Canımmm bu bilgiler için teşekkürler ederim. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur

Ins istedigin sonucu olursun

Canım ne yaptın nasıl geçti

Merhaba bende dün arefe günü ameliyat oldum Turgay beye burda yorumları okunca yazmak istedim öğleden sonra ameliyat oldum uçakla gelip uçakla gittim ameliyatı yaptı Turgay bey başarılı bir ameliyat oldu dedi ilaç yazdı ilaçları aldım baya pahalıydı ama paticon olan ilaca bana kullanırken o bölgeye sık demişti ben eve gelip baktım ilaçta sıkma aparatı yok ben mi yanlış aldım sürmesi çok zor oldu bide Bende kanama şeklinde kan renginden farklı kan geliyor normal mı yoksa acaba git gel çok mu zorlandım ağrım şuan çok yok sadece batma var lütfen cevap yazın kanama normal mi

Ayni işlemi bende yaptım başta çok korktum yolda bi sorun yaşarım diye ama çok şükür olmadı aynı gün olmuşuz seninle benim sanki kanama şeklinde kan rengi değil ama kanamam var sendede oldu mu acaba

Eczanaeden sprey basligi alabilirsin cikmazsa alin demis yaptiran arkadaslara Turgay Bey

Canım kaşıntı için aldığın ilacın adı neydi

Kızlar merhaba ben 31 gün önce antep de çift flep artı daraltma yaptırdım yani doktor öyle söyledi ama şu an bakınca sanki çok geniş ce olmamışım gibi kenarda çentikler var gibi hissediyorum acaba tutmadı mı hiç kanamam olmadı iyileşme sürecinde ilk gün harici kanamam olmadı sadece 6.ve 7. 2 dmla kadar büyük tuvaletten sonra gelmişti ama bugün bakınca çok moralim bozuldu lütfen benim gibi geniş görüp tutmuş olan varsa cevap verebilir mi genişliğiiniz ne kadardı gördüğümden beri aglıyorum

Canım başka bir doktora mutlaka görün bunu her doktor yapamıyor. Ben de 1.5 yıl önce Ebru zülfikaroğluna yaptırmıştım yığınla para aldı aynı senin gibiydi başka bir doktora göründüm olmadığını söyledi olmadı da zaten yeniden yaptıracam. KEndi doktorun oldu dese bile başka bir doktora mutlaka teyit ettir.

Canım batması çok normal agrılarında olacak gece buna hazırlıklı ol ağrı kesici iç uyumadan kı ağrı seni uyandırmasın,

Eczanaeden sprey basligi alabilirsin cikmazsa alin demis yaptiran arkadaslara Turgay Bey
Bayram dolayısıyla çıkamıyorum çarşıya çıktığım gibi alacağım şuan böyle idare ederim inşallah evdekiler anlayacak diye çok korkuyorum Bayram olması da dez avantaj oldu gelen giden oluyor hareket etmek zorunda kalıyor insan ama inşallah bu emeğin karşılığını alırız

Amin amin altindan kalkman dilegiyle insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…