O zmaan sana kalmis canim Allah yardimcin olsun guvenmekle de bitmiyor ki iyilesme sureci bir hayli sikıntilıGüvensem fizana giderim
Senin surecin nasil gidiyor canimOl kurtul bence. Ben 2 gün önce oldum. Kafam %90 rahatladı
Amin canm hepimizin yardımcısı olsun hadi doktoru bulduk diyelim o oturma olayı beni çok geriyor özellikleO zmaan sana kalmis canim Allah yardimcin olsun guvenmekle de bitmiyor ki iyilesme sureci bir hayli sikıntilı
Sabir ve dikkat Alah'in izniyle ustesinden gelirizAmin canm hepimizin yardımcısı olsun hadi doktoru bulduk diyelim o oturma olayı beni çok geriyor özellikle
İyi sayılır cnm , yanma batma hafif ağrı derken ilk günler geçti. Yan oturmaya alıştımSenin surecin nasil gidiyor canim
Hadi insallah ya dualarim seninle alismana cok sevindim canim benimİyi sayılır cnm , yanma batma hafif ağrı derken ilk günler geçti. Yan oturmaya alıştım
yan oturmayı unuttuğun zamanlar oluyor mu onun yerine bacak bacak üstüne atsak olmuyor muHadi insallah ya dualarim seninle alismana cok sevindim canim benim
Ben oluyor diye duymustum ama ondada bacak bacak ustune atip yan durmak gerekiyor o bolgenin bosta olmasi lazimyan oturmayı unuttuğun zamanlar oluyor mu onun yerine bacak bacak üstüne atsak olmuyor mu
fotoğraf çekinme kuaför istediğimiz şekilde oturamayızki en iyisi kalıcı görünüor..Ben oluyor diye duymustum ama ondada bacak bacak ustune atip yan durmak gerekiyor o bolgenin bosta olmasi lazim
ama ben uygun koşullar sağlanırsa kalıcı olucam. tutmazsa en son çare geçici.
Faydasi olur olurDikişlerin tutması için ne yiyip içmek gerek kemik suyu falan faydalı diye biliyorum
Kalıcı olursam Turgay bey, geçici olursam Gökçen hanım. Aslında Ankarada olsa benim için daha iyi olurdu Ankara bana daha yakın.Kime işlem olmayı düşünüyorsunuz
Kalıcı olursam Turgay bey, geçici olursam Gökçen hanım. Aslında Ankarada olsa benim için daha iyi olurdu Ankara bana daha yakın.
İnşallah çok korkuyorum hergün aklımda olmasından bıktım. bi de erkek doktordan biraz daha çekiniyorum.Inşaallah zamanı gelince rahat birb şekilde atlatırsınız olumlu sonuc alırız inşaallah.
n canim amin hepimiz ins kurtuluruzAllah yardımcımız olsun inşallaj ben de 30 Ağustos’ta gidicem Turgay beye bana da dua edin nolur çok yoruldum bu hayattan artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?