Benim de öyle oldu çok şükür ilk başta çok endişe ettim ben zorladım diye düşündümOperasyon gunu baya geldi 2.gun cok cok azaldı.
Eczacıya receteyi verdim kimliğimi istedi baktı sadece baska sehirden de alabilirsin sorun olmazKızlar bişey sorucam ilaçları nasıl aldınız yani tc kimlik nosu istiyolar mi veya baska bir sehirden alsak olur dimi ilaclari
Eczacıya receteyi verdim kimliğimi istedi baktı sadece baska sehirden de alabilirsin sorun olmaz
Benden kimlik bile istemediler netice olarak reçetece de ismimiz yazmıyor yanı en azından benimkinde sadece doktor adı yazıyordu herkeste böyledir kayıt alınmıyor çünkü, ilaçları aldım sadece takıldığım tek nokta pahalı tutmuş olmadıydı 3 ilaç 103 tl verdimAnladım yani kimlikle kayit falan yapmiyorlar dimi
Merhaba bende dün arefe günü ameliyat oldum Turgay beye burda yorumları okunca yazmak istedim öğleden sonra ameliyat oldum uçakla gelip uçakla gittim ameliyatı yaptı Turgay bey başarılı bir ameliyat oldu dedi ilaç yazdı ilaçları aldım baya pahalıydı ama paticon olan ilaca bana kullanırken o bölgeye sık demişti ben eve gelip baktım ilaçta sıkma aparatı yok ben mi yanlış aldım sürmesi çok zor oldu bide Bende kanama şeklinde kan renginden farklı kan geliyor normal mı yoksa acaba git gel çok mu zorlandım ağrım şuan çok yok sadece batma var lütfen cevap yazın kanama normal mi
Sen kimde işlem olmuştun canımValla benim doktorum da bana tutmuş dedi ama sağ ve sol kenarlar duvara kadar yırtık duruyor. Ortada yuvarlak zar diye bir şey göremiyorum ben. Flep yaptı evet bi yükseklik var alt taraftan ama sağ ve sol taraf dediğim gibi sonuna kadar yırtık gibi duruyo. Kafayı yicem düğünüme 2 hafta kaldı. Hiç ilişkiye girmedim kazayla bozuldu vajinamda genişlik yok ama girişi baya geniş şu anda
Valla benim doktorum da bana tutmuş dedi ama sağ ve sol kenarlar duvara kadar yırtık duruyor. Ortada yuvarlak zar diye bir şey göremiyorum ben. Flep yaptı evet bi yükseklik var alt taraftan ama sağ ve sol taraf dediğim gibi sonuna kadar yırtık gibi duruyo. Kafayı yicem düğünüme 2 hafta kaldı. Hiç ilişkiye girmedim kazayla bozuldu vajinamda genişlik yok ama girişi baya geniş şu andaKızlar merhaba ben 31 gün önce antep de çift flep artı daraltma yaptırdım yani doktor öyle söyledi ama şu an bakınca sanki çok geniş ce olmamışım gibi kenarda çentikler var gibi hissediyorum acaba tutmadı mı hiç kanamam olmadı iyileşme sürecinde ilk gün harici kanamam olmadı sadece 6.ve 7. 2 dmla kadar büyük tuvaletten sonra gelmişti ama bugün bakınca çok moralim bozuldu lütfen benim gibi geniş görüp tutmuş olan varsa cevap verebilir mi genişliğiiniz ne kadardı gördüğümden beri aglıyorum
Kocaeli’de özel muayenehanesi olan bir kadın doğum uzmanınaSen kimde işlem olmuştun canım
Partnerinde kan var mıydı? BEn hiç ilişkiye girmedim parmağımla bozuldu. Erkeğe de bulaşıyor mu kan?Bisey merak ettim bu amelyati yapan arkadaslarda gerdek gunu ne kadar kan geliyo.. Yani ilk iliskimde ben ztn cok az kan geldi cok azdi. Pembe seklinde ve inanin ben kan gezmesem kan goremezdm resmen kan gezdim carsafta o derece azdi ve acik renkti..
Yoktu bendede yok denecek kadar azdi. Ama benim bakire oldugum cok beliydi..Partnerinde kan var mıydı? BEn hiç ilişkiye girmedim parmağımla bozuldu. Erkeğe de bulaşıyor mu kan?
Bende kabizlik surubu haric 84 verdimBenden kimlik bile istemediler netice olarak reçetece de ismimiz yazmıyor yanı en azından benimkinde sadece doktor adı yazıyordu herkeste böyledir kayıt alınmıyor çünkü, ilaçları aldım sadece takıldığım tek nokta pahalı tutmuş olmadıydı 3 ilaç 103 tl verdim
Sadece baktı kayit yapmadi
Benden kimlik bile istemediler netice olarak reçetece de ismimiz yazmıyor yanı en azından benimkinde sadece doktor adı yazıyordu herkeste böyledir kayıt alınmıyor çünkü, ilaçları aldım sadece takıldığım tek nokta pahalı tutmuş olmadıydı 3 ilaç 103 tl verdim
Kabizlik surubu neden almadin sorun olmaz mi acabaBende kabizlik surubu haric 84 verdim
Evet peşin[QUOTE="Yaren5432, post: 59509054, member:
parayi nakit mi veriyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?