Baya cnm acıdı hatta acıdan öldüm bitsin istedim bi an önce. O an kan gelmedı vcye gittm nısanlımla peceteyle sildim 10 peceteyi lekelendırecek kdr fındık büyüklüklerinde kanamalarım oldu. Suan agrım var dügünüme 1ay kaldı önceden yapmak istedm riske giremezdm bir kadın dogumcuyla beraberim üstelik :) panıkten korkudan öldüm. Ilıskı esnasnda sadece allahım bana yardım et diyeerek agladım baskada bisi hatırlamıyorum. Ilk defa huzurla uyuyacagım yıllar sonra ve bana bunu yasatana beddua etmeyı ıhmal etmedım o an bıle. Darısı hepınızın basınaaaaa.
Kızlar artık ayrılma vakti geldi sizden.. Hepinize çok teşekkür ederim bugune kadar hep yardımcı oldunuz bana inşallah herkes mutlu huzurlu bir yuva kurar hep dua edicem size ❤❤❤ güzel haberi de vereyim hamile olarak ayrılıyorum buradan
Canım çok sevindik Allah Mesut etsinKızlar herkese iyi geceler benım ılıskım oldu kanamamda oldu yeteri mıktarda iciniz rahat olsjn darısı basınıza. Sorularnız kafanıza takılanlar olursa mutlaka yazın. Doktormaaa sonsuz tesekür ederim
Allah huzurunuzu daim etsin ne güzel haber verdin mutluluklar sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşKızlar artık ayrılma vakti geldi sizden.. Hepinize çok teşekkür ederim bugune kadar hep yardımcı oldunuz bana inşallah herkes mutlu huzurlu bir yuva kurar hep dua edicem size ❤❤❤ güzel haberi de vereyim hamile olarak ayrılıyorum buradan
Cnm benim kanama baya oldu ilkinde hat ikinci deneyişimizde de olduyaaa çok çok sevindim canım Rabbim hepimizi affetsin herkes mutlu oldun inşallah. Müsait olduğunda kanama bilgisi verir misin ne kadar Kanama oldu?
Senin de gözün aydın cnm mutluluklar Allah herkese nasip etsin o huzuruBaya cnm acıdı hatta acıdan öldüm bitsin istedim bi an önce. O an kan gelmedı vcye gittm nısanlımla peceteyle sildim 10 peceteyi lekelendırecek kdr fındık büyüklüklerinde kanamalarım oldu. Suan agrım var dügünüme 1ay kaldı önceden yapmak istedm riske giremezdm bir kadın dogumcuyla beraberim üstelik :) panıkten korkudan öldüm. Ilıskı esnasnda sadece allahım bana yardım et diyeerek agladım baskada bisi hatırlamıyorum. Ilk defa huzurla uyuyacagım yıllar sonra ve bana bunu yasatana beddua etmeyı ıhmal etmedım o an bıle. Darısı hepınızın basınaaaaa.
Ben cok bekledim cnm birileri anlatsın diye oyuzden anlatmadan gidemezdim zatencok sagol iyi ki varsin umudumuz oldun gercekten yaptirmaya karar verme sebebim oldun en cokta bizi bilgilendirip evlenmene ragmen burdan gitmedin ya cok tesekkur ederim
Kalıcı evet 2 ay olduCanım çok sevindik Allah Mesut etsinkalıcı mı yaptırdın
Kendi şehrinde de kontrole gidebilirsin cnm oyle yapanlar da olmuştuKızlar ben 1 ay 2 gün önce Turgay beyde bu işlemi oldum düne kadar o bölgemde darlık hafif de olsa batma hissediyordum ama bugün sanki o bölgem genişledi yürürken hiç işlem olmuş gibi olmuyor...aynadan bakıyorum hiçbir şey de anlamıyorum doktor zarımın biraz daha iç kısımda olduğunu söylemişti ama korkuyorum.kontrolümvar ama uzak olduğu için gidemiyorum şimdi
Yolun acik olsunKızlar daha fazla giremiyecegim baktıkca üzülüyorum buraya. Sümük kadar faydası olmayan sey yüzünden ck üzülen kızlar var bende dahıl. Baktıkca gcmısımı hatırlıyorum. Söz vermistim bittiginde yazıcam kanamam oldu diye mutlaka iciniz rahat olsun oluyor sabır isteyın allahdan yardm isteyin ruhu ahlaksız degilse bie insanın allah yardm ediyor. Kimse istemez bötle bisey ysamak dıktırmek vs canım yandımı cok yandı 15 gün ben ck acı cektim. Kanamam hic olmadı acaba tutmadımı dedim isten 20 gün ücretsiz izin aldım maddi olarak kaybım oldu. Üzerine gergindim hep annemi flan ck kırdım anlatamadıgımdan bunu. Üzerine otursam dıkıs atarmı ıshal oldum aglaya aglaya yinede surubu bırakmadm karın agrıları cektım 1 ay. Arabam vardı ise metrobusle gittim süründüm 2 ay uzaktı is yerim ona ragmen ayakda gittim geldm oturmayayım dedım. Daha nicesi hatırlamak istmıyorm bile. Dua eden destek olan mj atan herkese ck tesekür ederm. Doktorm turgay hocaydı bende hemsıreyım bir hemsıre sizee olmus kanaması olmus derseniz söyler kim oldgmu:) fake hesaap dolu sizde haklısnız kimseye güvenılmez
Bende masa başı çalışıyorum çift kat ve daraltma oldum bugün 26. Günüm çok da rahat geçiyor işini riske atma son günler par tutuş olma güzel 2 gün kına düğünün tadına var derim 15 20 günden sonra hissetmiyorsun bile, dostça bir tavsiye benimkisiKızlar uzun zamandır okuyorum ara ara da yazıyorum. Masa başı çalıştığım için kalıcıyı olmak istemiyorum bakamam diye daha düğünüme var. Geçici olmak istiyorum ama düğün ile kına farklı şehirlerde olacak tam tarih belli olmadığından 3 gün önceden gidebilir miyim onu da bilmiyorum. Nişanlım düğünden önce birlikte olmak istemiyor napıcamı bilmiyorum
Bakamam dikişlerim tutmaz diye korktuğumdan kalıcıyı hiz düşünmedim. Son günler telaşlı olacağından ben de çok tedirgin oluyorum. Bakımın kolay oldu mu hep yan mı oturdun canımBende masa başı çalışıyorum çift kat ve daraltma oldum bugün 26. Günüm çok da rahat geçiyor işini riske atma son günler par tutuş olma güzel 2 gün kına düğünün tadına var derim 15 20 günden sonra hissetmiyorsun bile, dostça bir tavsiye benimkisi
merhaba kimde yaptınız ve ne kadar ödediniz acaba çift kat zor olmayacak mı sizin içinBende masa başı çalışıyorum çift kat ve daraltma oldum bugün 26. Günüm çok da rahat geçiyor işini riske atma son günler par tutuş olma güzel 2 gün kına düğünün tadına var derim 15 20 günden sonra hissetmiyorsun bile, dostça bir tavsiye benimkisi
Canım ben gaziantepde op.dr hakan yaz a yaptırdım ben sadece flep için gittim ihtiyacın yok dedi çünkü sadece 1 kere olmuştu ve fazla açılma yoktu ama kesin olsun hareketlerime dikkat edemem dersen biri tutmazsa diğeri tutsun birazda girişi daraltayım dedi ve öylelikle yaptı canım benim özel isteğim değildi ama şu an baktığımda sadece serçe parmağının ucu girebilecek şekilde açıklık var ıkınınca az daha büyüyor delik ama eskisi gibi asla değil ben tutmuş diye düşünüyorum henüz kontrole gitmedim ama iyi görünüyor şimdilik 3000 tl dikim artı 200 tl ön mıayene istedim iltihap varsa dikimine engel olmasın diye bu şart değil bir de 200 tl de uyuşturucu iğne istedim ekstra onun çok faydasını gördüm benden önce giren iki kişinin biri anestezi istemişti hafif uyku hali biri de o iğneyi almamıştı anestezi alan baygın gibi yatıyordu ben işlemi olmadan 2 saat önce kadar çıkmıştı ben yaptırdım çıktım o hala yatıyordu iğne almayan da ağrılarım var diye ağlıyordu ama ben bişey hissetmedim dediğim gibi 3400 e maal oldu bana canımmerhaba kimde yaptınız ve ne kadar ödediniz acaba çift kat zor olmayacak mı sizin için
Evet canım ben 13 temmuzda yaptırdım 15 temmuzda iş yeri tatildi 16 sında yani 4. Günümde işe başladım çok egilmemeye özen gösterdim çok zorlamıyor ama bu hiç zorlamıyor demek olmuyor bizim ev kalabalıktı yan oturup egilmemeye çalıştım belim ağrıyor dedim kimse de farketmedi yani ilk 2 hafta sonrası korkma diyorum sadece antep de op.dr hakan yaz a yaptırdım 3400 verdim normal dikim 3000 ama ben ön muayene ve özel bir iğne istedim uyuşturma hissetmemek için 3400 e mal olduBakamam dikişlerim tutmaz diye korktuğumdan kalıcıyı hiz düşünmedim. Son günler telaşlı olacağından ben de çok tedirgin oluyorum. Bakımın kolay oldu mu hep yan mı oturdun canım
Bu arada canım doktorun verdiği ilaçlarda pahalı tutuyor bana batikon ve biri antibiyotik diğeri ne olduğunu tam anlamadığım 3 ilaç vardı isim reçete de olmadığı için yani özel olarak alıyoruz 103 tl verdim 2 hafta sonra kaşıntım oldu doktoru aradım mantar olmuş olabilirsin dedi bir ilaç adı söyledi onu al kullan hemen geçer dedi 73 tl de ona verdim çevre şehirden gelmiştim nerden baksaniz 4000 e patladı banamerhaba kimde yaptınız ve ne kadar ödediniz acaba çift kat zor olmayacak mı sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?