Siz kaç TL ye yaptirmistiniz ya da dövizle mi ödediniz bilmiyorum da yani ne kadardı?Canım sen parayı çek nakit ver nakitte indirim yapıyordu yine 100-200 tl az verirsin onla da ilaçları alırsın
Siz kaç TL ye yaptirmistiniz ya da dövizle mi ödediniz bilmiyorum da yani ne kadardı?
Canım bacagını sık hapsurcan yada oksurcen zaman bısey olmaz orayı sıkıstırıncaAmeliyat sonrası hapşırma veya öksürme durumunda dikişlere zarar gelir miçok korkuyorum
Sen hala burlarda mısın ya ben gırmeyı bırakmıssındır dıye dusunuyordum2.300 verdim ben 2.500 demişlerdi nakitte indirim yaptılar
Canım pazarlığını turgay beyle yapma sekreterle yap ben 2000 var bende olcaksa yapın dedım o da doktoru ıkna ederım dedi gıdınce de ben 2000 e anlastık dedım tamam dedı I Ilaydt55 le aynı gun olduk o turgay beyle pazarlık yaptı suan fiyatlar sanırım artmıstır ben bayadır foruma girmiyorum ne kadar oldu yazan olmustur belkı ama turgay beye bırakmayın pazarlık kısmını o zaten buraya kadar gelmıs getirmistır o parayı yanında dıye dusunecektırSiz kaç TL ye yaptirmistiniz ya da dövizle mi ödediniz bilmiyorum da yani ne kadardı?
Benim astımım var ve ben sürekli öksürüyorum şimdi bunuda dert edeceğim olduğum zamanCanım bacagını sık hapsurcan yada oksurcen zaman bısey olmaz orayı sıkıstırınca
Geçmiş olsun. Ankara'da 0.5k-1k daha ucuza yapan ve güvenilir doktorlar var. Yaptıracaklar faydalı olmak için alternatif olsun diye yazıyorum.2.300 verdim ben 2.500 demişlerdi nakitte indirim yaptılar
Müthiş yöntemCanım pazarlığını turgay beyle yapma sekreterle yap ben 2000 var bende olcaksa yapın dedım o da doktoru ıkna ederım dedi gıdınce de ben 2000 e anlastık dedım tamam dedı I Ilaydt55 le aynı gun olduk o turgay beyle pazarlık yaptı suan fiyatlar sanırım artmıstır ben bayadır foruma girmiyorum ne kadar oldu yazan olmustur belkı ama turgay beye bırakmayın pazarlık kısmını o zaten buraya kadar gelmıs getirmistır o parayı yanında dıye dusunecektırsu kadar param var deyın sekreteri mutlaka yardımcı oluyo
Mesela kim hangi doktor?Geçmiş olsun. Ankara'da 0.5k-1k daha ucuza yapan ve güvenilir doktorlar var. Yaptıracaklar faydalı olmak için alternatif olsun diye yazıyorum.
Sen hala burlarda mısın ya ben gırmeyı bırakmıssındır dıye dusunuyordum
Olan biz olmayanlara böyle destek olun unutmayın biziBurdayım canım ya hayırlısıyla atlattım ama bırakamıyorum da kızlara destek olmak istiyorum
Olan biz olmayanlara böyle destek olun unutmayın bizisenin tutmuş mu
Iinsallah insallah darisi bizlereUnutmam bu süreç çok yıpratıcı düşenin halinden düşen anlıyor ne yazık ki yaşamayan bilemiyor.. tuttu canım ben birliktelik bile yaşadım kanamam da oldu hiç korkmayın İnan’ın onca çabaya değiyor
O kadar çok sevındımkı senin adına sende kurtuldun hep mutlu ol canım benım ay çok mutlu oldum yaa@misasem C canommms I Ilaydt55 M Maskelibaloo ve adını unuttuklaım sürekli basını sisirdiklerim özellikle M Maskelibaloo herşey için sabrınız için teşekkür ederim iyiki tanıdım sizleri
Valla bende çok mutlu oldum darısı olmayanlarında başına@misasem C canommms I Ilaydt55 M Maskelibaloo ve adını unuttuklaım sürekli basını sisirdiklerim özellikle M Maskelibaloo herşey için sabrınız için teşekkür ederim iyiki tanıdım sizleri
Canım ıyılesene kadar tuttu mu tutmadı ıllakı oluyo ben acip bakıp kızlara foto atıyordum sureklı I Ilaydt55 le tutmadı galiba diyorduk sureklı bakmamak ıcın zor tutuyorduk kendimızı henuz cok yenı bakma daha ama herkeste o kaygılar oluyo hala yasadıklarım dun gıbı aklımda cok zor gunler ama gecıcek emın olArkadaşlar herkese merhaba. Ben de bu işlemi oldum. Burada ki herkese kalpten teşekkür ediyorum. Cesaret,moral,motivasyon İçin. 12.günümdeyim. Ne sormak isterseniz yanıtlarım. Benim de bir sürü sorum var. Olan arkadaşlara. Çünkü şimdi de korkularım ve kaygılarım başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?