Dün kaşındı canım ama oranın içi değil aslında üst kısım kaşındı benim. İçi de bazen kaşınır gibi oluyor mesela yanma oluyor sende de var mu o? Bazen zonklama bile hissediyorum
valla canım ilk gun bende ağrı oldu bir de o kalcadan yaptığı iğnenin acısı yeni bitmeye başladı onun dışında batma yanma kaşınma olmadı

Ben tüm süreçlerimi yazacağım. Kontrolüm bitsin herşeyi detaylıca yazacağım sizlere bende. Birde evlenirsem inşallah o zaman yazarım Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hayatımın en zor dönemini yaşıyorum. Ama geçecek Burada birbirine umut olan binlerce insan var. Büyük şans bu büyük umut

Bende cok korkmustum acıkcası ama korkcak bısey yok sadece zaman yavas ıslıyo sımdı kac ay olmus ıyılesırken daha 10 gun mu oldu ya diyordum
Senin düğünün var mı canım? Benim daha yok esneme falan oluyor diyorlar doğru mu bu

Benimde hafif kaşıntı ve zonklama var bugun de akıntı başladı her Ağrı da tutmadı diye düşünüyorum çok zorrr rabbim hepimize yardım etsin inşallah

Benimde hafif kaşıntı ve zonklama var bugun de akıntı başladı her Ağrı da tutmadı diye düşünüyorum çok zorrr rabbim hepimize yardım etsin inşallah
Merhaba canım sana da geçmiş olsun tez zaman da geçsin inşallah Benim de akıntım çok fazla peçete koyuyorum sürekli ve sık sık değiştiriyorum kuru kalsın diye. Doktora yazdım iyileşiyorsun merak etme dedi

Teşekkür ederim sana da geçmiş olsun
Hadi inşallah iyileşelim olumlu sonuçlar alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…