Anladım yani kimlikle kayit falan yapmiyorlar dimi
Benden kimlik bile istemediler netice olarak reçetece de ismimiz yazmıyor yanı en azından benimkinde sadece doktor adı yazıyordu herkeste böyledir kayıt alınmıyor çünkü, ilaçları aldım sadece takıldığım tek nokta pahalı tutmuş olmadıydı 3 ilaç 103 tl verdim

Sen kimde işlem olmuştun canım

Valla benim doktorum da bana tutmuş dedi ama sağ ve sol kenarlar duvara kadar yırtık duruyor. Ortada yuvarlak zar diye bir şey göremiyorum ben. Flep yaptı evet bi yükseklik var alt taraftan ama sağ ve sol taraf dediğim gibi sonuna kadar yırtık gibi duruyo. Kafayı yicem düğünüme 2 hafta kaldı. Hiç ilişkiye girmedim kazayla bozuldu vajinamda genişlik yok ama girişi baya geniş şu anda

Bisey merak ettim bu amelyati yapan arkadaslarda gerdek gunu ne kadar kan geliyo.. Yani ilk iliskimde ben ztn cok az kan geldi cok azdi. Pembe seklinde ve inanin ben kan gezmesem kan goremezdm resmen kan gezdim carsafta o derece azdi ve acik renkti..
Partnerinde kan var mıydı? BEn hiç ilişkiye girmedim parmağımla bozuldu. Erkeğe de bulaşıyor mu kan?

Bende kabizlik surubu haric 84 verdim

Kızlar ne durumdasınız bilgilendirme yapın benim kaşıntı batma ve kabızlık var artı yan oturmaktan bacaklarım uyuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…