- 20 Nisan 2019
- 8
- 7
- 1
- 35
Amin ne guzel kurtuldun canmAmin inş hepimiz cok mutlu oluruz Allah size de nasip etsin
Hem de nasıl oyle bir yük ki gece uyuyamadım bunu düşünmekten inanamadım cunku kurtulduğumaAmin canım İnşAllah darısı bize üstünden koca bir yük gitmiştir
Aynen cnm darısı hepinize inş Allah’ın izniyleAmin ne guzel kurtuldun canm
Tam girdikten sonra kanama gerçekleşti yaniKızlar iki gün üstüste denedik ilkinde 3 4 sefer denemeyip baya zorlamaya rağmen bana mısın demedi cok az girdi ucu daha okdr cok cnm yandı ki boyle bir acı olamaz daha hazla alamadım içime ertesi gün yani dün gece kayganlastırıcı ile denedik yine aynı acıdı ama girmesi daha kolay oldu sanırım baya bi girdikten sonra resmen yırtılma sesini duydum işte o an tamam galiba dedim ama yine içimde kanamazsa diye şüphe vardı Allah yardımetti cok şükür ve beklediğim 1 2 damladan fazla oldu kanama hala da minik minik geliyo geceden beri. Sızlama ve agrı 1 2 saat içinde geçti. İlk gün demiştim ki kesin olmayacak yani ama tamamına yakın girmesi gerekiyormuş ki kanasın hatta boyle bir sey yok belki de bizi kandırıyoelar diye bile düşünüp iyice korkar olmuştum ama cesaretimi toplayıp biran önce olsun dedim hayırlısıyla Rabbim herkese bu huzuru yaşatsın eger bu şekilde bir dikim olursa kanamaması imkansız gibi birsey kızlar iyiki dar yapmış cok canınız yanıyo ama deyiyo sonunda . Hep burayı takip edip inş bir gün ben de güzel haber verebilirim diye epeydir bekliyorum Allah bana nasip etti herkes duamdaydı bından sonra da hepiniz dualarımdasınız. Burası iyi ki var hep bana teselli oldu en kötü anda bile buradakiler sayesinde kendimi iyi hissedip pozitif olmaya zorladım kendimi ama özellikle X xxoxxoxx @Nelizz ve bogazmanzarasına ayrıca teşekkür etmeyi ve helallik İstemeyi kendime bir borç bilirim en son korkudan dolayı yapamayıp hatta hiç yapamayacağımı düşünüp onlar sayesinde cesaretimi topladım. Aklıma gelenler bunlar başka sorunuz olursa buralardayım yine yazarım tabiki vakit buldukça girmeye çalışıyorum
Kızlar herkese selam kanamam oldu cok şükür Allahıma Allah herkese sıra sıra yaşatsın inş detayları yarın yazarım inş şimdi haber vermek için girdim hemen çıkmam lazım
Cnm inanki çığlık atacak kadar sevindim. Benim seçtiğim doktorda yine seninle aynı Dr. Turgay Karakaya .. bende arefe günü kalıcı kızlık zarı dikimi tek kat flep için randevu alacağım. Turgay beyin hastaları başarılı sonuç aldıkça içim rahatlıyor. Bu işin olacağına inancım tam artık. Uzaklardan geleceğim sırf sonuç almak için ne riskler alıp geleceğimi bilseniz kafayı yersiniz. Ama olsun başka çarem yok. Geri kafalıda olsa sevdiğimi kaybedemem.Kızlar iki gün üstüste denedik ilkinde 3 4 sefer denemeyip baya zorlamaya rağmen bana mısın demedi cok az girdi ucu daha okdr cok cnm yandı ki boyle bir acı olamaz daha hazla alamadım içime ertesi gün yani dün gece kayganlastırıcı ile denedik yine aynı acıdı ama girmesi daha kolay oldu sanırım baya bi girdikten sonra resmen yırtılma sesini duydum işte o an tamam galiba dedim ama yine içimde kanamazsa diye şüphe vardı Allah yardımetti cok şükür ve beklediğim 1 2 damladan fazla oldu kanama hala da minik minik geliyo geceden beri. Sızlama ve agrı 1 2 saat içinde geçti. İlk gün demiştim ki kesin olmayacak yani ama tamamına yakın girmesi gerekiyormuş ki kanasın hatta boyle bir sey yok belki de bizi kandırıyoelar diye bile düşünüp iyice korkar olmuştum ama cesaretimi toplayıp biran önce olsun dedim hayırlısıyla Rabbim herkese bu huzuru yaşatsın eger bu şekilde bir dikim olursa kanamaması imkansız gibi birsey kızlar iyiki dar yapmış cok canınız yanıyo ama deyiyo sonunda . Hep burayı takip edip inş bir gün ben de güzel haber verebilirim diye epeydir bekliyorum Allah bana nasip etti herkes duamdaydı bından sonra da hepiniz dualarımdasınız. Burası iyi ki var hep bana teselli oldu en kötü anda bile buradakiler sayesinde kendimi iyi hissedip pozitif olmaya zorladım kendimi ama özellikle X xxoxxoxx @Nelizz ve bogazmanzarasına ayrıca teşekkür etmeyi ve helallik İstemeyi kendime bir borç bilirim en son korkudan dolayı yapamayıp hatta hiç yapamayacağımı düşünüp onlar sayesinde cesaretimi topladım. Aklıma gelenler bunlar başka sorunuz olursa buralardayım yine yazarım tabiki vakit buldukça girmeye çalışıyorum
Aynen oyle canim benim bende boyle sonuclar duydukca inancim artiyor benim onumde evlilikte yok ama olsun parami tamamlarsam ins gidicem Turgay vey'eCnm inanki çığlık atacak kadar sevindim. Benim seçtiğim doktorda yine seninle aynı Dr. Turgay Karakaya .. bende arefe günü kalıcı kızlık zarı dikimi tek kat flep için randevu alacağım. Turgay beyin hastaları başarılı sonuç aldıkça içim rahatlıyor. Bu işin olacağına inancım tam artık. Uzaklardan geleceğim sırf sonuç almak için ne riskler alıp geleceğimi bilseniz kafayı yersiniz. Ama olsun başka çarem yok. Geri kafalıda olsa sevdiğimi kaybedemem.
Cnm yarısından fazlası girmiştir Tamamına yakını girdi nerdeyseTam girdikten sonra kanama gerçekleşti yani
Allah yardım etsin inş kolayca atlatmayı nasip etsin korkma güzel olur inş her seyCnm inanki çığlık atacak kadar sevindim. Benim seçtiğim doktorda yine seninle aynı Dr. Turgay Karakaya .. bende arefe günü kalıcı kızlık zarı dikimi tek kat flep için randevu alacağım. Turgay beyin hastaları başarılı sonuç aldıkça içim rahatlıyor. Bu işin olacağına inancım tam artık. Uzaklardan geleceğim sırf sonuç almak için ne riskler alıp geleceğimi bilseniz kafayı yersiniz. Ama olsun başka çarem yok. Geri kafalıda olsa sevdiğimi kaybedemem.
Mutlu sonuç haberinle helal edilecek hiç bir şey bırakmadın canım çok şükürKızlar iki gün üstüste denedik ilkinde 3 4 sefer denemeyip baya zorlamaya rağmen bana mısın demedi cok az girdi ucu daha okdr cok cnm yandı ki boyle bir acı olamaz daha hazla alamadım içime ertesi gün yani dün gece kayganlastırıcı ile denedik yine aynı acıdı ama girmesi daha kolay oldu sanırım baya bi girdikten sonra resmen yırtılma sesini duydum işte o an tamam galiba dedim ama yine içimde kanamazsa diye şüphe vardı Allah yardımetti cok şükür ve beklediğim 1 2 damladan fazla oldu kanama hala da minik minik geliyo geceden beri. Sızlama ve agrı 1 2 saat içinde geçti. İlk gün demiştim ki kesin olmayacak yani ama tamamına yakın girmesi gerekiyormuş ki kanasın hatta boyle bir sey yok belki de bizi kandırıyoelar diye bile düşünüp iyice korkar olmuştum ama cesaretimi toplayıp biran önce olsun dedim hayırlısıyla Rabbim herkese bu huzuru yaşatsın eger bu şekilde bir dikim olursa kanamaması imkansız gibi birsey kızlar iyiki dar yapmış cok canınız yanıyo ama deyiyo sonunda . Hep burayı takip edip inş bir gün ben de güzel haber verebilirim diye epeydir bekliyorum Allah bana nasip etti herkes duamdaydı bından sonra da hepiniz dualarımdasınız. Burası iyi ki var hep bana teselli oldu en kötü anda bile buradakiler sayesinde kendimi iyi hissedip pozitif olmaya zorladım kendimi ama özellikle X xxoxxoxx @Nelizz ve bogazmanzarasına ayrıca teşekkür etmeyi ve helallik İstemeyi kendime bir borç bilirim en son korkudan dolayı yapamayıp hatta hiç yapamayacağımı düşünüp onlar sayesinde cesaretimi topladım. Aklıma gelenler bunlar başka sorunuz olursa buralardayım yine yazarım tabiki vakit buldukça girmeye çalışıyorum
Ne dmk cnm ben size ne kdr tşk etsem az sizin cesaretlendirmenizle dün gece inanarak bir anda olsun istedim Allah yüzüme güldü cok şükür bana ettiğiniz güzel dileklerin cok daha fazlası sizleri de bulsun. Başkalarından okdr bekledim ki geri dönüş haberlerini oyuzden hemen yazmak istedimMutlu sonuç haberinle helal edilecek hiç bir şey bırakmadın canım çok şükürmutluluğunla mutlu oldum çok hem de. Birimizin mutluluğu hepimizin mutluluğu oldu hep. Bundan sonraki hayatın şu anından daha büyük mutluluklara tanık olsun inşallah canım ❤ Bundan sonrasında da birbirimizin duasındayız emin ol. Allah’a sığınarak aşıyoruz birbirimizden de güç alarak çok şükür herkese umut oldun tekrar yeşerdi hepimizin inancı teşekkür ederim kendi adıma dönüş yaptığın için.
Gözün aydın canımı çok sevindim senin adınaKızlar herkese selam kanamam oldu cok şükür Allahıma Allah herkese sıra sıra yaşatsın inş detayları yarın yazarım inş şimdi haber vermek için girdim hemen çıkmam lazım
Canım nelere dikkat ettin günlük yaşamında tavsiye etmem gerekiyor dedin ne var bizlere ameliyat sonrasıKızlar herkese selam kanamam oldu cok şükür Allahıma Allah herkese sıra sıra yaşatsın inş detayları yarın yazarım inş şimdi haber vermek için girdim hemen çıkmam lazım
Bende ona yaptırdım benimki de açık yaptırmayın ona param ziyan olduGökçene güyq kalıcı yaptırdım şuan aynadan bakıyorum komple açık böyle iş mi olur param zıkkım olsun ona ya
Akin bey su an yurt disindaymis zaten sukru bey var sisli medde onda da en son olumsuz sonuc alan bi arkadasimiz vardi daha sonra gecici yaptirip oyle evlenmisKızlar sizce akın bey mi turgay bey mi
Ayyy çok şükür bin şükür seninde bu güzel haberini aldım ya hepimiz adına umudum daha çok arttı Senin adına ne kadar çok sevindim anlatamam her günün bugününde çok daha mutlu bir şekilde bir ömür geçirmen dileğiyle mutluluklar kuzum yüzün her daim gülsün evinizden huzur mutluluk ve bereket eksik olmasın inşallah geçmişi geride bırak herşeyi unut sil at bir kenara ve mutluluğunun hayatının tadını çıkar bundan sonra çünkü hak ediyosun sonuna kadarKızlar herkese selam kanamam oldu cok şükür Allahıma Allah herkese sıra sıra yaşatsın inş detayları yarın yazarım inş şimdi haber vermek için girdim hemen çıkmam lazım
Canım sence mesela 1 2 yil daha evlenmeseydin yine kanar miydiKızlar iki gün üstüste denedik ilkinde 3 4 sefer denemeyip baya zorlamaya rağmen bana mısın demedi cok az girdi ucu daha okdr cok cnm yandı ki boyle bir acı olamaz daha hazla alamadım içime ertesi gün yani dün gece kayganlastırıcı ile denedik yine aynı acıdı ama girmesi daha kolay oldu sanırım baya bi girdikten sonra resmen yırtılma sesini duydum işte o an tamam galiba dedim ama yine içimde kanamazsa diye şüphe vardı Allah yardımetti cok şükür ve beklediğim 1 2 damladan fazla oldu kanama hala da minik minik geliyo geceden beri. Sızlama ve agrı 1 2 saat içinde geçti. İlk gün demiştim ki kesin olmayacak yani ama tamamına yakın girmesi gerekiyormuş ki kanasın hatta boyle bir sey yok belki de bizi kandırıyoelar diye bile düşünüp iyice korkar olmuştum ama cesaretimi toplayıp biran önce olsun dedim hayırlısıyla Rabbim herkese bu huzuru yaşatsın eger bu şekilde bir dikim olursa kanamaması imkansız gibi birsey kızlar iyiki dar yapmış cok canınız yanıyo ama deyiyo sonunda . Hep burayı takip edip inş bir gün ben de güzel haber verebilirim diye epeydir bekliyorum Allah bana nasip etti herkes duamdaydı bından sonra da hepiniz dualarımdasınız. Burası iyi ki var hep bana teselli oldu en kötü anda bile buradakiler sayesinde kendimi iyi hissedip pozitif olmaya zorladım kendimi ama özellikle X xxoxxoxx @Nelizz ve bogazmanzarasına ayrıca teşekkür etmeyi ve helallik İstemeyi kendime bir borç bilirim en son korkudan dolayı yapamayıp hatta hiç yapamayacağımı düşünüp onlar sayesinde cesaretimi topladım. Aklıma gelenler bunlar başka sorunuz olursa buralardayım yine yazarım tabiki vakit buldukça girmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?