Oraya uyum sağlaması diye biliyorum bu etleşme durumunuBu etleşme olayı nedir kızlar ya nasıl oluyor anlamadım
ben de öyle anladım ilk defa burada duydumBu etleşme olayı nedir kızlar ya nasıl oluyor anlamadım
Evet önemli olan oraya uyum sağlamasıUyum saglamasi ise gayet olumlu bisey anlamina gelmiyor mu sonucta ya arkkadaslar onemli olan bence ameliyati yaptirip tutmasi gerisi gelir de eski huzurumuza kavusuruz ins
Hem de bence diger forumlarda da bu konuya deginilmis et sonucta tuttuktan sonra daha niye esneme vs olsun ki bence daha evlenmeye vakti olanlar yaptirabilir bende yaptiricam parayi tamamlarsam ins kafam rahat olur en azindan dusunmem geriside zamana kalmisEvet önemli olan oraya uyum sağlaması
Paran oluyoda bu sefer doktora güvenemiyorsun reklam mı değil mi anlamak zorHem de bence diger forumlarda da bu konuya deginilmis et sonucta tuttuktan sonra daha niye esneme vs olsun ki bence daha evlenmeye vakti olanlar yaptirabilir bende yaptiricam parayi tamamlarsam ins kafam rahat olur en azindan dusunmem geriside zamana kalmis
ben de okulumun açılmasını bekliyorum en geç ekimde olacam artık oldu oldu olmadı da yeter uğraşmayacam artık çok yoruldumHem de bence diger forumlarda da bu konuya deginilmis et sonucta tuttuktan sonra daha niye esneme vs olsun ki bence daha evlenmeye vakti olanlar yaptirabilir bende yaptiricam parayi tamamlarsam ins kafam rahat olur en azindan dusunmem geriside zamana kalmis
doğru gerçekten ama forumu baştan sona dikkatli bir şekilde okuyunca anlaşılıyor kimin dürüst kimin reklamcı olduğuParan oluyoda bu sefer doktora güvenemiyorsun reklam mı değil mi anlamak zor
Aynen oyle cok yoruluyor insan en iyisi yaptirip kurtulmak artik burdan haberlesiriz ins olumlu sonuclari parayi tamamlarsam ben gozum kapali gidicem doktora gercekten cok yoruldum dusunmekten cunkuben de okulumun açılmasını bekliyorum en geç ekimde olacam artık oldu oldu olmadı da yeter uğraşmayacam artık çok yoruldum
Bencede..ya forumda 3 4 yıl sonra kanayanlar var bu etleşme olayı galiba yanlış anlaşılıyor
Bu doktordan olumlu sonuc alanda cok var bakalim bir arkadas daha oldu ya o da guzel haberlerini verir ins o da uzaktan gelmisti Ist.Paran oluyoda bu sefer doktora güvenemiyorsun reklam mı değil mi anlamak zor
Baştan sona okudum hala guvenemiyorum napcam bilemiyorumdoğru gerçekten ama forumu baştan sona dikkatli bir şekilde okuyunca anlaşılıyor kimin dürüst kimin reklamcı olduğu
Oyle oyle de baska da yapabilecek bir sey yokBaştan sona okudum hala guvenemiyorum napcam bilemiyorum
yaşadıklarımız bizi fazla şüpheci bir hale getirdi maalesef gerçekten bu işi yapamayıp kandıran doktorların varlığı durumumuzu daha da zorlaştırıyorBaştan sona okudum hala guvenemiyorum napcam bilemiyorum
Aynnen oyle hayirlisi olsun artikyaşadıklarımız bizi fazla şüpheci bir hale getirdi maalesef gerçekten bu işi yapamayıp kandıran doktorların varlığı durumumuzu daha da zorlaştırıyor
İlk başlarda bir bayan doktor göklere çıkarıldı sonra yerin dibine sokuldu yani bi ara doktor iyi bi ara kötü olabiliyor malesefyaşadıklarımız bizi fazla şüpheci bir hale getirdi maalesef gerçekten bu işi yapamayıp kandıran doktorların varlığı durumumuzu daha da zorlaştırıyor
Evet oyle ama uzun sureli uyelrr mesela bogazmanzarasi ,nelizz gibi isimlerinde tercih ettigi doktor belli olumlu sonucta almislar evet bayabi reklami var ama yani de bu durumda boyle iste sukru beyden sisli en son olumsuz sonuc alanlar bir hayli fazla harun beyinde istedigi fiyat belli tabi sizlere kalmista bu sektorde boyle maalesefİlk başlarda bir bayan doktor göklere çıkarıldı sonra yerin dibine sokuldu yani bi ara doktor iyi bi ara kötü olabiliyor malesef
Güvensem fizana giderimEvet oyle ama uzun sureli uyelrr mesela bogazmanzarasi ,nelizz gibi isimlerinde tercih ettigi doktor belli olumlu sonucta almislar evet bayabi reklami var ama yani de bu durumda boyle iste sukru beyden sisli en son olumsuz sonuc alanlar bir hayli fazla harun beyinde istedigi fiyat belli tabi sizlere kalmista bu sektorde boyle maalesefisterseniz baska sehirde yaptirin durum karisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?