Şükür olsun canım Allah bize de nasip etsin bu duyguyu. G
Bende ona yaptırdım benimki de açık yaptırmayın ona param ziyan oldu
Kesinlikle yaptırmasın kimse herkes bir umut tutar diyr kalıcı olayım diyor kadın dalga geçiyor bizle resmen. O para boşuna gitti onu ona vereceğime keşke turgay beye gideydim çok pişmanım çok. Bide o zamanlar üniversite okuyordum çok rahqt giderdim istanbula. Şimdi bitti. Vr brb aileme nr yalan söyleyim de evden bşr günlüğüne istanbula gideyim diyr beynimi düşünceler krmirip duruyor.

Canım nelere dikkat ettin günlük yaşamında tavsiye etmem gerekiyor dedin ne var bizlere ameliyat sonrası
En cok oturmaya dikkat ettim ve kabız olmamaya çalıştım lifli gıdalar almaya çalıştım sindirim sisteminin çalışmasına yardım etsin diye kuruluk cok önemli bisiklet vs uzak durdum şurubu düzenli kullandım

Cok sagol cnm ne güzel seyler yazmışsın hepsi bir bir hepimizi bulsun inş herkese yaşatsın Allah bu huzuru

Kızlar artık ayrılma vakti geldi sizden.. Hepinize çok teşekkür ederim bugune kadar hep yardımcı oldunuz bana inşallah herkes mutlu huzurlu bir yuva kurar hep dua edicem size güzel haberi de vereyim hamile olarak ayrılıyorum buradan

Bence kanardı kızlar oyle hemen bozulacak birsey değilmiş esneme vs sanmıyorum olsun nasıl zorlandım ben ilk

yaaa çok çok sevindim canım Rabbim hepimizi affetsin herkes mutlu oldun inşallah. Müsait olduğunda kanama bilgisi verir misin ne kadar Kanama oldu?

Yaaaa tebrik ederim canım mutluluklar seninle olsun

Canım harikasın. Allah sağlıklı evlatlar versin sana. Doktorun Turgay Karakaya diye hatırlıyorum. Allah bizlerede kısmet etsin arife günü bende Turgay beyden randevuluyum. İnşallah senin gibi iyi sonuç alacağım. Bu güzel haberler içimde sessiz sevinç çığlıklarına dönüyor inan. Aynı savaşın insanlarıyız hepimiz burada. Sen köprüyü geçtin. Bizde aynı köprüde sıramızı bekliyoruz. Deftere yeni bir sayfa açıp eski karalanmış sayfaları köprüden nehre atacağız bulanık sularda kaybolup gidecek eskiler !!

ya çok sevindimmmm Allah analı babalı büyütsün hep mutlu ol :)

Çok sevindiiiim gözün aydın canım. Dikiş yeri tamamen açıldı mı peki ? Genelde öyle bir sorun çıkıyor ya ondan dolayı merak ettim

Baya cnm acıdı hatta acıdan öldüm bitsin istedim bi an önce. O an kan gelmedı vcye gittm nısanlımla peceteyle sildim 10 peceteyi lekelendırecek kdr fındık büyüklüklerinde kanamalarım oldu. Suan agrım var dügünüme 1ay kaldı önceden yapmak istedm riske giremezdm bir kadın dogumcuyla beraberim üstelik :) panıkten korkudan öldüm. Ilıskı esnasnda sadece allahım bana yardım et diyeerek agladım baskada bisi hatırlamıyorum. Ilk defa huzurla uyuyacagım yıllar sonra ve bana bunu yasatana beddua etmeyı ıhmal etmedım o an bıle. Darısı hepınızın basınaaaaa.

Çok sevindiiiim gözün aydın canım. Dikiş yeri tamamen açıldı mı peki ? Genelde öyle bir sorun çıkıyor ya ondan dolayı merak ettim
Valla cok zorlamadık biz agrımda vardı. Peceteyke sılınce kan geldi tamamdır dedık. O abartıyorlar hanı carsaf battı bılmem ne oldu dıye okdr kanaman olmuyor cok fazla

Canım benim çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…