- 12 Eylül 2018
- 197
- 506
- 23
Başka bir doktora gösterdin mi
Bilmem kendi isteğiyle çıkmıştır belki eşi görür diye
Düğünü oldu sanırım artık aynı evde olacağı için zor durumda kalmamak adına kapatmıştır. Sağolsun herkese çok yardımcı oldu burada. Dilerim o da herkes de çok mutlu olur bundan sonra
Ah gercekten cok tesekkurlerr hayirlisi olur insallah heoimiz hakkindapansumanınızı asla ihmal etmeyin 15 gün sabah akşam ve afederseniz büyük tuvalet çıkışında, asla ağır kaldırma yok, koltuk çekme bazayı kaldırma vs gibi şeyler. 1 hafta sızlaması oluyor ve kontrole kadar hep yan oturma. Bu süreçte eve misafir geliyor ben belimden rahatsızım dedim yada misafirliklere gittiğimizde de arabada yan oturdum, otobüs vs başka birşeyse hep ayakta gittim geldim hiç oturmadım. Ilık suyla duş alınıyor. 15 günlük bir süreç bunun 1 haftası sızılı geçiyor. Dikkat edince tutuyor, ben 1 ay sonra kontrole gitmiştim esneme ile soru sorduğumda bana olmaz dedi vajinaya birşey direk girmedikçe ama bende çok gel git yaşıyorum bu konuda nacizane sürecimi paylaşmak istedim inşallah hepimiz hayırlı yuvalar kurarız
yo aslında herkes yanıt verir kimileri çalışıyordur kimilerinin farklı meşguliyeti vardır giremiyorlardır
Bu konu başlığı altında son Mesajlara değil de 20-30 sayfa olsun gerilere gidersen ordaki tavsiyeleri de okuyabilirsin canım burda herkes elinden geldiğince birbirine destek oluyor burda aylarını geçirmiş bu süreci yaşamış ve atlatmış ilişki de yaşayıp olumlu sonuç alan biri olarak söylüyorum
[/QUOTE
Darisi bizlerin basina tek dilegim olup tutmasi yakinda dugunde yok gerci ama bir an once olsun bitsin insallah
Sonuç almış mıydın işleminden canım?İstanbul'u sürekli dusunmenizi anlamıyorum. Bu işi Ankara'da yapan doktorlar da var. Gayet de düzgün iş yapıyorlar. İstanbul içinde yaşayan biri için anlıyorum tabi ama taa nerelerden İstanbul'a gidenleri anlayamıyorum. Para çok demek ki.
Tabi kiSonuç almış mıydın işleminden canım?
Evlendin yani canım. Henüz bir gelişme yok bendeTabi ki
Sen ne yaptin, son durum nedir?
Bi biz cesaret edemiyoruz demek ki. Ben öyle korkuyorumEvlendin yani canım. Henüz bir gelişme yok bende
Yaz geldi geçiyorEvlendin yani canım. Henüz bir gelişme yok bende
Ben gökçen hocaya çek inanılmaz sempati duyuyorum bi kaç kere denk geldi videolari insanı yarı yolda bırakmaz gibi geliyorYaz geldi geçiyor
Ankara'yı düşünün derim. Turgaymis bilmem kimmiş hep aynı laflar dönüp duruyor
Yaz geldi geçiyor
Canim kafaya takmasam keske de yaptirmasam psikolojim bozulucak diye korkuyorum olsun bitsin istiyorum kisacaİnşallah olacak canım ama düğün yoksa bence acele etme
Ben geçici planlıyorum canım senin adına sevindim kurtulmuşsun ne güzelYaz geldi geçiyor
xxo senin düğünün ne zamanBen geçici planlıyorum canım senin adına sevindim kurtulmuşsun ne güzel
Net tarih yok canım ama seneye görünüyorxxo senin düğünün ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?