. Bir güzel mesaj görmek istiyorum bu doktor için. O zaman taslar oturacak kendimce. Ama hep yorumlar bu yönde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?