Merhaba canım. Ben daha iyileşmedim ki. Doktorum iyi biri aslında ama her doktor böyle galiba soru soruyorum içimi rahatlatacak açıklama alamıyorum. Aslında iyi şeyler hissediyordum. Ama şimdi büyük korkularım var. Dikişlerimi görüyorum mesela normal mi bu? Dikiş uçlarını flash tutunca aynadan görüyorumCanım ıyılesene kadar tuttu mj tutmadı
Canım dıkıslerın daha dusmez benım 4. Hafta da bıle bır ıkı vardı cok yenı bence acıp bakma bılıyorum cok zor ama tut kendınıMerhaba canım. Ben daha iyileşmedim ki. Doktorum iyi biri aslında ama her doktor böyle galiba soru soruyorum içimi rahatlatacak açıklama alamıyorum. Aslında iyi şeyler hissediyordum. Ama şimdi büyük korkularım var. Dikişlerimi görüyorum mesela normal mi bu? Dikiş uçlarını flash tutunca aynadan görüyorum
Dikiş düşmedi zaten ama böyle içten uçları sarkmış iki tane falan ip görüyorum ben normalidir değil mi asistan sorun yok YAzdı. Öyle tamamen açıp bakmıyorum hafif aralayarak bakıyorum ama kafayı yiyeceğimCanım dıkıslerın daha dusmez benım 4. Hafta da bıle bır ıkı vardı cok yenı bence acıp bakma bılıyorum cok zor ama tut kendını
Normaldir canım kıme ameliyat oldunDikiş düşmedi zaten ama böyle içten uçları sarkmış iki tane falan ip görüyorum ben normalidir değil mi asistan sorun yok YAzdı. Öyle tamamen açıp bakmıyorum hafif aralayarak bakıyorum ama kafayı yiyeceğim
Dikişlerimi hissediyorum bende senin ipler sarkıyor mu?Merhaba canım. Ben daha iyileşmedim ki. Doktorum iyi biri aslında ama her doktor böyle galiba soru soruyorum içimi rahatlatacak açıklama alamıyorum. Aslında iyi şeyler hissediyordum. Ama şimdi büyük korkularım var. Dikişlerimi görüyorum mesela normal mi bu? Dikiş uçlarını flash tutunca aynadan görüyorum
Asistan görmen normal dedi zaten. Sizlere de sormak istedim. Turgay Karakaya da oldum. Psikolojik olarak hayatımın en zor sınavını veriyorum 12 gündür. Burada ki herkesten Allah razı olsun. Keşfedince mutluluktan ağlamıştım yalnız değilim diyeNormaldir canım kıme ameliyat oldun
Dıkıslerını hissedersın gerılır canım kasınır ıyılesıyo demekkıDikişlerimi hissediyorum bende senin ipler sarkıyor mu?
Evet canım böyle bildiğin sarkan ipler görüyorum ama asistan normal yAzdı korkmayalım en iyisi herhalde birşey olmazDikişlerimi hissediyorum bende senin ipler sarkıyor mu?
Ben dün gece klitoris hizasından kaşırken uyandım kendimi nasıl sıktıysam can havli ile kalktım o da zarar vermemiştir değil mi. Ellerime çorap geçirip uyuyorum. Ve acayip akıntım var. Doktor buna da normal dediDıkıslerını hissedersın gerılır canım kasınır ıyılesıyo demekkı
Kanaman olmadı dımı canım yogun sekıldeEvet canım böyle bildiğin sarkan ipler görüyorum ama asistan normal yAzdı korkmayalım en iyisi herhalde birşey olmaz
Yok ilk gün az az geldi. Sonra regl oldum birde ben 3.günKanaman olmadı dımı canım yogun sekılde
Evet cok kasınıyo ıyılesme donemınde canım zarar verse kanaman olurdu dıkıs patlıyo sonucta acıkcası bende hafıf hafıf kasıyordum maalesef cunku cok tatlı kasınıyordu ama kasımak sakıncalı tabıBen dün gece klitoris hizasından kaşırken uyandım kendimi nasıl sıktıysam can havli ile kalktım o da zarar vermemiştir değil mi. Ellerime çorap geçirip uyuyorum. Ve acayip akıntım var. Doktor buna da normal dedi
İnşallah canım benim çok sağolHic dokunma uğrasma canim kendi haline bırak 1 ay sonra net sonucu gorcez
Hıc kaşınma olmuyor bende ya 10.gunumdeyim senin kasinma ne zaman basladi?Ben dün gece klitoris hizasından kaşırken uyandım kendimi nasıl sıktıysam can havli ile kalktım o da zarar vermemiştir değil mi. Ellerime çorap geçirip uyuyorum. Ve acayip akıntım var. Doktor buna da normal dedi
Bende 5.gun olmustum sansıma daha 13. Gun olcaktım erken geldiYok ilk gün az az geldi. Sonra regl oldum birde ben 3.gün
Evet valla ben üst kısmını bayağı kaşıdım sonra uyanmışım o psikoloji ile ellerimi hemen çektim gece 4 Elim de ayna inceliyorum. Sinirden güldüm kendime bir daha ağladımEvet cok kasınıyo ıyılesme donemınde canım zarar verse kanaman olurdu dıkıs patlıyo sonucta acıkcası bende hafıf hafıf kasıyordum maalesef cunku cok tatlı kasınıyordu ama kasımak sakıncalı tabı
Dün kaşındı canım ama oranın içi değil aslında üst kısım kaşındı benim. İçi de bazen kaşınır gibi oluyor mesela yanma oluyor sende de var mu o? Bazen zonklama bile hissediyorumHıc kaşınma olmuyor bende ya 10.gunumdeyim senin kasinma ne zaman basladi?
Canım ya off resmen hatırladım o gunlerı Allah yardımcımız olsun yuzumuzu guldursunEvet valla ben üst kısmını bayağı kaşıdım sonra uyanmışım o psikoloji ile ellerimi hemen çektim gece 4 Elim de ayna inceliyorum. Sinirden güldüm kendime bir daha ağladım
AminCanım ya off resmen hatırladım o gunlerı Allah yardımcımız olsun yuzumuzu guldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?