Kızlar youtubede akin sivaslıoğlunun bi videosu var 27 dakika ben onu izledim kızlık zarı dikimini anlatıyo bi bakın bence gayet net ve açık
Turgay beyin sekreteri dediKızlar geçicide yan oturma gibi bi zorunluluk yok onu kim çıkardı
Turgay beye geçici yaptıran kimseyle sohbetim olmadı ama Konya’da adı duyulmamış doktora yaptırıp sonuç alan kız bile normal gibi otur kalk bir şey olmuyor arkaya dikiyorlar dedi. Gökçen hanıma yaptıranlarda da irfan Tarhan a yaptıranda da böyle bi kısıt yoktu.Turgay beyin sekreteri dedi
Gökçene güyq kalıcı yaptırdım şuan aynadan bakıyorum komple açık böyle iş mi olur param zıkkım olsun ona yaBen gökçen hocaya çek inanılmaz sempati duyuyorum bi kaç kere denk geldi videolari insanı yarı yolda bırakmaz gibi geliyor
o sadece geçici de başarılı diye duydum şimdi napmayı düşünüyosun?Gökçene güyq kalıcı yaptırdım şuan aynadan bakıyorum komple açık böyle iş mi olur param zıkkım olsun ona ya
Geçici de başarili bu kadin anlaşilan keske kalicida da olabilseydi kesinlikle ona giderdim çok tatlı bir doktorPara burnundan gelldin. Bilmiyorum ki hiç ben de şaşırdım bazısı diyor geçici yaptır düğün zamanı kimisi turgay beyi öneriyor kalıcıdaok başarılı diye. Kafam iyice çorbq oldu ne yapacagım bilmiyorum hiçç
Ya zaten kadın kendi yapmıyorki başka biri yaptı ben gittiğimde klinikte bile yoktu kiGeçici de başarili bu kadin anlaşilan keske kalicida da olabilseydi kesinlikle ona giderdim çok tatlı bir doktor
Nasıl başka biri yaptı?Ya zaten kadın kendi yapmıyorki başka biri yaptı ben gittiğimde klinikte bile yoktu ki
Yanında nur diye biri var o mu yaptı?Nasıl başka biri yaptı?
Başka doktor mu geldi?
Evet Nur hanım sarı küt saçlı olan o dikti.Yanında nur diye biri var o mu yaptı?
Evet Nur hanım diye bir doktor sanırım onun yardımcısıNasıl başka biri yaptı?
Başka doktor mu geldi?
Geçicide dikiş tutması diye bir şey yok canım zarar gelmediği sürece ve verilen süre zarfında olursa kanama oluyorbende gökçen hnma geçici düşünüyorum ama kafam karışık ya bir şey olursa o geçen 2 3 günde dikişler tutmazsa diye korkuyorum
Geçici de zaten dikiş tutma diye bi durum yok.bende gökçen hnma geçici düşünüyorum ama kafam karışık ya bir şey olursa o geçen 2 3 günde dikişler tutmazsa diye korkuyorum
Ne zaman düşünüyosunbende gökçen hnma geçici düşünüyorum ama kafam karışık ya bir şey olursa o geçen 2 3 günde dikişler tutmazsa diye korkuyorum
Düğünden 2 3 gün önce ama 4 5 gün önce de olabilir düğün seneyeNe zaman düşünüyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?