Kendi şehrinde başka bir doktora gidebilirsin cnm için rahat etsin diyorsan

Bisey merak ettim bu amelyati yapan arkadaslarda gerdek gunu ne kadar kan geliyo.. Yani ilk iliskimde ben ztn cok az kan geldi cok azdi. Pembe seklinde ve inanin ben kan gezmesem kan goremezdm resmen kan gezdim carsafta o derece azdi ve acik renkti..

Bisey merak ettim bu amelyati yapan arkadaslarda gerdek gunu ne kadar kan geliyo.. Yani ilk iliskimde ben ztn cok az kan geldi cok azdi. Pembe seklinde ve inanin ben kan gezmesem kan goremezdm resmen kan gezdim carsafta o derece azdi ve acik renkti..
ya ben de onu merak ediyorum çünkü benim de damla damla geldi ama bence ideal gelir ya çünkü esnek zarı olanlar bile diktirince kanıyor

Artik gidenler sureclerini paylasir buradan sirada benim gibi bekleyenlere ornek olursunuz

Kızlar randevu aldım turgay beye değişik duygular içerisindeyim sekreteriyle konuştum rahatladım biraz ama korkuyorum yinede
Beklemedeyiz canım inşallah güxel sonuç alırsında biz de gideriz. Ben yaptırdım bi jere tutmadı başka bi doktordan

Merhabalar kızlar, 2 hafta SONRA İstanbul'a gidecem, öncelikle benim durumum biraz karışık bir hâl aldı. Detayları inşallah gidip geleceğim anlatırım.
Ben İstanbula indikten sonra Turgay karakaya kliniğe nasıl ulaşabilirim. Taksi olmaz çok pahalı, diğer yollardan nasıl gidebilirim bana detaylı yazabilir misiniz

Kızlar eve yeni adım attım işlem oldum.İlk kliniğe gireceğim zaman baya gerildim içeri girdikten sonra hemen beni aldı esra hanım. oturup dinlenemedim bile sonra turgay beyin yanına geçtim bilgi verdi işlem hakkında kızlık zarı dikiminin onceki sonraki hallerini gösterdi ( bana soğuk geldi biraz turgay bey)nelere dikkat edicen etmicen falan filan...Muayene odasina aldı aynur hanım çok tatlı bir bayan sonra turgay bey geldi genital bölgeye parmağını soktu kontrol için ..1 kalçadan 4 genitalden igne yaptı o ne acı Allahım sonra kesip dikmeye başladı iplerin geçişini hissediyorsun ama acı hissetmiyorsun islem bitti sonra beni odaya aldılar bi 20 dakika dinlendim.Gitmeye yakın ilacları yazdi 1 kağıt verdi 1 ay sonra görüşmek dileyiyle çıktım.

Oh cok sukur hadi bakalim uzun bir surec seni bekliyor insallah atlaticaksin nasildi rahat gecti mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…