Arkadaslar eger yaptirirsam tek kat flep yontemi yaptirmak istiyorum da bu islemide yapinca iliskide cok fazla zorlama olur mu iliskiye girememe durumu olusur mu

Herkese merhaba öncelikle Allah insana kaldıramayacağı yükü vermezmiş buda bizim sınavımız diyelim bu ameliyatı geçirenlere sormak istediğim birkaç soru var , bazıları et görüyorum vs diyor bu nedemek ? sonra ameliyat tam olarak kızlık zarının oraya yapılmıyor mu işlem hakkında bilgi verebilir misiniz? dikiş tutmama durumu gibi bir şey var mı ? turgay hocann asistanına sorduğumda %2 demişti yardımcı olursanız çok sevinirim en çok merak ettiğim soru gözüken et ve işlemin tam olarak nasıl yaptığı , istediğim operasyon kalıcı flep

Bozulan zarın oraya dikim yapıyor cnm, ilk ay dikkat edersen mutlaka tutar dedi turgay hocanın asistanı ama dediğin gibi %2 tutmama ihtimali varmış ilk ay, inşallah bana denk gelmez o %2 ( flep yönteminin nasıl yapıldığını detaylı anlatmış sitesinde. Dikiş izleri etler falan siliniyormuş iyileştikten sonra

sağol canım açıklaman için içimi rahatlattı iyileşme süreci nasıl gidiyor sen memnun musun ? tuttu mu ? geçmiş olsun bu arada , ve iyileşme süreci sanırım toplam 1 ay değil mi

Hayır hiç ani birşey yapmadım gün içinde iş dolayısıyla gittim geldim oturdum kalktım ama hep yan oturdum yada yastık bıraktım altıma a önce lavabodayken birden 15 damla kadar kan geldi

Polikliniğin yakınında atm varsa çekebilirim
Canım ben de Turgay bey'e cumaya gideceğim. İlerisini düşünerekten İstanbulda banka kartlarından para çekmeyi düşünmüyorum. Döküman olayı falan kafama takılıyor. Bence sende gitmeden bir gün önce nakit para çek indirim yaptırmış olursun.

Senin adına çok sevindim canımm. Yolun açık olsun hep mutlu ol

H
Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…