- 17 Haziran 2019
- 86
- 91
- 3
- 35
Mantıklı canım bence deCanım ben de Turgay bey'e cumaya gideceğim. İlerisini düşünerekten İstanbulda banka kartlarından para çekmeyi düşünmüyorum. Döküman olayı falan kafama takılıyor. Bence sende gitmeden bir gün önce nakit para çek indirim yaptırmış olursun.
İnan bu duruma kimse inanmaz erkek milleti biraz farklı keşke öyle olmasaydılar da hiçbirimiz böyle birşeye kalkışmasaydık.Zaten bozulduğunu anlayanlar farklı amaçla yakınlaşıyorlar çok nadir erkek anlayışla karşılar inanır burda olan herkes bi şekilde mecbur kalıyor bunu yapmaya buradaki hiçbir arkadaşım böyle olmasını istemezdi. Bende olmadan derdim insanlar nasıl böyle bişey yapıyor nasıl vicdanları rahat büyük konuştum kimse isteyerek bu duruma düşmüyor gönül isterdiki bu duruma mecbur kalmayalım ama maalesef mecbur bırakılıyoruz. Git bi doktora önce belki zedelenmiştir öyle hemen karamsarlığa kapılmaKızlar merhaba ben aranıza yeni katılan mağdurlardanım sizden bir farkla benim kızlık zarımın bozulmasının nedeni cinsel ilişki değil malesef. Yani şöyle ki küçük yaşta kızlık zarı fikri aklımda yokken yapmış olduğum bir kaza neticesinde bozuldu fakat ben bu seneye kadar farkında bile değildim çünkü hiç ilişkiye girmediğim için kendimden o kadar emindim ki. Arkadaslarım kızlık zarı hakkında konuşurken aklıma o olay geldi ve süpheye düstüm ve araştırmaya başladım ve neticede bozulmuş olduğunu öğrendim. Kızlar sizce bunu aileme ve sevgilime söylemeli miyim? Çünkü ben kimseyle birlikte olmadım yani vajinamda genişleme olması imkansız. Okuduğum bazı yorumlarda bakire olmamasına rağmen tekrar kanaması olanlar olmuş ben anlamıyorum ben kimseyle olmadığım halde kanamam olmayacakken bakire olmayanların dikim olmadan nasıl tekrar kanaması olabiliyor ki? Kızlar gerçekten çok kötüyüm ne olur yanlış anlamayın siz en azından sevdiğiniz adamlarla bekaretinizi kaybetmişsiniz ben kızlık zarımı kaybetmeme rağmen Allah katında hala bekarım hiçbir şey yaşamadığım için bu durumda ben eşimi kandırmış mı oluyorum o kadar kötü yorumlar okudum ki kendimi hiçbir şey yaşamama rağmen berbat bir insan gibi hissediyorum gerçekten. Bazen diyorum ölsem bitse bu çile nasıl olsa kimse inanmayacak bana herkes o minicik şeye bakıyor bazen diyorum kendine gel sen bir şey yaşamadın ki açıklasan anlarlar bazen de diyorum diktirip evlensen vicdanın rahat olacak mı bazen de diyorum inanacak olsalar bu fikir zaten aklıma düşmezdi. Artık psikolojik olarak çökmüş durumdayım fikirlerinize ihtiyacım var
İnan bu duruma kimse inanmaz erkek milleti biraz farklı keşke öyle olmasaydılar da hiçbirimiz böyle birşeye kalkışmasaydık.Zaten bozulduğunu anlayanlar farklı amaçla yakınlaşıyorlar çok nadir erkek anlayışla karşılar inanır burda olan herkes bi şekilde mecbur kalıyor bunu yapmaya buradaki hiçbir arkadaşım böyle olmasını istemezdi. Bende olmadan derdim insanlar nasıl böyle bişey yapıyor nasıl vicdanları rahat büyük konuştum kimse isteyerek bu duruma düşmüyor gönül isterdiki bu duruma mecbur kalmayalım ama maalesef mecbur bırakılıyoruz. Git bi doktora önce belki zedelenmiştir öyle hemen karamsarlığa kapılma
Kesinlikle diktir ve kimseye en yakınındaki bile bahsetme kimse bunu kullanıp yüzüne vurmasın .Öyle kimseyi kınayan da bir insan değildim ki neden benim başıma geldi anlamadım. İnsanların her zaman istedikleri gibi yaşamasını savunurdum. Inanın hepinize saygım var hata yapmış olabilirsiniz insanız nihayetinde ama benim durumum biraz daha içler acısı bence resmen düşünsenize kimseyle en ufak bir şey yaşayamadan gitti kızlığım sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum ki ama kanıtlayamadığım için sanırım üzülmem gerekBende zarımın gittiğini yeni öğrendim zaten bu saatten sonra kendimi kimseye kullandırtmam çünkü yaşım küçük değil. Eğer gitmişse diktirmeli miyim sence?
Allah öyle insanlardan bizi korusun insallah, sen de üzülme kuzum hepiniz için ve kendim için dua edeceğim. Teşekkür ederim tavsiyeniz içinDiktir çünkü tüm erkekler bunu yüzüne vurup seni aşağılayacak hiç yapmam diyen bile seni kullanmaya kalkışacak yaşadım biliyorumtecrübe ile sabittir git ve diktir kimseye de ağzını açma kız veya erkek en yakınına bile
Tamam. Dua edin benim için psikolojik olarak kendimi toparlayabilirsem gideceğim inşallahKesinlikle diktir ve kimseye en yakınındaki bile bahsetme kimse bunu kullanıp yüzüne vurmasın .
Hapşırır ken öksürürken bacakları kapatıyormuşuzDoktor uyardı mı şakın hapşırmayın öksürmeyin diye
Kanama değil ama batma acıma varArladaşlar olduğunuzda durduk yere ayakta dururken orda batma acıma hissediyormuydunuz. Sonrasında da kanama
Kaçıncı günündesin canım?Kanama değil ama batma acıma var
14.günüm bugün. Zaman geçmiyorKaçıncı günündesin canım?
bizle de paylaşır mısın gelişmeleri ? iyileşme süreci nasıl hangi doktora yaptırdın? kendin hiç baktın mı nasıl gözüküyor ? kafayı yemek üzereyim artık kurtulalım bu durumdan birde yaşınız kaçtı?14.günüm bugün. Zaman geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?