Bende uzun sure evlilik dusunmuyorum ve yaptirmak istiyorum

Doğru valla kadın kendisi yapmadı yani nur hanım yaptı ben panik halde ona da razı oldu mmm

Arkadaşlar dikimden sonra wc olayı sorduklarım su tası kullanılcak el değmicek falan dedi klozet suyunu az bir miktar açsak öyle elimizde temizlesek olmuyor mu

Ayrıntıları bekliyorz cnm
Kızlar iki gün üstüste denedik ilkinde 3 4 sefer denemeyip baya zorlamaya rağmen bana mısın demedi cok az girdi ucu daha okdr cok cnm yandı ki boyle bir acı olamaz daha hazla alamadım içime ertesi gün yani dün gece kayganlastırıcı ile denedik yine aynı acıdı ama girmesi daha kolay oldu sanırım baya bi girdikten sonra resmen yırtılma sesini duydum işte o an tamam galiba dedim ama yine içimde kanamazsa diye şüphe vardı Allah yardımetti cok şükür ve beklediğim 1 2 damladan fazla oldu kanama hala da minik minik geliyo geceden beri. Sızlama ve agrı 1 2 saat içinde geçti. İlk gün demiştim ki kesin olmayacak yani ama tamamına yakın girmesi gerekiyormuş ki kanasın hatta boyle bir sey yok belki de bizi kandırıyoelar diye bile düşünüp iyice korkar olmuştum ama cesaretimi toplayıp biran önce olsun dedim hayırlısıyla Rabbim herkese bu huzuru yaşatsın eger bu şekilde bir dikim olursa kanamaması imkansız gibi birsey kızlar iyiki dar yapmış cok canınız yanıyo ama deyiyo sonunda . Hep burayı takip edip inş bir gün ben de güzel haber verebilirim diye epeydir bekliyorum Allah bana nasip etti herkes duamdaydı bından sonra da hepiniz dualarımdasınız. Burası iyi ki var hep bana teselli oldu en kötü anda bile buradakiler sayesinde kendimi iyi hissedip pozitif olmaya zorladım kendimi ama özellikle X xxoxxoxx @Nelizz ve bogazmanzarasına ayrıca teşekkür etmeyi ve helallik İstemeyi kendime bir borç bilirim en son korkudan dolayı yapamayıp hatta hiç yapamayacağımı düşünüp onlar sayesinde cesaretimi topladım. Aklıma gelenler bunlar başka sorunuz olursa buralardayım yine yazarım tabiki vakit buldukça girmeye çalışıyorum

Ne zaman yaptırmıştın canım dikimi?

R
Resmen bizlere umut oldun ay bundan sonra ins hep mutlu olursun canim benim cok sevindim adina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…