Düğünü oldu sanırım artık aynı evde olacağı için zor durumda kalmamak adına kapatmıştır. Sağolsun herkese çok yardımcı oldu burada. Dilerim o da herkes de çok mutlu olur bundan sonra

İnsallah cok mutlu olur ama haber verırdı yıne yaa haber vermeden gitmesi beni cok sasırttı

Ah gercekten cok tesekkurlerr hayirlisi olur insallah heoimiz hakkinda

yo aslında herkes yanıt verir kimileri çalışıyordur kimilerinin farklı meşguliyeti vardır giremiyorlardır

Bu konu başlığı altında son Mesajlara değil de 20-30 sayfa olsun gerilere gidersen ordaki tavsiyeleri de okuyabilirsin canım burda herkes elinden geldiğince birbirine destek oluyor burda aylarını geçirmiş bu süreci yaşamış ve atlatmış ilişki de yaşayıp olumlu sonuç alan biri olarak söylüyorum

D

İstanbul'u sürekli dusunmenizi anlamıyorum. Bu işi Ankara'da yapan doktorlar da var. Gayet de düzgün iş yapıyorlar. İstanbul içinde yaşayan biri için anlıyorum tabi ama taa nerelerden İstanbul'a gidenleri anlayamıyorum. Para çok demek ki.

Sonuç almış mıydın işleminden canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…