- 20 Temmuz 2017
- 210
- 137
- 53
ooo cidden ilaçlar pahalıymış yaaaBu arada canım doktorun verdiği ilaçlarda pahalı tutuyor bana batikon ve biri antibiyotik diğeri ne olduğunu tam anlamadığım 3 ilaç vardı isim reçete de olmadığı için yani özel olarak alıyoruz 103 tl verdim 2 hafta sonra kaşıntım oldu doktoru aradım mantar olmuş olabilirsin dedi bir ilaç adı söyledi onu al kullan hemen geçer dedi 73 tl de ona verdim çevre şehirden gelmiştim nerden baksaniz 4000 e patladı bana
Evet canım reçete de hiçbir şekilde işim yazmıyor çünkü sadece doktorun adı yazıyor ve ilaçlar o yüzden sgk nin karşılaması söz konusu değil Allaha şükür aylığım o gün yatmıştı ameliyat param vardı ama ilaçları hiç düşünmemiştim ben param olmasaydı öylece kalacaktım yaptıracaksanız o şekilde ilaca 200 tl ayırın gidin derim canımooo cidden ilaçlar pahalıymış yaaa
canım hiçbir şekilde isim falan almadı değil mi kayıt vsEvet canım reçete de hiçbir şekilde işim yazmıyor çünkü sadece doktorun adı yazıyor ve ilaçlar o yüzden sgk nin karşılaması söz konusu değil Allaha şükür aylığım o gün yatmıştı ameliyat param vardı ama ilaçları hiç düşünmemiştim ben param olmasaydı öylece kalacaktım yaptıracaksanız o şekilde ilaca 200 tl ayırın gidin derim canım
Evet adımı bile sormadı hatta istersen takma ad şöyle adını söylemek istemezsen dedi ben yine de kendı adımı söyledşm ama soyadı tc falan hiçbirşey vermiyorsun işlemolup çıkıyorsun sadece doktorun isminin olduğu seçeteyi ecz. Veriyorsun ilaçların senin olduğu belli değil, sadece belki reçetesiz ilaç verilmiyor ya doktor yazdığı belli olsun doktor tavsiyesi diye o reçeteyi veriyor sana dacanım hiçbir şekilde isim falan almadı değil mi kayıt vs
Ama benden istedi. Kimliğimi aldı tc mı yazdı.Evet adımı bile sormadı hatta istersen takma ad şöyle adını söylemek istemezsen dedi ben yine de kendı adımı söyledşm ama soyadı tc falan hiçbirşey vermiyorsun işlemolup çıkıyorsun sadece doktorun isminin olduğu seçeteyi ecz. Veriyorsun ilaçların senin olduğu belli değil, sadece belki reçetesiz ilaç verilmiyor ya doktor yazdığı belli olsun doktor tavsiyesi diye o reçeteyi veriyor sana da
Ama biryere işlenmediğini formalite olduğunu söylediEvet adımı bile sormadı hatta istersen takma ad şöyle adını söylemek istemezsen dedi ben yine de kendı adımı söyledşm ama soyadı tc falan hiçbirşey vermiyorsun işlemolup çıkıyorsun sadece doktorun isminin olduğu seçeteyi ecz. Veriyorsun ilaçların senin olduğu belli değil, sadece belki reçetesiz ilaç verilmiyor ya doktor yazdığı belli olsun doktor tavsiyesi diye o reçeteyi veriyor sana da
Canım birde uyuşturu iğne yapılırken benim canım çok yandı senınde öyle oldu mu. O iğnelerın korkusuna bidaha gidemiyorumCanım ben gaziantepde op.dr hakan yaz a yaptırdım ben sadece flep için gittim ihtiyacın yok dedi çünkü sadece 1 kere olmuştu ve fazla açılma yoktu ama kesin olsun hareketlerime dikkat edemem dersen biri tutmazsa diğeri tutsun birazda girişi daraltayım dedi ve öylelikle yaptı canım benim özel isteğim değildi ama şu an baktığımda sadece serçe parmağının ucu girebilecek şekilde açıklık var ıkınınca az daha büyüyor delik ama eskisi gibi asla değil ben tutmuş diye düşünüyorum henüz kontrole gitmedim ama iyi görünüyor şimdilik 3000 tl dikim artı 200 tl ön mıayene istedim iltihap varsa dikimine engel olmasın diye bu şart değil bir de 200 tl de uyuşturucu iğne istedim ekstra onun çok faydasını gördüm benden önce giren iki kişinin biri anestezi istemişti hafif uyku hali biri de o iğneyi almamıştı anestezi alan baygın gibi yatıyordu ben işlemi olmadan 2 saat önce kadar çıkmıştı ben yaptırdım çıktım o hala yatıyordu iğne almayan da ağrılarım var diye ağlıyordu ama ben bişey hissetmedim dediğim gibi 3400 e maal oldu bana canım
Bilmiyorum canım benim adımı bile sormadı hitap acısından soruyorum isminiz nedir ama farklı bir isim de söyleyebilirsiniz dedi ben yine de adımı söyledimAma benden istedi. Kimliğimi aldı tc mı yazdı.
Çok önemli değil açıkçası , işlenmiyormuş zatenBilmiyorum canım benim adımı bile sormadı hitap acısından soruyorum isminiz nedir ama farklı bir isim de söyleyebilirsiniz dedi ben yine de adımı söyledim
siz hangi doktorda işlem olmuştunuzÇok önemli değil açıkçası , işlenmiyormuş zaten
Aslında burda doktor adı paylaşmak çok doğru değil birbirimize yardımcı olalım diye paylaşacağım bende . Turgay beye oldumsiz hangi doktorda işlem olmuştunuz
Allah yardimcin olsun canım . Canın yanarsa hep şunu aklına getir, kurtulucamBen özellikle 2 defa sordum kesinlikle hiçbir yere işlenmiyor Muş yarın öbür gün karşımıza çıkma ihtimali yok diyorlar arife günü Turgay hocaya gidiyorum bende şans dileyin bana Kızlar ne olur(
TC yani ben de sormuştum canım kesinlikle TC almıyoruz zaten SGK anlaşmalı değil demişti Turgay beyin asistanı zaten SGK kayıtlarına geçecek olsa hiç kimse hiçkimse yaptırmaz bu ameliyatı araştırmaya başlamadan önce ben büyük özel hastaneleri aramıştım bunlardan da kızlık zarı dikiyoruz diyenler oldu ama Bunları direkt olarak kayıt açıyorlar mış ve bunların kayıtlarının hepsi SGK sistemine Entegre imiş Dolayısıyla bizim için hiçbir özel hastane Tıp Merkezi gibi SGK bağlantılı yerler güvenli değilBen turgay beyin asistanina sormuştum sadec3 hoca kimlige dogum tarihine bakar onun disinda oyle tc isim alma yoktur. Dogum tarihi de 18 üstü mu diye. Ama tabii ki daha gidemedim bilmiyorum eger isim veya tc alma gibi durum olursa izin vermem cok sorun
Bilmiyorum ben antep de oldumTurgay bey kontrol için tekrardan muayene ücreti alıyor mu
AlmıyorTurgay bey kontrol için tekrardan muayene ücreti alıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?