tekrar cok gecmis olsun hadi ya agrisi o kadar oluyor muKızlar eve yeni adım attım işlem oldum.İlk kliniğe gireceğim zaman baya gerildim içeri girdikten sonra hemen beni aldı esra hanım. oturup dinlenemedim bilesonra turgay beyin yanına geçtim bilgi verdi işlem hakkında kızlık zarı dikiminin onceki sonraki hallerini gösterdi ( bana soğuk geldi biraz turgay bey)nelere dikkat edicen etmicen falan filan...Muayene odasina aldı aynur hanım çok tatlı bir bayan sonra turgay bey geldi genital bölgeye parmağını soktu kontrol için ..1 kalçadan 4 genitalden igne yaptı o ne acı Allahım sonra kesip dikmeye başladı iplerin geçişini hissediyorsun ama acı hissetmiyorsun islem bitti sonra beni odaya aldılar bi 20 dakika dinlendim.Gitmeye yakın ilacları yazdi 1 kağıt verdi 1 ay sonra görüşmek dileyiyle çıktım.
Teşekkur ederim.Boğaz manzarası da soylemisti parmak soktuğunutekrar cok gecmis olsun hadi ya agrisi o kadar oluyor muneden parmak soktu onu anlamadim digerleri boyle bir seyden bahsetmemiste
Hmm tamam sogol bilgi verdigin icin dualarim seninle ins cok iyi bir sekilde atlatirsin bu surecuTeşekkur ederim.Boğaz manzarası da soylemisti parmak soktuğunu
Insallah canim insallahAmin canım darısı başına insallah
inşallah çok rahat ve güzel bir şekilde atlatırsın bu süreciAmin canım darısı başına insallah
Insallah cnminşallah çok rahat ve güzel bir şekilde atlatırsın bu süreci
Geçmiş olsun herhalde genişliğine falan baktıKızlar eve yeni adım attım işlem oldum.İlk kliniğe gireceğim zaman baya gerildim içeri girdikten sonra hemen beni aldı esra hanım. oturup dinlenemedim bilesonra turgay beyin yanına geçtim bilgi verdi işlem hakkında kızlık zarı dikiminin onceki sonraki hallerini gösterdi ( bana soğuk geldi biraz turgay bey)nelere dikkat edicen etmicen falan filan...Muayene odasina aldı aynur hanım çok tatlı bir bayan sonra turgay bey geldi genital bölgeye parmağını soktu kontrol için ..1 kalçadan 4 genitalden igne yaptı o ne acı Allahım sonra kesip dikmeye başladı iplerin geçişini hissediyorsun ama acı hissetmiyorsun islem bitti sonra beni odaya aldılar bi 20 dakika dinlendim.Gitmeye yakın ilacları yazdi 1 kağıt verdi 1 ay sonra görüşmek dileyiyle çıktım.
Canım ağrıların için bolca inşirah süresini oku Allah bolca şifa versinAmin ins tutar şu an batmalar içindeyim işlemi oldum
Allah razı olsun tatlım okucam insCanım ağrıların için bolca inşirah süresini oku Allah bolca şifa versin
Uçakla mı gidip geldin mesafe yakın mı klinikle havaalanıAllah razı olsun tatlım okucam ins
Mesafe uzak mı ben de ondan korkuyorum dönüş yeni havaalanından yapıcamİstanbuldaym bnde
çok iyi ben de kontrole gidersem işime yarar bilgilendirme için sağolKızlar istanbul havaalanına indim uçakla. Buradan kalkan HAVAİST OTOBÜSLERİ var. Bakırköye gidene bindim yoldayım . 80 dakika sürüyormuş son durakta ineceğim. Bakırköy vapur iskelesi son durakmış. Ordan Turgay bey 10 dakika yürüme mesafesi harita üzerinde. Ameliyattan sonra yine aynı yerden bineceğim havaist otobüslerine ve direkt uçağa götürecek. Fiyatları çok ucuz otobüslerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?