- 30 Mart 2019
- 315
- 230
- 53
- 33
Nısanlıydım canım yaptırdıgımda bitırdık ama yakında evlılık falan yokSenin düğünün var mı canım? Benim daha yok esneme falan oluyor diyorlar doğru mu bu
Hayırlısı olsun hakkında inşallah.Nısanlıydım canım yaptırdıgımda bitırdık ama yakında evlılık falan yok
Amın canım hepımızın ınsallahHayırlısı olsun hakkında inşallah.
Kuru kalması önemli miymiş kızlarMerhaba canım sana da geçmiş olsun tez zaman da geçsin inşallahBenim de akıntım çok fazla peçete koyuyorum sürekli ve sık sık değiştiriyorum kuru kalsın diye. Doktora yazdım iyileşiyorsun merak etme dedi
Bana doktorum sorun yok dedi akıntımı söyleyinceKuru kalması önemli miymiş kızlar
Bozulan zarın oraya dikim yapıyor cnm, ilk ay dikkat edersen mutlaka tutar dedi turgay hocanın asistanı ama dediğin gibi %2 tutmama ihtimali varmış ilk ay, inşallah bana denk gelmez o %2Herkese merhaba öncelikle Allah insana kaldıramayacağı yükü vermezmiş buda bizim sınavımız diyelim bu ameliyatı geçirenlere sormak istediğim birkaç soru var , bazıları et görüyorum vs diyor bu nedemek ? sonra ameliyat tam olarak kızlık zarının oraya yapılmıyor mu işlem hakkında bilgi verebilir misiniz? dikiş tutmama durumu gibi bir şey var mı ? turgay hocann asistanına sorduğumda %2 demişti yardımcı olursanız çok sevinirim en çok merak ettiğim soru gözüken et ve işlemin tam olarak nasıl yaptığı , istediğim operasyon kalıcı flep
sağol canım açıklaman için içimi rahatlattı iyileşme süreci nasıl gidiyor sen memnun musun ? tuttu mu ? geçmiş olsun bu arada , ve iyileşme süreci sanırım toplam 1 ay değil miBozulan zarın oraya dikim yapıyor cnm, ilk ay dikkat edersen mutlaka tutar dedi turgay hocanın asistanı ama dediğin gibi %2 tutmama ihtimali varmış ilk ay, inşallah bana denk gelmez o %2( flep yönteminin nasıl yapıldığını detaylı anlatmış sitesinde. Dikiş izleri etler falan siliniyormuş iyileştikten sonra
Niye böyle oldu ki ani bir şey mi yaptın(( bugun lavabodayken aniden kan geldi kızlar hatta baya geldi tutmadı sanırım ( napacağım ben
Bugün kaçıncı gündü kiHayır hiç ani birşey yapmadım gün içinde iş dolayısıyla gittim geldim oturdum kalktım ama hep yan oturdum yada yastık bıraktım altıma a önce lavabodayken birden 15 damla kadar kan geldi
oturarak mı yaptın ? hangi doktora yaptırmuştın? belki regl oldun(( bugun lavabodayken aniden kan geldi kızlar hatta baya geldi tutmadı sanırım ( napacağım ben
Merhaba canım. Bence korkma ilk haftalar kan akması normal değil miydi? Hemen doktora yaz detaylıca bize de bilgi ver olur mu? Allah’ın izniyle hiç birşey olamamıştır lütfen korkma9. Gün bugun
Canım ben de Turgay bey'e cumaya gideceğim. İlerisini düşünerekten İstanbulda banka kartlarından para çekmeyi düşünmüyorum. Döküman olayı falan kafama takılıyor. Bence sende gitmeden bir gün önce nakit para çek indirim yaptırmış olursun.Polikliniğin yakınında atm varsa çekebilirim
Senin adına çok sevindim canımm. Yolun açık olsun hep mutlu olkızlarrr size haberim var hatırlarsanız 13. temmuzda antepde flep ve daraltma yaptırmıştım doktorum kontorle gel mutlaka dedi 8 haftadan önce ilişkiye girme dedi ama ben dün girdim tutmazsa son gece gecici yaptırırım deneyeyim ucundan dedim tam giriş olmadı cok dar olmuş müthiş acı cektim ama acık pembe kanamam oldu 5 10 damla ucu girdi sadece burdan bir kaç kişiye foto atmıştım cok acık gibi tutmadı mı diyordum bayram günü bakıp bu acık diye aglamıştım ama olmus haber bekleyenlere söylüyorum gaziantep de op.dr hakan yaz a yaptırdım bence kendi şehrinizde yaptırın içinizi ferah tutun. ilişkiden önce içeriye baktım 5 kadar ip düşmüş içeri amadışarı çıkmamıştı sanırım doktr iplerden dolayı 8 hafta demişti ya da iyileşmeden dolayı ilişkiden önce cımbız ucuyla onları almışım eger almasaydım dışarı çıkabilirdi ben cok acı cektim belki 8 hafta olunca daha az acı cekerdim belki dikişlerim henüz yaraydı ondan acıdı bilmiyorum ama doktorun dediğinden erkekn süredde ilişki yasayacaklar içeriyi kontrol etsin diyorum ben kurtuldum darısı sizlere bana bu sürecte yardımcı olan herkese minnetarım bu arada düğünüme 2 ay var
Allah yardimcin olsunCanım ben de Turgay bey'e cumaya gideceğim. İlerisini düşünerekten İstanbulda banka kartlarından para çekmeyi düşünmüyorum. Döküman olayı falan kafama takılıyor. Bence sende gitmeden bir gün önce nakit para çek indirim yaptırmış olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?