ycok sevindi.Tuttu canım ben 2.5 ay önce yaptırdım hatta ilişki bile yaşadımbana içebilirsin sigara dikişlere bişi yapmaz demişti Turgay hoca dediği gibi bişi olmadı şükür kanama da oldu ilişkide atlattım doktorun öyle dediyse içme o zaman canım bi bildiği vardır
Ay gercekten cok sevindim bende Turgay Bey'e. Yaptirmayi dusunuyorum gerci benim evlilik hic yok su an ama genede yaptirip kurtulmak istiyorum psikolojik olarak nelere dikkat ettin en cok ??Tuttu canım ben 2.5 ay önce yaptırdım hatta ilişki bile yaşadımbana içebilirsin sigara dikişlere bişi yapmaz demişti Turgay hoca dediği gibi bişi olmadı şükür kanama da oldu ilişkide atlattım doktorun öyle dediyse içme o zaman canım bi bildiği vardır
Ay kim dedi ki ya acabaBoğazmanzarasına çok konuşuyor dediniz gitmiş işte
A
ycok sevindi.
Ay gercekten cok sevindim bende Turgay Bey'e. Yaptirmayi dusunuyorum gerci benim evlilik hic yok su an ama genede yaptirip kurtulmak istiyorum psikolojik olarak nelere dikkat ettin en cok ??
A
ycok sevindi.
Ay gercekten cok sevindim bende Turgay Bey'e. Yaptirmayi dusunuyorum gerci benim evlilik hic yok su an ama genede yaptirip kurtulmak istiyorum psikolojik olarak nelere dikkat ettin en cok ??
O zaman gitmeye kesin gozuyle bakmaya basladim senin dugunun yakinmiydi?Sağol canım valla bende reklamdır diye endişe ediyodum adam hakkını veriyor . Kafamı meşgul ettim en çok başka şeylerle hep iyi düşünmeye çalıştım
Doktorunu aramalısın benim ilk gün harici kanamam olmadı hiç 6.ve 7. Günümde 2 damla kadar peçeteye geldi büyük tuvalette eğer çoksa kanama dikişlerine zarar gelmiş olabilir az ise pembe renkli normal diyecektir vakit geçirmeden doktoruna sormalısın
Boğazmanzarasına çok konuşuyor dediniz gitmiş işte
Çok bakmamaya çalış mutlaka doktorunu ara canım gözünü korkutmak istemem ama kırmızı kan normal değil eğer yakınsa doktorun mutlaka kontrole git için rahat etsin belki doktor normal diyecektir ama hiç kimse normal karşılamaz bur da da böyle söyleyen kimseyi okumadım benKıpkırmızı valla korkmaya başladımama baktığımda dikişler yerinde duruyor
Düğünü oldu sanırım artık aynı evde olacağı için zor durumda kalmamak adına kapatmıştır. Sağolsun herkese çok yardımcı oldu burada. Dilerim o da herkes de çok mutlu olur bundan sonraNeden pasif durumda o ??
Bilmem kendi isteğiyle çıkmıştır belki eşi görür diyeNeden pasif durumda o ??
Akıntıdan dolayi tutmama ihtimali artiyormu
Güzel bilgiler vermişsin çok teşekkür ederiz keşke herkes senin gibi olsapansumanınızı asla ihmal etmeyin 15 gün sabah akşam ve afederseniz büyük tuvalet çıkışında, asla ağır kaldırma yok, koltuk çekme bazayı kaldırma vs gibi şeyler. 1 hafta sızlaması oluyor ve kontrole kadar hep yan oturma. Bu süreçte eve misafir geliyor ben belimden rahatsızım dedim yada misafirliklere gittiğimizde de arabada yan oturdum, otobüs vs başka birşeyse hep ayakta gittim geldim hiç oturmadım. Ilık suyla duş alınıyor. 15 günlük bir süreç bunun 1 haftası sızılı geçiyor. Dikkat edince tutuyor, ben 1 ay sonra kontrole gitmiştim esneme ile soru sorduğumda bana olmaz dedi vajinaya birşey direk girmedikçe ama bende çok gel git yaşıyorum bu konuda nacizane sürecimi paylaşmak istedim inşallah hepimiz hayırlı yuvalar kurarız
Güzel bilgiler vermişsin çok teşekkür ederiz keşke herkes senin gibi olsa
Başka bir doktora gösterdin miyo aslında herkes yanıt verir kimileri çalışıyordur kimilerinin farklı meşguliyeti vardır giremiyorlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?