Turgay beyin sekreteri dedi
Turgay beye geçici yaptıran kimseyle sohbetim olmadı ama Konya’da adı duyulmamış doktora yaptırıp sonuç alan kız bile normal gibi otur kalk bir şey olmuyor arkaya dikiyorlar dedi. Gökçen hanıma yaptıranlarda da irfan Tarhan a yaptıranda da böyle bi kısıt yoktu.

Ben gökçen hocaya çek inanılmaz sempati duyuyorum bi kaç kere denk geldi videolari insanı yarı yolda bırakmaz gibi geliyor
Gökçene güyq kalıcı yaptırdım şuan aynadan bakıyorum komple açık böyle iş mi olur param zıkkım olsun ona ya

Para burnundan gelldin. Bilmiyorum ki hiç ben de şaşırdım bazısı diyor geçici yaptır düğün zamanı kimisi turgay beyi öneriyor kalıcıdaok başarılı diye. Kafam iyice çorbq oldu ne yapacagım bilmiyorum hiçç

Geçici de başarili bu kadin anlaşilan keske kalicida da olabilseydi kesinlikle ona giderdim çok tatlı bir doktor

bende gökçen hnma geçici düşünüyorum ama kafam karışık ya bir şey olursa o geçen 2 3 günde dikişler tutmazsa diye korkuyorum

bende gökçen hnma geçici düşünüyorum ama kafam karışık ya bir şey olursa o geçen 2 3 günde dikişler tutmazsa diye korkuyorum
Geçicide dikiş tutması diye bir şey yok canım zarar gelmediği sürece ve verilen süre zarfında olursa kanama oluyor

İnşAllah canm ya dikişler erir ya da gevşer mi acaba diye tedirgin oluyorum ben

kızlar merhabalar atıyorum 5 yıl evlilik düşünmüyorum şu an gelirsen süreçlerden dolayı ve kışa doğru kalici dikim yaptırmak istiyorum.. özelden de birkaç arkadaşıma da sordum buradan da sormak istiyorum rica ediyorum bu etleşmee dediğiniz olay tam olarak ne arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…