Tam girdikten sonra kanama gerçekleşti yani

Kızlar herkese selam kanamam oldu cok şükür Allahıma Allah herkese sıra sıra yaşatsın inş detayları yarın yazarım inş şimdi haber vermek için girdim hemen çıkmam lazım
Cnm inanki çığlık atacak kadar sevindim. Benim seçtiğim doktorda yine seninle aynı Dr. Turgay Karakaya .. bende arefe günü kalıcı kızlık zarı dikimi tek kat flep için randevu alacağım. Turgay beyin hastaları başarılı sonuç aldıkça içim rahatlıyor. Bu işin olacağına inancım tam artık. Uzaklardan geleceğim sırf sonuç almak için ne riskler alıp geleceğimi bilseniz kafayı yersiniz. Ama olsun başka çarem yok. Geri kafalıda olsa sevdiğimi kaybedemem.

Aynen oyle canim benim bende boyle sonuclar duydukca inancim artiyor benim onumde evlilikte yok ama olsun parami tamamlarsam ins gidicem Turgay vey'e

Allah yardım etsin inş kolayca atlatmayı nasip etsin korkma güzel olur inş her sey

Mutlu sonuç haberinle helal edilecek hiç bir şey bırakmadın canım çok şükür mutluluğunla mutlu oldum çok hem de. Birimizin mutluluğu hepimizin mutluluğu oldu hep. Bundan sonraki hayatın şu anından daha büyük mutluluklara tanık olsun inşallah canım Bundan sonrasında da birbirimizin duasındayız emin ol. Allah’a sığınarak aşıyoruz birbirimizden de güç alarak çok şükür herkese umut oldun tekrar yeşerdi hepimizin inancı teşekkür ederim kendi adıma dönüş yaptığın için.

Ne dmk cnm ben size ne kdr tşk etsem az sizin cesaretlendirmenizle dün gece inanarak bir anda olsun istedim Allah yüzüme güldü cok şükür bana ettiğiniz güzel dileklerin cok daha fazlası sizleri de bulsun. Başkalarından okdr bekledim ki geri dönüş haberlerini oyuzden hemen yazmak istedim

Kızlar herkese selam kanamam oldu cok şükür Allahıma Allah herkese sıra sıra yaşatsın inş detayları yarın yazarım inş şimdi haber vermek için girdim hemen çıkmam lazım
Gözün aydın canımı çok sevindim senin adına

Canım nelere dikkat ettin günlük yaşamında tavsiye etmem gerekiyor dedin ne var bizlere ameliyat sonrası

Ayyy çok şükür bin şükür seninde bu güzel haberini aldım ya hepimiz adına umudum daha çok arttı Senin adına ne kadar çok sevindim anlatamam her günün bugününde çok daha mutlu bir şekilde bir ömür geçirmen dileğiyle mutluluklar kuzum yüzün her daim gülsün evinizden huzur mutluluk ve bereket eksik olmasın inşallah geçmişi geride bırak herşeyi unut sil at bir kenara ve mutluluğunun hayatının tadını çıkar bundan sonra çünkü hak ediyosun sonuna kadar

Canım sence mesela 1 2 yil daha evlenmeseydin yine kanar miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…