Siz kaç TL ye yaptirmistiniz ya da dövizle mi ödediniz bilmiyorum da yani ne kadardı?
Canım pazarlığını turgay beyle yapma sekreterle yap ben 2000 var bende olcaksa yapın dedım o da doktoru ıkna ederım dedi gıdınce de ben 2000 e anlastık dedım tamam dedı I Ilaydt55 le aynı gun olduk o turgay beyle pazarlık yaptı suan fiyatlar sanırım artmıstır ben bayadır foruma girmiyorum ne kadar oldu yazan olmustur belkı ama turgay beye bırakmayın pazarlık kısmını o zaten buraya kadar gelmıs getirmistır o parayı yanında dıye dusunecektır su kadar param var deyın sekreteri mutlaka yardımcı oluyo

Müthiş yöntem

Olan biz olmayanlara böyle destek olun unutmayın bizi senin tutmuş mu

Unutmam bu süreç çok yıpratıcı düşenin halinden düşen anlıyor ne yazık ki yaşamayan bilemiyor.. tuttu canım ben birliktelik bile yaşadım kanamam da oldu hiç korkmayın İnan’ın onca çabaya değiyor

Iinsallah insallah darisi bizlere

kızlarrr size haberim var hatırlarsanız 13. temmuzda antepde flep ve daraltma yaptırmıştım doktorum kontorle gel mutlaka dedi 8 haftadan önce ilişkiye girme dedi ama ben dün girdim tutmazsa son gece gecici yaptırırım deneyeyim ucundan dedim tam giriş olmadı cok dar olmuş müthiş acı cektim ama acık pembe kanamam oldu 5 10 damla ucu girdi sadece burdan bir kaç kişiye foto atmıştım cok acık gibi tutmadı mı diyordum bayram günü bakıp bu acık diye aglamıştım ama olmus haber bekleyenlere söylüyorum gaziantep de op.dr hakan yaz a yaptırdım bence kendi şehrinizde yaptırın içinizi ferah tutun. ilişkiden önce içeriye baktım 5 kadar ip düşmüş içeri amadışarı çıkmamıştı sanırım doktr iplerden dolayı 8 hafta demişti ya da iyileşmeden dolayı ilişkiden önce cımbız ucuyla onları almışım eger almasaydım dışarı çıkabilirdi ben cok acı cektim belki 8 hafta olunca daha az acı cekerdim belki dikişlerim henüz yaraydı ondan acıdı bilmiyorum ama doktorun dediğinden erkekn süredde ilişki yasayacaklar içeriyi kontrol etsin diyorum ben kurtuldum darısı sizlere bana bu sürecte yardımcı olan herkese minnetarım bu arada düğünüme 2 ay var

Arkadaşlar herkese merhaba. Ben de bu işlemi oldum. Burada ki herkese kalpten teşekkür ediyorum. Cesaret,moral,motivasyon İçin. 12.günümdeyim. Ne sormak isterseniz yanıtlarım. Benim de bir sürü sorum var. Olan arkadaşlara. Çünkü şimdi de korkularım ve kaygılarım başladı

Canım ıyılesene kadar tuttu mu tutmadı ıllakı oluyo ben acip bakıp kızlara foto atıyordum sureklı I Ilaydt55 le tutmadı galiba diyorduk sureklı bakmamak ıcın zor tutuyorduk kendimızı henuz cok yenı bakma daha ama herkeste o kaygılar oluyo hala yasadıklarım dun gıbı aklımda cok zor gunler ama gecıcek emın ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…