Yani anladigim kadariyla heralde iliski sirasinda zor yirtilmasi gibi birsey ama illa ki yirtilma bir sey olur zor da olsa sacma bisey bence ama tabi bilemiyorum da

Uyum saglamasi ise gayet olumlu bisey anlamina gelmiyor mu sonucta ya arkkadaslar onemli olan bence ameliyati yaptirip tutmasi gerisi gelir de eski huzurumuza kavusuruz ins

Evet önemli olan oraya uyum sağlaması
Hem de bence diger forumlarda da bu konuya deginilmis et sonucta tuttuktan sonra daha niye esneme vs olsun ki bence daha evlenmeye vakti olanlar yaptirabilir bende yaptiricam parayi tamamlarsam ins kafam rahat olur en azindan dusunmem geriside zamana kalmis

Paran oluyoda bu sefer doktora güvenemiyorsun reklam mı değil mi anlamak zor

ben de okulumun açılmasını bekliyorum en geç ekimde olacam artık oldu oldu olmadı da yeter uğraşmayacam artık çok yoruldum

ben de okulumun açılmasını bekliyorum en geç ekimde olacam artık oldu oldu olmadı da yeter uğraşmayacam artık çok yoruldum
Aynen oyle cok yoruluyor insan en iyisi yaptirip kurtulmak artik burdan haberlesiriz ins olumlu sonuclari parayi tamamlarsam ben gozum kapali gidicem doktora gercekten cok yoruldum dusunmekten cunku

yaşadıklarımız bizi fazla şüpheci bir hale getirdi maalesef gerçekten bu işi yapamayıp kandıran doktorların varlığı durumumuzu daha da zorlaştırıyor
İlk başlarda bir bayan doktor göklere çıkarıldı sonra yerin dibine sokuldu yani bi ara doktor iyi bi ara kötü olabiliyor malesef

İlk başlarda bir bayan doktor göklere çıkarıldı sonra yerin dibine sokuldu yani bi ara doktor iyi bi ara kötü olabiliyor malesef
Evet oyle ama uzun sureli uyelrr mesela bogazmanzarasi ,nelizz gibi isimlerinde tercih ettigi doktor belli olumlu sonucta almislar evet bayabi reklami var ama yani de bu durumda boyle iste sukru beyden sisli en son olumsuz sonuc alanlar bir hayli fazla harun beyinde istedigi fiyat belli tabi sizlere kalmista bu sektorde boyle maalesef isterseniz baska sehirde yaptirin durum karisik

Güvensem fizana giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…