- 15 Temmuz 2019
- 118
- 110
- 103
valla canım ilk gun bende ağrı oldu bir de o kalcadan yaptığı iğnenin acısı yeni bitmeye başladı onun dışında batma yanma kaşınma olmadıDün kaşındı canım ama oranın içi değil aslında üst kısım kaşındı benim. İçi de bazen kaşınır gibi oluyor mesela yanma oluyor sende de var mu o? Bazen zonklama bile hissediyorum
Amin amin kaç ay oldu canm senin yaptıralı formda manolyatek diye biri de vardı hatta ikinizin yazılarını karıstırıyordumCanım ya off resmen hatırladım o gunlerı Allah yardımcımız olsun yuzumuzu guldursun
Sen kime olmuştun?valla canım ilk gun bende ağrı oldu bir de o kalcadan yaptığı iğnenin acısı yeni bitmeye başladı onun dışında batma yanma kaşınma olmadı
Canım kasıntı gerılme 2.haftadan sonra baslıyo dıkısler dusmesıne yakın olmayadabılır herkesın bunyesı farklı tabivalla canım ilk gun bende ağrı oldu bir de o kalcadan yaptığı iğnenin acısı yeni bitmeye başladı onun dışında batma yanma kaşınma olmadı
3.5 ay falan oldu canımAmin amin kaç ay oldu canm senin yaptıralı formda manolyatek diye biri de vardı hatta ikinizin yazılarını karıstırıyordum
Benim ki baya farklı o zaman canm ben baya acilar icnde olacagimi dusunuyodum formda yazilanlara goreCanım kasıntı gerılme 2.haftadan sonra baslıyo dıkısler dusmesıne yakın olmayadabılır herkesın bunyesı farklı tabi
Bende cok korkmustum acıkcası ama korkcak bısey yok sadece zaman yavas ıslıyo sımdı kac ay olmus ıyılesırken daha 10 gun mu oldu ya diyordumBenim ki baya farklı o zaman canm ben baya acilar icnde olacagimi dusunuyodum formda yazilanlara gore
Ins bizde iyileştiğımiz ayları goruruz senin gibiBende cok korkmustum acıkcası ama korkcak bısey yok sadece zaman yavas ıslıyo sımdı kac ay olmus ıyılesırken daha 10 gun mu oldu ya diyordum
Bende ona oldum. Umarım sonuç alırız yazalım birbirimizeTurgay beye
Senin düğünün var mı canım? Benim daha yok esneme falan oluyor diyorlar doğru mu buBende cok korkmustum acıkcası ama korkcak bısey yok sadece zaman yavas ıslıyo sımdı kac ay olmus ıyılesırken daha 10 gun mu oldu ya diyordum
Ins alırız canmBende ona oldum. Umarım sonuç alırız yazalım birbirimize
Dikişler kaçıncı gün de düşüyor acabaIns alırız canm
15 gunden sonra diye biliyorum kişiye gore değisir düşmeyip eriyedebilir demisti doktorDikişler kaçıncı gün de düşüyor acaba
Merhaba canım sana da geçmiş olsun tez zaman da geçsin inşallahBenimde hafif kaşıntı ve zonklama var bugun de akıntı başladı her Ağrı da tutmadı diye düşünüyorum çok zorrr rabbim hepimize yardım etsin inşallah
Ben doktorun söylediği çoğu şeyi hatırlamıyorum. O gün çok dalgındım. Teşekkür ederim15 gunden sonra diye biliyorum kişiye gore değisir düşmeyip eriyedebilir demisti doktor
Teşekkür ederim sana da geçmiş olsunMerhaba canım sana da geçmiş olsun tez zaman da geçsin inşallahBenim de akıntım çok fazla peçete koyuyorum sürekli ve sık sık değiştiriyorum kuru kalsın diye. Doktora yazdım iyileşiyorsun merak etme dedi
Canım çok sevindim sonunda kurtuldun . Çok mutlu ol bundan sonra bi aksilik olmadan atlattın şükür@misasem @canommms @Ilaydt55 M Maskelibaloo ve adını unuttuklaım sürekli basını sisirdiklerim özellikle M Maskelibaloo herşey için sabrınız için teşekkür ederim iyiki tanıdım sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?