Kontrolde ücret almıyo cnmTurgay bey kontrol için tekrardan muayene ücreti alıyor mu
Kendi şehrinde başka bir doktora gidebilirsin cnm için rahat etsin diyorsanKızlar ben antep de kalıcı flep olmuştum 27. Günümdeyim kontrole gidemeyeceğim gibi duruyor gerçi düğünüme henüz 3 ay var ama kontrole gitmeden ilişki yaşayanlar oldu mu acaba gitmesem sorun olur mu muayene artı yol parası 500 lirayı buluyor yoksa hiç riske atmayayım mı
Tamam canım teşekkür ederimKendi şehrinde başka bir doktora gidebilirsin cnm için rahat etsin diyorsan
ya ben de onu merak ediyorum çünkü benim de damla damla geldi ama bence ideal gelir ya çünkü esnek zarı olanlar bile diktirince kanıyorBisey merak ettim bu amelyati yapan arkadaslarda gerdek gunu ne kadar kan geliyo.. Yani ilk iliskimde ben ztn cok az kan geldi cok azdi. Pembe seklinde ve inanin ben kan gezmesem kan goremezdm resmen kan gezdim carsafta o derece azdi ve acik renkti..
Evet kanar ama daha cok kanar gibime geliyor...ya ben de onu merak ediyorum çünkü benim de damla damla geldi ama bence ideal gelir ya çünkü esnek zarı olanlar bile diktirince kanıyor
ne zaman gidiyorsunKızlar randevu aldım turgay beye değişik duygular içerisindeyim sekreteriyle konuştum rahatladım biraz ama korkuyorum yinede
Ay evet ne zaman gidiyorrsunKızlar randevu aldım turgay beye değişik duygular içerisindeyim sekreteriyle konuştum rahatladım biraz ama korkuyorum yinede
Yarın insallah gidiyorumAy evet ne zaman gidiyorrsun
Canım bende arefe günü Turgay beye gidiyorum sen sonucu mutlaka yaz cnm noolurYarın insallah gidiyorum
Bi atlatıyım şu evreyi yazarm canmCanım bende arefe günü Turgay beye gidiyorum sen sonucu mutlaka yaz cnm noolur
Insallah Allah yardimcin olsunBi atlatıyım şu evreyi yazarm canm
Beklemedeyiz canım inşallah güxel sonuç alırsında biz de gideriz. Ben yaptırdım bi jere tutmadı başka bi doktordanKızlar randevu aldım turgay beye değişik duygular içerisindeyim sekreteriyle konuştum rahatladım biraz ama korkuyorum yinede
Kuzum Allah yardımcın olsun inşallah tutarBi atlatıyım şu evreyi yazarm canm
Amin ins tutar şu an batmalar içindeyim işlemi oldumKuzum Allah yardımcın olsun inşallah tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?