Kızlar merhaba ben aranıza yeni katılan mağdurlardanım sizden bir farkla benim kızlık zarımın bozulmasının nedeni cinsel ilişki değil malesef. Yani şöyle ki küçük yaşta kızlık zarı fikri aklımda yokken yapmış olduğum bir kaza neticesinde bozuldu fakat ben bu seneye kadar farkında bile değildim çünkü hiç ilişkiye girmediğim için kendimden o kadar emindim ki. Arkadaslarım kızlık zarı hakkında konuşurken aklıma o olay geldi ve süpheye düstüm ve araştırmaya başladım ve neticede bozulmuş olduğunu öğrendim. Kızlar sizce bunu aileme ve sevgilime söylemeli miyim? Çünkü ben kimseyle birlikte olmadım yani vajinamda genişleme olması imkansız. Okuduğum bazı yorumlarda bakire olmamasına rağmen tekrar kanaması olanlar olmuş ben anlamıyorum ben kimseyle olmadığım halde kanamam olmayacakken bakire olmayanların dikim olmadan nasıl tekrar kanaması olabiliyor ki? Kızlar gerçekten çok kötüyüm ne olur yanlış anlamayın siz en azından sevdiğiniz adamlarla bekaretinizi kaybetmişsiniz ben kızlık zarımı kaybetmeme rağmen Allah katında hala bekarım hiçbir şey yaşamadığım için bu durumda ben eşimi kandırmış mı oluyorum o kadar kötü yorumlar okudum ki kendimi hiçbir şey yaşamama rağmen berbat bir insan gibi hissediyorum gerçekten. Bazen diyorum ölsem bitse bu çile nasıl olsa kimse inanmayacak bana herkes o minicik şeye bakıyor bazen diyorum kendine gel sen bir şey yaşamadın ki açıklasan anlarlar bazen de diyorum diktirip evlensen vicdanın rahat olacak mı bazen de diyorum inanacak olsalar bu fikir zaten aklıma düşmezdi. Artık psikolojik olarak çökmüş durumdayım fikirlerinize ihtiyacım var

İnan bu duruma kimse inanmaz erkek milleti biraz farklı keşke öyle olmasaydılar da hiçbirimiz böyle birşeye kalkışmasaydık.Zaten bozulduğunu anlayanlar farklı amaçla yakınlaşıyorlar çok nadir erkek anlayışla karşılar inanır burda olan herkes bi şekilde mecbur kalıyor bunu yapmaya buradaki hiçbir arkadaşım böyle olmasını istemezdi. Bende olmadan derdim insanlar nasıl böyle bişey yapıyor nasıl vicdanları rahat büyük konuştum kimse isteyerek bu duruma düşmüyor gönül isterdiki bu duruma mecbur kalmayalım ama maalesef mecbur bırakılıyoruz. Git bi doktora önce belki zedelenmiştir öyle hemen karamsarlığa kapılma

Öyle kimseyi kınayan da bir insan değildim ki neden benim başıma geldi anlamadım. İnsanların her zaman istedikleri gibi yaşamasını savunurdum. Inanın hepinize saygım var hata yapmış olabilirsiniz insanız nihayetinde ama benim durumum biraz daha içler acısı bence resmen düşünsenize kimseyle en ufak bir şey yaşayamadan gitti kızlığım sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum ki ama kanıtlayamadığım için sanırım üzülmem gerek Bende zarımın gittiğini yeni öğrendim zaten bu saatten sonra kendimi kimseye kullandırtmam çünkü yaşım küçük değil. Eğer gitmişse diktirmeli miyim sence?

Erkekler her haltı yerken ve açıklama gereği duymazken bizim tek kanıtımızın minicik bir zar olması iğrenç değil mi ya. "Zarın yoksa mutlaka biriyle olmuşsundur" kadar iğrenç bir düşünce şekli yoktur herhalde.

Kızlar bu arada benim gibi ilişki dışında kızlığını kaybeden var mı yoksa tek kişi ben miyim ya

Kesinlikle diktir ve kimseye en yakınındaki bile bahsetme kimse bunu kullanıp yüzüne vurmasın .

Allah öyle insanlardan bizi korusun insallah, sen de üzülme kuzum hepiniz için ve kendim için dua edeceğim. Teşekkür ederim tavsiyeniz için

Kızlar fleple birlikte girişi darlattıran olmuşmuydu ben cumartesi ilişki yaşadım demiştim ya o giriş yerleri dikişleri erimişti ama çok acı çekmiştim ilişkide içerisi acısı kanadı tam giriş olmadı zaten ama korkuyorum ikinci ilişkide o daralan dikiş yeri dikişlerden yırtılırsa diye bu konuda sorun yaşayan oldu mu bazı forumlar bakire olanlar bile ilişki yaşarken o anüsle vajina arasının yırtıldığından bahsetmişler ve çok kanamaları olmuş dikiş attıran bile olmuş giriş kışıma öyle bişey yaşarmıyım sizce açtırmalımıyım o arayı bu durumu yaşayanlar oldu mu olduysa bilginize ihtiyacım var ilişkiyi atlattım ama bu seferde o aklımı kurcalıyor

Tamda seninle aynı durumdayım hiç ilişki olmadı ama bozdum yani ben yaptım çok psikoloji mi bozmustu hatta psiyatriste gittim çok kaygılanıyor uyuyamıyor sinir krizleri geçiriyordum kendi kendşme düşünmekten fakat kimseye de demedim bugune kadar psikiytrist hariç. O da devlete gittim akıl bile vermediler bana sadece ilaç verdi bunun pişmanlığını yaşadığından böylesin dedi. O gün bugündür ilaç kullanıyorum. Ben bozdum ben tamir edecem kafasıyla diktirmeye karar versim ama tutmadı gökçen erdoğan beceremiyormuş. Yeniden olmaya karar verdim. Sıkma canını

Tamda seninle aynı durumdayım hiç ilişki olmadı ama bozdum yani ben yaptım çok psikoloji mi bozmustu hatta psiyatriste gittim çok kaygılanıyor uyuyamıyor sinir krizleri geçiriyordum kendi kendşme düşünmekten fakat kimseye de demedim bugune kadar psikiytrist hariç. O da devlete gittim akıl bile vermediler bana sadece ilaç verdi bunun pişmanlığını yaşadığından böylesin dedi. O gün bugündür ilaç kullanıyorum. Ben bozdum ben tamir edecem kafasıyla diktirmeye karar versim ama tutmadı gökçen erdoğan beceremiyormuş. Yeniden olmaya karar verdim. Sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…