Kızlar bugün 14. Günüm dün dublahac şurup bittiği için içemedim bugün tuvalette ıkınmadım ama hafif bir kanamam oldu sizce dikişime bişey olmuş mudur ?

Ikındığın için mi geldi kanama canım acaba emin misin bi de kanama ne kadar oldu ki bozulsa fazla kanardı bence

Ikındığın için mi geldi kanama canım acaba emin misin bi de kanama ne kadar oldu ki bozulsa fazla kanardı bence

Canım yok korktuğum için ıkınmadım hiç kanama az şekilde oldu asistana sordum kadınlarda strese bağlı adet düzensiz kanamaları da olabilir korkma dedi bilmiyorum artık ben adet oldum perşembe günü bitti çünkü

Bende de olmuştu bende çok korkmuştum ama ara kanama oluyormuş öyle dedi herkes bence korkma

Canım senin ara ara oldu mu kanamaların yoksa kabızlıktan dolayı mı yaşadın neyse ki tuttu senin İnşallah bende o duyguyu yaşarım
Ara kanama kuzum ben işlemden sonra çok kötü kabız olmuştum çok ıkınmıştım ama 1 ayı geçmişti bişey olmadı elhamdülillah darısı başına inşallah

Kızlar ben de Samsun’da olmayı düşünüyorum
Samsun’da olan var mı
Pansumanlarınızı nasıl yaptınız
Kalıcı olan ve memnun olan kim var
Canım ben de iki gündür araştırıyorum Bütün yorumları okudum neredeyse Sonuçta İstanbul'a günübirlik gelip bu ameliyatı yaptırmayı karar verdim Dr Turgay Karakaya yı tercih ettim özellikle kalıcı yaptıracak sana şansa bırakamazsın iyice araştır bence Ama geçici yaptıracağım diyorsan Samsun'da yapan bulursun

Ben doktorumu da ayarladım özel bir hastane yani benim İstanbul’a gitmem olanaksız olduğu için yakın yeri tercih ettmek istedim bakalım eylül gibi düşünüyorum

Ara kanama kuzum ben işlemden sonra çok kötü kabız olmuştum çok ıkınmıştım ama 1 ayı geçmişti bişey olmadı elhamdülillah darısı başına inşallah

Amin canım benim güzel duan için sağol 4. Gün 6. Gün ve 14. Gün oldu benimde kanamam bakalım inşallah kontrol de çıkacak bişey olup olmadığı bu süreçte rabbim inşallah tutar

Ya aslında tüm yorumları okudum. Kafamda ki deli soruların çözümü için sizlere de sormak istedim. Bir güzel mesaj görmek istiyorum bu doktor için. O zaman taslar oturacak kendimce. Ama hep yorumlar bu yönde.

Ya aslında tüm yorumları okudum. Kafamda ki deli soruların çözümü için sizlere de sormak istedim. Bir güzel mesaj görmek istiyorum bu doktor için. O zaman taslar oturacak kendimce. Ama hep yorumlar bu yönde.
Aksi bi yorum bekleme canım daha yenilerde 2 arkadaş vardı kalıcısı tutmayıp mecburen geçici yaptıran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…