Ya arkadaşlar düğün gününe 3 gün kala gelini kimse bir yere bırakmaz aynı memlekette olan gider gelir sıkıntı yok peki şehir dışımdaki ne yapacak ben o yüzden kalıcı düşündüm düğün gününe yakın bir de o stresi çekemem

Şehir dışında olan için bu işlemi gerçekten yapabilen başka şehir mantıklı geliyor bana. Ankara değil maalesef. Herkes kendi ilinde geçici yaptırabilir ama maalesef hala İstanbul a gitmemiz gerekiyor kalıcı işlem için. Gönül her ilde kalıcı yapabilen doktorlar olsun isterdi.

Benim gecici daraltipta oldu oyle cok acidi ki ameliyattayken cok hissetim acisini ipliklerin gectigini eve giderken yoldayken cok zor yurudum biraz kanamam oldu ama ertesi gunu agrim gecti sanki yokmus gibi kanamam oldu ara ara akinti seklinde sonra lekenme oldu okadar iliski gunumde ise cok zor oldu okadar cok zor olduki acidi bitsin bir an once dedim birturlu bozulmadi . Sonra bir daha denedik bu sefer oldu ama cok acidi hemen kan gelmedi adet kani gibi damla damla gelmeye basladi bir yemek kasigi kadar vardir ertesi gune kadar devam etti kanamam azar azar ucuncu gunde durdu okadar saglam dikilmis ki bozulmadi cok zor bozuldu
Ipliklere gelince oyle bilgimiz ipliklerden degil bozulunca hic iplik dusmedi korkulcak bir durum yokmus kizlar dikildigi icin ben bir ara elledim elime geldi dikilen yeri hissettim sefaf oldugu icin ben bir ara kilodumda gordum parca parca seffaf erimis iplikleri kucuk kucuk yani streslenecek bir durum yok icinizi ferah tuttun rahat olun siz de atlatacaksiniz ilk iliskimden cok farkliydi yep yeni duygular yasadim yep yeni kizlik zarim oldu hem cok zor bozuldu hem darlatip oldugu icin cok acidi tam manasiyla birbirlesme olmadi cok acidigi icin

Gözün aydın
Ben burayi 8 seneden beri takip ediyordum cogu kisi bana burda umut oldu.Simdi ise ben herkese umut olmak istiyorum
Canım çok sevindim. İşlemden ben kadar sonra ilişkin oldu? Bir de diğer arkadaşların dediği gibi ip düşse bile anlamayacağı şekilde değil mi? Kanamadan sonra başka ilişki yaşadınız mı? Dokunma vs gibi şeyler oldu mu ? Cevap verebilirsen çok memnun olurum. Burada geçici için akıllara soru işareti bırakan çok kişi oldu maalesef. İstanbul’a gidemeyenler için de kurtuluşun olduğunu okusunlar istiyorum ondan şüpheye düşülen soruları soruyorum

Ben burayi 8 seneden beri takip ediyordum cogu kisi bana burda umut oldu.Simdi ise ben herkese umut olmak istiyorum
benimde 5 bucuk yıl oldu burayı takip edeli yıllarca beynini kemiriyor şuan sevgilim yok diktirmekte yok ama kafamı o kadar kurcalıyorki bu sayfada diktirenlerden sonuç almak bana umut veriyor size ve sonuç alıp buraya yazanlardan Allah razı olsun

Cok
Cok tesekkur ederim canim islemin ertesi aksami oldu ipler kesinlikle fark edilmiyor ama. Kanamadan sonra iki defa daha denedik canim cok acidi biraktik ama onceki iliskimdede boyle bir sey olmadi .Ama hangi sehirdeysen bu isleme iyi yapan ve bilindik olmasinda yarar var

Çok sağol canım benim Rabbim mutluluğunu daim etsin hep inşallah

Max 15-20dk süren bir işlem. O kadar insan da gardiyan değil Herkes dışarı çıkıyor düğün gününe kadar eksikler falan filan. Ama kalıcı da İstanbul a gidilecekse olabilir. Aksi halde geçici işleme mecbur ediliyor insanlar. Farklı şehirlerde kalıcı yapıp geçici dikiş atmadan yani üzerine geçici yapılmadan kanaması olan insanlar olmadı. Tercih tabii ki sizin. İstanbul’a gidemeyip bulundukları ilde geçici yaptırmayı düşünen arkadaşların moralini bozmayın bence. Yapanlar nasıl yaptı geçiciyi, demek ki çıkılabiliyor canım. Kalıcıda da maalesef ki İstanbul en garanti olanı diğer illerde başarı garantisi çok çok düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…