- 17 Haziran 2019
- 86
- 91
- 3
- 35
Şehir dışında olan için bu işlemi gerçekten yapabilen başka şehir mantıklı geliyor bana. Ankara değil maalesef. Herkes kendi ilinde geçici yaptırabilir ama maalesef hala İstanbul a gitmemiz gerekiyor kalıcı işlem için. Gönül her ilde kalıcı yapabilen doktorlar olsun isterdi.Ya arkadaşlar düğün gününe 3 gün kala gelini kimse bir yere bırakmaz aynı memlekette olan gider gelir sıkıntı yok peki şehir dışımdaki ne yapacak ben o yüzden kalıcı düşündüm düğün gününe yakın bir de o stresi çekemem
Gözün aydın cnm atlattın cok şükür mutluluklar dualarına bizi de katKizzzlarr cok sükür bitti atlatım herseyi kanamam oldu
Cok sagol canim benimm cok stresli bir sürectiGözün aydın cnm atlattın cok şükür mutluluklar dualarına bizi de kat
Canım çok sevindim. İşlemden ben kadar sonra ilişkin oldu? Bir de diğer arkadaşların dediği gibi ip düşse bile anlamayacağı şekilde değil mi? Kanamadan sonra başka ilişki yaşadınız mı? Dokunma vs gibi şeyler oldu mu ? Cevap verebilirsen çok memnun olurum. Burada geçici için akıllara soru işareti bırakan çok kişi oldu maalesef. İstanbul’a gidemeyenler için de kurtuluşun olduğunu okusunlar istiyorum ondan şüpheye düşülen soruları soruyorumBen burayi 8 seneden beri takip ediyordum cogu kisi bana burda umut oldu.Simdi ise ben herkese umut olmak istiyorum
benimde 5 bucuk yıl oldu burayı takip edeli yıllarca beynini kemiriyor şuan sevgilim yok diktirmekte yok ama kafamı o kadar kurcalıyorki bu sayfada diktirenlerden sonuç almak bana umut veriyor size ve sonuç alıp buraya yazanlardan Allah razı olsunBen burayi 8 seneden beri takip ediyordum cogu kisi bana burda umut oldu.Simdi ise ben herkese umut olmak istiyorum
Cok tesekkur ederim canim islemin ertesi aksami oldu ipler kesinlikle fark edilmiyor ama. Kanamadan sonra iki defa daha denedik canim cok acidi biraktik ama onceki iliskimdede boyle bir sey olmadi .Ama hangi sehirdeysen bu isleme iyi yapan ve bilindik olmasinda yarar varGözün aydın
Canım çok sevindim. İşlemden ben kadar sonra ilişkin oldu? Bir de diğer arkadaşların dediği gibi ip düşse bile anlamayacağı şekilde değil mi? Kanamadan sonra başka ilişki yaşadınız mı? Dokunma vs gibi şeyler oldu mu ? Cevap verebilirsen çok memnun olurum. Burada geçici için akıllara soru işareti bırakan çok kişi oldu maalesef. İstanbul’a gidemeyenler için de kurtuluşun olduğunu okusunlar istiyorum ondan şüpheye düşülen soruları soruyorum
Gözün aydın canım darısı bize olur inşallahKizzzlarr cok sükür bitti atlatım herseyi kanamam oldu
Çok sağol canım benim Rabbim mutluluğunu daim etsin hep inşallahCok
Cok tesekkur ederim canim islemin ertesi aksami oldu ipler kesinlikle fark edilmiyor ama. Kanamadan sonra iki defa daha denedik canim cok acidi biraktik ama onceki iliskimdede boyle bir sey olmadi .Ama hangi sehirdeysen bu isleme iyi yapan ve bilindik olmasinda yarar var
Darisi sizlerin basınıza eminimki üstesinden geliceksinizGözün aydın canım darısı bize olur inşallah
Kizzzlarr cok sükür bitti atlatım herseyi kanamam oldu
Canım gözü n aydın hadi şükürler olsun darısı tüm bekleyenlere
Gecici canimCanım seninki kalıcı mıydı yoksa geçici mi diktirdin
Geçici imkansız gibi geliyorum Bana tam düğün arifesinde Doktora gidip ameliyat olmak etrafında yüzlerce kişi varken bu nasıl başarılabilir bilmiyorum doğrusu ben yapamam o yüzden kalıcı kızlık zarı dikimi düşünüyorumGecici canim
Max 15-20dk süren bir işlem. O kadar insan da gardiyan değilGeçici imkansız gibi geliyorum Bana tam düğün arifesinde Doktora gidip ameliyat olmak etrafında yüzlerce kişi varken bu nasıl başarılabilir bilmiyorum doğrusu ben yapamam o yüzden kalıcı kızlık zarı dikimi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?