ooo cidden ilaçlar pahalıymış yaaa

ooo cidden ilaçlar pahalıymış yaaa
Evet canım reçete de hiçbir şekilde işim yazmıyor çünkü sadece doktorun adı yazıyor ve ilaçlar o yüzden sgk nin karşılaması söz konusu değil Allaha şükür aylığım o gün yatmıştı ameliyat param vardı ama ilaçları hiç düşünmemiştim ben param olmasaydı öylece kalacaktım yaptıracaksanız o şekilde ilaca 200 tl ayırın gidin derim canım

canım hiçbir şekilde isim falan almadı değil mi kayıt vs

canım hiçbir şekilde isim falan almadı değil mi kayıt vs
Evet adımı bile sormadı hatta istersen takma ad şöyle adını söylemek istemezsen dedi ben yine de kendı adımı söyledşm ama soyadı tc falan hiçbirşey vermiyorsun işlemolup çıkıyorsun sadece doktorun isminin olduğu seçeteyi ecz. Veriyorsun ilaçların senin olduğu belli değil, sadece belki reçetesiz ilaç verilmiyor ya doktor yazdığı belli olsun doktor tavsiyesi diye o reçeteyi veriyor sana da

Ama benden istedi. Kimliğimi aldı tc mı yazdı.

Ama biryere işlenmediğini formalite olduğunu söyledi

Canım birde uyuşturu iğne yapılırken benim canım çok yandı senınde öyle oldu mu. O iğnelerın korkusuna bidaha gidemiyorum

Ben özellikle 2 defa sordum kesinlikle hiçbir yere işlenmiyor Muş yarın öbür gün karşımıza çıkma ihtimali yok diyorlar arife günü Turgay hocaya gidiyorum bende şans dileyin bana Kızlar ne olur (

Ben turgay beyin asistanina sormuştum sadec3 hoca kimlige dogum tarihine bakar onun disinda oyle tc isim alma yoktur. Dogum tarihi de 18 üstü mu diye. Ama tabii ki daha gidemedim bilmiyorum eger isim veya tc alma gibi durum olursa izin vermem cok sorun

TC yani ben de sormuştum canım kesinlikle TC almıyoruz zaten SGK anlaşmalı değil demişti Turgay beyin asistanı zaten SGK kayıtlarına geçecek olsa hiç kimse hiçkimse yaptırmaz bu ameliyatı araştırmaya başlamadan önce ben büyük özel hastaneleri aramıştım bunlardan da kızlık zarı dikiyoruz diyenler oldu ama Bunları direkt olarak kayıt açıyorlar mış ve bunların kayıtlarının hepsi SGK sistemine Entegre imiş Dolayısıyla bizim için hiçbir özel hastane Tıp Merkezi gibi SGK bağlantılı yerler güvenli değil

Kızlar ben antep de kalıcı flep olmuştum 27. Günümdeyim kontrole gidemeyeceğim gibi duruyor gerçi düğünüme henüz 3 ay var ama kontrole gitmeden ilişki yaşayanlar oldu mu acaba gitmesem sorun olur mu muayene artı yol parası 500 lirayı buluyor yoksa hiç riske atmayayım mı

Muayene ücreti veriliyor mu gidenler verdi mi ben 200 tl diye biliyorum kendi gittiğim yerde yani ücret almıyoruz dediyse de o gün heyecanla unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…