Hadi hayirlisi olsun keske benimde oyle yakinda bir durumum olsa aman insallah hakkinda hayirlisi olurNet tarih yok canım ama seneye görünüyor
Sağol canım inşallah bugünleri de atlatırız mutlu yuvalarımız olurHadi hayirlisi olsun keske benimde oyle yakinda bir durumum olsa aman insallah hakkinda hayirlisi olur
Aminn canimSağol canım inşallah bugünleri de atlatırız mutlu yuvalarımız olur
Zaten onemli olan ilk 1 ay bence bir sıkıntı olmamistir ama gidip bi muayene olabilseydin iyi olurmus Sen kime islem oldun canimkızlar selam ben ılk bı ay boyunca ayakta dus aldım ama sonrasında ımkanım yoktu mecbur otumak zorundaydım nerdeyse 3 ay oldum ıslem yaptıralı dugunume 20 gun kaldı ve kontrole gıtme ımkanım olmadı bana yardımcı olur musunuz tutup tutmadıgını nasıl anlyabılırım
canım ben turgay beye ıslem oldum ılk uc gun kanamam oldu sonrasında bıde 14. gun aynı mıktarda kanamam oldu doktoru aradım ılk 1 ay normaldır dedı ama kontroole gıtmedım gıdemıycemde senı yanlıs yonlendırmek ıstemem bıldıgımı paylasmak ıstedım sadeceDoktorunu aramalısın benim ilk gün harici kanamam olmadı hiç 6.ve 7. Günümde 2 damla kadar peçeteye geldi büyük tuvalette eğer çoksa kanama dikişlerine zarar gelmiş olabilir az ise pembe renkli normal diyecektir vakit geçirmeden doktoruna sormalısın
Yaşadığınız yerde bi yerde gidin ne olur olmaz 20 gün uzun süre bi aksilik inşallah yoktur ama olursa da telafisi mümkün bi zaman kuaföre gidiyorum. Bindalli için aksesuar bakmaya gidiyorum bu tarzi bişey deyip çıkabilirsin. Riske atılacak bi konu değilcanım ben turgay beye ıslem oldum ılk uc gun kanamam oldu sonrasında bıde 14. gun aynı mıktarda kanamam oldu doktoru aradım ılk 1 ay normaldır dedı ama kontroole gıtmedım gıdemıycemde senı yanlıs yonlendırmek ıstemem bıldıgımı paylasmak ıstedım sadece
Cok sagol canimkuzum doktorun soyledıgı ve verdıgı kagıttan yazanları soyleyım sana. evlenene kadar ata bınmek ve bısıklete bınmek yasak. yanı normal hayatına don ama bacaklarını cok acma. araba kullanmayı ılk 1 ay engeller oda gaza veya debrıyaja yuklendıgınde o bolgeye baskı uyguladıgından olabılır dıye dusunuyorum bu benım kendı dusuncem. 6 haftadan sonra spor yapabılırsın ama squat felan yapamazsın ve agır sporlar olmamalı halter vs yanı 5 kılodan fazla bı sey kaldırmamalısın kuzum. havuz denız vs.de o bolge ıyılesme surecını tamamlayana kadar yasak yanı 6 hafta boyunca yasak cunku enfeksıyon kapmaması gerekıyor
Ankara için az çok fikrim var. Konuya göre iki ya da üç tane ben ve çevrenin beğendiği isim var. Faydam olursa ne ala.Snede haklsin tabide hayirlisi bakalim
bir bakıma öyle ama asıl neden o değil buradaki çoğu kişi aynı şeyden şikayetçi karşımızdaki insanın kırmadığı fındık kalmıyor biz dürüst olmayı deneyince başımıza gelmeyen, bize söylenmeyen söz kalmıyor. karşımızdaki bazı insanların biriyle birlikte olan kadınları bakış açısı çok farklı o kadın aldatır, her şeyi yapar gözüyle bakılıyor. şahsen ben bu ameliyatı karşımdaki kişinin isteğinden çok artık kötü söz duymamak, kullanılmaya çalışılmamak için yapmak istiyorum. kaldı ki evleneceğim kişi bile belli değil ama bildiğim tek şey var bekaret konusunda soru sorduğu an onu terkedeceğim...kızlar bir şeyi merak ediyorum,kimseyi yadırgamıyorum yanlış anlamayın. evlenmek istediğiniz kişiler daha önce kimseyle birlikte olmayan birini aradığı için mi bu ameliyatı olmak istiyorsunuz?
Yapılan işlem aynı değil canım yanlış anlamışsınYapialn işlem olarak aynı başlıkta gibi anladım ben
Ol kurtul bence. Ben 2 gün önce oldum. Kafam %90 rahatladıkızlar benim evlilik düşüncem yok şu an. ama işlemi olmak istiyorum etleşme falan dendi ertelesem mi sizce yoksa olup kurtulsam mı
Sen işlemi olmuş muydun ki olduysan kime oldunkızlar benim evlilik düşüncem yok şu an. ama işlemi olmak istiyorum etleşme falan dendi ertelesem mi sizce yoksa olup kurtulsam mı
yapacağınız en doğru şey bu olur gerçekten bir erkeğin bir kıza bunu sorması kadar incbildiğim tek şey var bekaret konusunda soru sorduğu an onu terkedeceğim...
anladım cevap için teşekkürler. bir erkek sizi gerçekten seviyorsa ve evlenmek istiyorsa daha önce ilişkiye girmiş ya da girmemiş mi diye araması o kişinin evlenilecek kişi olmadığını gösterir zaten. doğru bulmadığım tek şey bunu özellikle soran erkeklere ''evet bak kimse ile ilişkiye girmedim kan geldi'' denmesi. bu karşındaki kişiyi kandırmak oluyor. bunu soran kişiyle direkt bağı kesmek gerekiyor hem o istediğini bulsun hem siz rahat edin. çünkü ileride bir şekilde öğrendiğinde iki taraf için de yıkıcı olabilir.bir bakıma öyle ama asıl neden o değil buradaki çoğu kişi aynı şeyden şikayetçi karşımızdaki insanın kırmadığı fındık kalmıyor biz dürüst olmayı deneyince başımıza gelmeyen, bize söylenmeyen söz kalmıyor. karşımızdaki bazı insanların biriyle birlikte olan kadınları bakış açısı çok farklı o kadın aldatır, her şeyi yapar gözüyle bakılıyor. şahsen ben bu ameliyatı karşımdaki kişinin isteğinden çok artık kötü söz duymamak, kullanılmaya çalışılmamak için yapmak istiyorum. kaldı ki evleneceğim kişi bile belli değil ama bildiğim tek şey var bekaret konusunda soru sorduğu an onu terkedeceğim...
Bende olup kurtulmayi dusunuyorum etlesme durumu olcagini duydugum icin sordum burda ama olacagini sanmiyorum bence en iyisi olup kurtulmak gerisi de zamana kalmiskızlar benim evlilik düşüncem yok şu an. ama işlemi olmak istiyorum etleşme falan dendi ertelesem mi sizce yoksa olup kurtulsam mı
Bu etleşme olayı nedir kızlar ya nasıl oluyor anlamadımBende olup kurtulmayi dusunuyorum etlesme durumu olcagini duydugum icin sordum burda ama olacagini sanmiyorum bence en iyisi olup kurtulmak gerisi de zamana kalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?