selam canım benım 8. ayım oldu bende ılk oldugumda kaşıntı batma kabızda oldum ama kabızlıgı önlemek için ıshal ılacı ıc yoksa cok zorlanırsın ve oraya zarar verebılırsın ben 3 gun yasadım kabızlıgı cok sıkıntı cektım sureklı yan otur bızım N Nelizz le yan bacaklarımız morarmıstı ama 6 hafta ıdare ettık mecburenKızlar ne durumdasınız bilgilendirme yapın benim kaşıntı batma ve kabızlık var artı yan oturmaktan bacaklarım uyuşuyor
Alaturka tuvalate oturmak zararlı mı hep klozet mi olmalı
bacak bacak üstüne atamıyor muyuz pekiselam canım benım 8. ayım oldu bende ılk oldugumda kaşıntı batma kabızda oldum ama kabızlıgı önlemek için ıshal ılacı ıc yoksa cok zorlanırsın ve oraya zarar verebılırsın ben 3 gun yasadım kabızlıgı cok sıkıntı cektım sureklı yan otur bızım N Nelizz le yan bacaklarımız morarmıstı ama 6 hafta ıdare ettık mecburen
Canım kime yaptırdın 8.aydasın kalıcı yaptırdın sanırım doktorun kim ben de olmak istiyorumselam canım benım 8. ayım oldu bende ılk oldugumda kaşıntı batma kabızda oldum ama kabızlıgı önlemek için ıshal ılacı ıc yoksa cok zorlanırsın ve oraya zarar verebılırsın ben 3 gun yasadım kabızlıgı cok sıkıntı cektım sureklı yan otur bızım N Nelizz le yan bacaklarımız morarmıstı ama 6 hafta ıdare ettık mecburen
Ben de merak ediyorum bacak bacak üstüne atmayı nasıl oluyor obacak bacak üstüne atamıyor muyuz peki
HAyır canım atma hep yan oturbacak bacak üstüne atamıyor muyuz peki
Kalıcı oldum canım Ankara’da doktor bulamayınca bende ıstanbula gıttım Turgay beye oldum bendeCanım kime yaptırdın 8.aydasın kalıcı yaptırdın sanırım doktorun kim ben de olmak istiyorum
Canım kesinlikle varsa klozet yoksa ayakta biraz eğilip dizlere ağırlık vererek ama kesinlikle tam eğilerek alaturka daki gibi değil. Orası çok geriliyor ben ilk yaptırdığımda 8 günüme kadar hep klozet kullandım misafirlikte unutup alaturkaya oturdum kalktığımda 1 damla kan geldi doktorum döne döne tembihledi alaturkaya oturma diyeAlaturka tuvalate oturmak zararlı mı hep klozet mi olmalı
Evett yapıyorum ama çok zor oluyorselam canım benım 8. ayım oldu bende ılk oldugumda kaşıntı batma kabızda oldum ama kabızlıgı önlemek için ıshal ılacı ıc yoksa cok zorlanırsın ve oraya zarar verebılırsın ben 3 gun yasadım kabızlıgı cok sıkıntı cektım sureklı yan otur bızım N Nelizz le yan bacaklarımız morarmıstı ama 6 hafta ıdare ettık mecburen
Turgay beye parayı elden mi vermemiz isteniyor yoksa maaş kartından nakit çektirsek kabul eder mi bilginiz var mı kardeşlerim
Evet turgay beye nakit verdim ben. Önceden kartı sormuştum kart olursa indirim yapmıyorCanım sen parayı çek nakit ver nakitte indirim yapıyordu yine 100-200 tl az verirsin onla da ilaçları alırsın
[QUOTE=Evet turgay beye nakit verdim ben. Önceden kartı sormuştum kart olursa indirim yapmıyor
Ya ben de maaş kartımdan tek çekim yaptırayım istiyorum yolculukta parayı taşımak istemiyorum [/QUOTE .!.:Turgay hocanın asistanına yazdım whatsapptan senin isteğini cnm ama kredi kartı tek çekimle aynı oluyormuş maaş kartları. Burda tüm bankalar var gelince atm den nakit çekebilir diyor. Bence bir şekilde hallolur.
Teb ve garanti bankın atmleri var karşı caddesindePolikliniğin yakınında atm varsa çekebilirim
Havaist otobüsü sahilde bırakıyor ordan turgay beye yürürken tüm bankaların atmlerini gördüm bakırköy meydanı aşırı kalabalık biyerTeb ve garanti bankın atmleri var karşı caddesinde
Doktor uyardı mı şakın hapşırmayın öksürmeyin diyeHavaist otobüsü sahilde bırakıyor ordan turgay beye yürürken tüm bankaların atmlerini gördüm bakırköy meydanı aşırı kalabalık biyer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?