A
ycok sevindi.
Ay gercekten cok sevindim bende Turgay Bey'e. Yaptirmayi dusunuyorum gerci benim evlilik hic yok su an ama genede yaptirip kurtulmak istiyorum psikolojik olarak nelere dikkat ettin en cok ??

A

ycok sevindi.

Ay gercekten cok sevindim bende Turgay Bey'e. Yaptirmayi dusunuyorum gerci benim evlilik hic yok su an ama genede yaptirip kurtulmak istiyorum psikolojik olarak nelere dikkat ettin en cok ??

Sağol canım valla bende reklamdır diye endişe ediyodum adam hakkını veriyor . Kafamı meşgul ettim en çok başka şeylerle hep iyi düşünmeye çalıştım

Ay senin gibi yorumlari gorunce yaptirmaya kesin gozuyle bakmaya basladim

A

ycok sevindi.

Sağol canım valla bende reklamdır diye endişe ediyodum adam hakkını veriyor . Kafamı meşgul ettim en çok başka şeylerle hep iyi düşünmeye çalıştım
O zaman gitmeye kesin gozuyle bakmaya basladim senin dugunun yakinmiydi?

Kıpkırmızı valla korkmaya başladım ama baktığımda dikişler yerinde duruyor

Kıpkırmızı valla korkmaya başladım ama baktığımda dikişler yerinde duruyor
Çok bakmamaya çalış mutlaka doktorunu ara canım gözünü korkutmak istemem ama kırmızı kan normal değil eğer yakınsa doktorun mutlaka kontrole git için rahat etsin belki doktor normal diyecektir ama hiç kimse normal karşılamaz bur da da böyle söyleyen kimseyi okumadım ben

Neden pasif durumda o ??
Düğünü oldu sanırım artık aynı evde olacağı için zor durumda kalmamak adına kapatmıştır. Sağolsun herkese çok yardımcı oldu burada. Dilerim o da herkes de çok mutlu olur bundan sonra

Kızlar merhaba, birçoğumuz gibi bende talihsiz olaylar yaşadım ve ameliyat olmak istiyorum. Ama kafam o kadar karışık ki...Ameliyat olup yeni bi yaşama baslayabilmek imkansız gibi geliyor.☹ Gerekli olan parayı zor da olsa topladım ama korkuyorum. Turgay Beye yaptıranlara sahte hesap deniyor. Bir de kalıcı yaptırmak sonrasında sorun olur mu. Etleşme oluyor filan yazılmış

Ben sanmiyorum etlesme durumu olacagini sonucta tuttuktsn sonra olmaz kendim de olucam ve uzun sure evlilik yok ameliyat up etlesme durumu yasayan var mi

Akıntıdan dolayi tutmama ihtimali artiyormu

kızlar merhaba. yazılanları yeni okuma fırsatım oldu. bikaç şey söylemek isterim ben ist yaşıyorum. ameliyatı Şubat sonu lapa lapa kar yaparken yaptırdım. çalışmadığım halde Ortalığın en dingin halini seçmek istedim çünkü sonrasında gerçekten dinlenilmesi gereken bi süreç olduğunu düşünüyorum. Çok araştırdım hepiniz gibi. Mesleğinde hayli yaşlı yada jinekoloji üzerine tanıdığım farklı isimlerdeki dr ları bizzat arayıp görüştüm geneli “geçici” işlemi savundu. Ama artık çok sıkılmıştım, kısmetlerim çıkıyor evlilik görüşmeleri yapıyorum ama kesin olan birşey yok ve burada çok çok eskilerden “sakarya” adlı arkadaşla ve yine burada olan neliz, xxxxxx ve çok giremeyen farklı arkadaşlarlada detaylı konuştum (farklı doktora yaptıranlarda buna dahil) sonuç olarak kalıcı işlem yaptırdım turgay beye. birebir görüşmemde memnun kaldım kendisnden çok soru sordum sen buradasın birşey olursada gel dedi. vajina bölgesini tertemiz tutun, iç çamaşırı iyileşene kdr kullanmayın, zaruri iç çamaşır kullanımında ütüsüz asla giyinmeyin. Bol kıyafet tercih edin ben hep ütülü giyindim pantolon hiç kullanmadım bol eşofman hep. şurubu iki üç gün kullandım koyu renk kayısı ve bol su tüketimi benim için daha doğal ve tuvalete çıkardığından

pansumanınızı asla ihmal etmeyin 15 gün sabah akşam ve afederseniz büyük tuvalet çıkışında, asla ağır kaldırma yok, koltuk çekme bazayı kaldırma vs gibi şeyler. 1 hafta sızlaması oluyor ve kontrole kadar hep yan oturma. Bu süreçte eve misafir geliyor ben belimden rahatsızım dedim yada misafirliklere gittiğimizde de arabada yan oturdum, otobüs vs başka birşeyse hep ayakta gittim geldim hiç oturmadım. Ilık suyla duş alınıyor. 15 günlük bir süreç bunun 1 haftası sızılı geçiyor. Dikkat edince tutuyor, ben 1 ay sonra kontrole gitmiştim esneme ile soru sorduğumda bana olmaz dedi vajinaya birşey direk girmedikçe ama bende çok gel git yaşıyorum bu konuda nacizane sürecimi paylaşmak istedim inşallah hepimiz hayırlı yuvalar kurarız

Güzel bilgiler vermişsin çok teşekkür ederiz keşke herkes senin gibi olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…