Canım ıyılesene kadar tuttu mj tutmadı
Merhaba canım. Ben daha iyileşmedim ki. Doktorum iyi biri aslında ama her doktor böyle galiba soru soruyorum içimi rahatlatacak açıklama alamıyorum. Aslında iyi şeyler hissediyordum. Ama şimdi büyük korkularım var. Dikişlerimi görüyorum mesela normal mi bu? Dikiş uçlarını flash tutunca aynadan görüyorum

Canım dıkıslerın daha dusmez benım 4. Hafta da bıle bır ıkı vardı cok yenı bence acıp bakma bılıyorum cok zor ama tut kendını

Canım dıkıslerın daha dusmez benım 4. Hafta da bıle bır ıkı vardı cok yenı bence acıp bakma bılıyorum cok zor ama tut kendını
Dikiş düşmedi zaten ama böyle içten uçları sarkmış iki tane falan ip görüyorum ben normalidir değil mi asistan sorun yok YAzdı. Öyle tamamen açıp bakmıyorum hafif aralayarak bakıyorum ama kafayı yiyeceğim

Dikişlerimi hissediyorum bende senin ipler sarkıyor mu?

Normaldir canım kıme ameliyat oldun
Asistan görmen normal dedi zaten. Sizlere de sormak istedim. Turgay Karakaya da oldum. Psikolojik olarak hayatımın en zor sınavını veriyorum 12 gündür. Burada ki herkesten Allah razı olsun. Keşfedince mutluluktan ağlamıştım yalnız değilim diye

Dıkıslerını hissedersın gerılır canım kasınır ıyılesıyo demekkı
Ben dün gece klitoris hizasından kaşırken uyandım kendimi nasıl sıktıysam can havli ile kalktım o da zarar vermemiştir değil mi. Ellerime çorap geçirip uyuyorum. Ve acayip akıntım var. Doktor buna da normal dedi

Evet cok kasınıyo ıyılesme donemınde canım zarar verse kanaman olurdu dıkıs patlıyo sonucta acıkcası bende hafıf hafıf kasıyordum maalesef cunku cok tatlı kasınıyordu ama kasımak sakıncalı tabı

Hıc kaşınma olmuyor bende ya 10.gunumdeyim senin kasinma ne zaman basladi?

Evet valla ben üst kısmını bayağı kaşıdım sonra uyanmışım o psikoloji ile ellerimi hemen çektim gece 4 Elim de ayna inceliyorum. Sinirden güldüm kendime bir daha ağladım

Hıc kaşınma olmuyor bende ya 10.gunumdeyim senin kasinma ne zaman basladi?
Dün kaşındı canım ama oranın içi değil aslında üst kısım kaşındı benim. İçi de bazen kaşınır gibi oluyor mesela yanma oluyor sende de var mu o? Bazen zonklama bile hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…