Sen ameliyatlı mısın?

Bilen kimse Yok mı

Nereden başlayarak anlatacağımı bende bilmiyorum. İçimi döktüğüm. Duygularımı paylaştığım tek yer burası. Yaşadığım şeyler o zamanlarım İçin çok güzeldi. Bazen toz pembe. Bazen ait olmuşluğun verdiği o güzel duygu. Bazen sonsuz bir aşk. Bazen inanç ve Umut. Nereden bilebilirdim ki sonrasında canımdan kazıyarak hem ruhum hem bedenim acıyarak atlatacağımı. Bilseydim Yaşar mıydım? Bunun cevabını bile veremiyorum. Çünkü çok sevmiştim.. Pişmanlığım ve en büyük kızgınlığım kendime. Aynaya bakınca gördüğüme. Şu an bunları yazarken bile gözlerim dolu dolu. Vajinam da ki ağrı bazı geceler kalbimde ki acıyı bastırınca buna da şükür diyorum. Ben bu sürecim de sabırlı olmayı öğrendim. Yaşadığım herşeyin bir anlamı olduğunu öğrendim. Hatama da yanlışama da sahip çıkmayı öğrendim. İnsanlar acımasız. İnsanlar bıçak gibi keskin. Kendi yaramı kendim sarmayı öğrendim. Aldım hatalarımı sırtıma yükledim omuzlarıma ve düştüm bende çözüm İçin yola. Benim dert ortaklarım. Hepinizi kırılmış kalplerinizden öpüyorum. Bu operasyon İçin uzun süre bir araştırma yapmadım ben. Çünkü yapmadım çünkü vazgeçmekten korktum. Sanırım iyi bir doktora denk geldim. Bu forumdan okuduklarım Turgay beyi çok yazmıştı. Bende sadece buradan duyduklarım ile o doktor ile görüştüm. Asistanı ile. Ve vazgeçmemek için en erken tarihe randevu aldım. İş yetimden izin aldım,bir gün önce. O gece aptal gibiydim. Tıpkı operasyon günü gibi. Hani farkında değil gibi. Kendi arabamla gittim ben. Navigasyon ile hemen buldum. Randevu saatim 11 di. 10 da Bakırköy de idim. Yakında bir otopark var oraya girdim. Sonra binaya doğru yürüdüm. Yolda kimle göz göze gelsem kesin anlıyorlar diye panik yapıyordum. Suçluymuşum gibi. Kliniğe geldim. Sıcak kanlı bir kadın açtı kapıyı. Turgay beyin asistanı Esra hanım o mu bilmiyorum. Buyurun dedi. Klimayı açtı televizyonu açtı sıkılmayayım diye. Hocamız birazdan gelecek dedi. Siz burada bekleyin dedi. Ben biraz oturduktan sonra lavobaya gittim. Sonra tekrar salona geçtim. Esra hanım buyrun hocamız sizi bekliyor dedi. Tüm heyecanım o an başladı. Turgay bey öyle çok sıcak biri değildi. Gereksiz bir samimiyeti yoktu. Ama bana güven veren bir yapısı oldu nedense. Ona muhtaç olduğum İçin mi bilmiyorum. Çok soru sormadım ben. Sessizdim devamını yazıyorum..

Sonra işlemi kendisi anlattı zaten. Önce sonra şeklinde resimler gösterdi. Nelere dikkat etmem gerektiğini anlattı. Gizli kalacağını anlattı. Ben daraltma ve dikim işlemi olacaktım. Çift kat tek kat ne bilmiyorum dedim. O da bana gerek yok çift kata ben zaten TEK’te olsa sağlam yapıyorum dedi. İstanbul da yaşıyorsun kontrole gelirsin dedi. Çift katı kontrole hiç gelemeyecek olanlar yapıyor dedi. Bende hemen tamam dedim. Orada bir sürü şey anlattı aslında ama inanın öyle dalgındım mi çoğunu hatırlamıyorum. Eve gelince keşke şunu da sorsaydım keşke bunu da sorsaydım dediğim bir sürü Şey oldu. Asistana hanfendiyi hazırlayalım dedi. Sağolsun o kadın da çok sıcaktı. Sanki normal bir işlemmiş gibi aldı beni odaya. Gel canım çantanı şöyle koy falan diye yönlendirdi. Üstümü çıkardım. Hemen bir örtü verdi utanmayayım diye. Oturttu sedyeye. Görseniz ellerim önümde kurban gibi bekliyorum Turgay bey geldi. Ama sohbet ediyor kadınla. Bence onu bilerek yaptı ben utanmayayım diye. Havadan Sudan boş muhabbetler konuşuyordu asistanla. Depremlerden bahsediyordu Sonra kalçamdan iğne yaptı bir yandan konuşuyor. Neyse beni uzattılar bacaklarımı ayarladı. Pozisyonu yaptırdı. Ondan sonra iğne. O benim canımdan can aldı. Çok ağladım iğne de. İkisi birden tamam geçti bu sondu sakin ol artık hiç acımayacak gibi tesellilerde bulundu. Ben ellerimi ağzıma götürüp sessiz sessiz ağlarken o başladı. Bir yandan dikiyor bir yandan kan fışkırıyor içeriden hissediyorum ama acı yok. Bir yandan da sohbet ediyor asistanı ile beni kendi halime bıraktı yani. Bence çok doğru bir yaklaşımdı. İlgilenmediler benimle. Daha rahat hissettim bende. 25 dk falan sürdü. Çok dar diktim falan dedi. Bittikten sonra tamamdır dedi. Asistan da gülerek şahane oldu dedi. Ben orada yatarken Turgay bey yapmam gerekenleri anlattı. Pansumanı. Oturmalara dikkat etmem gerektiğini. İlaçları. Kabızlığı. Ama bacaklarım çok açık kaldığı İçin titriyordu istemsiz. Uzattırdı bana. Ondan sonra o çıktı.Asistan çamaşırla ped takmıştı. Onu giydirdi. Başka odaya dinlenmeye aldı. Siz biraz Uzan’ın geleceğim yanınıza dedi. Başka bir kadın geldi o da çalışan galiba geçmiş olsun dedi gülümseyerek. Devamını yazıyorum

Ben dinlenirken geldi Asistanı. Oturma şekillerini anlattı. Pansumanları bir daha anlattı. Sonra doktor geldi kanamam var mı diye baktı herşey normal istediğin zaman gidebilirsin dedi ilaçlarımı verdi. Not kağıdı verdi. Herşeyi yazmış birde oraya dikkat edilmesi gerekenler. Wordde bir çıktı. Sonra kendi kartını şahsi numarasını verdi. Sigara içme dedi dört saat. Sormuştu çünkü kullanıyor musun diye. Sonra ben çok teşekkür ederim dedim onlara çok içten teşekkür ettim. Ve ayrıldım oradan. Sütiş var yakında orada oturacağım güya biraz hazmedeceğim falan toparlanmak İçin. Ama oturamadım. Nasıl bir ağrı. Benim çok ağrım oldu ilk gün. Araba nasıl kullanacağım diye düşünüyorum. Bir züccaciye gördüm havlular atmıştı kapıya satıyor. Oradan havlu aldım tek tarafıma koyarım araba da diye. İyi ki de aldım. Öyle rahat ettim ki. Hala onu kullanıyorum işe giderken. Eve gelir gelmez ilaçlarımı içip uyumuşum. Çok hafiflemiş hissediyordum. Ama hala aptal gibiydim.saat 8 de uyandım akşam. Hemen tuvalete koştum kanama var mı diye Yoktu. O akşam sızıntı şeklinde geldi. Ertesi gün işe gittim. İlk günler zor geçti. Ama alıştım artık hem oturma şeklime hem ağrılarıma batmalarıma. Hala 1 ay nasıl geçecek diyorum ama şu an yarıladım. Pansumanlarımı günde iki defa yapıyorum

Büyük abdest olursa bir daha yapıyorum. Dikiş üstlerime sıkıyorum. Öncesinde temizce yıkayıp sadece su ile kuruluyorum. Sık sık çamaşır değiştiyorum. Öyle çok dikkat ettin mi hareketine derseniz çok etmedim herhalde. Ağır kaldırmadım çok koşup zıplamadım sadece. Kabız olmamaya çalıştım. Sigarayı azaltamadım. Regl oldum 3.gün mü ne. O zaman zorlandım. Ama geçti. Kanamam olmadı. Aynadan bakınca dikiş ucu görüyorum korktum sordum normal dediler asistanlar. Bir ara peçete de mavilik gördüm. Turgay beye yazdım uzunca açıkladı. Batikon ve peçetenin içinde ki beyaz madde karışıyor ve mavi renk oluyor tamamen kimyasal bir tepkime dedi. Sağolsun rahatlattı. Akıntım çok oldu yine yazdım. Korkma iyileşiyorsun dedi. Aklıma gelenler bunlar. Uzun uzun yazdım. Dinlendiğiniz için teşekkür ederim. Sorularınıza yardımcı olmaya çalışacağım. Buralardayım bir süre daha. Sonra giderim herhalde. Düğünüm falan yok. Bir ay sonra ki sonucumu yazar veda ederim. Belki de kalırım biliyorum. İyi geceler herkese

Çpk teşekkür edrriz bizde aynısını yaşadık sen bizi çok güzel ifade ettin abartöadan herşeyi birebir hemde.... burda hepimize ayna oldun

canım yazdıkların inan benimde gözümü dolurdu bilmem kaç yaşındasın ama bu olayı kaç yaşında yaşarsan yaşa içini yiyor en çokta evli çifleti görünce acaba benimde yuvam olacak mı diye gecelerin kaçıyor sonucun olumlu olur umarım ve bu kötü sayfa açılmamak üzere kapanır gece gece benide ağlatıın birde merak ettiğim ameliyat olunca psikolojin düzeldimi

Merakımdan soruyorum kullandığınız profil fotoğrafı size mi ait?

Psikolojik süreç devam ediyor tabi. Ama daha hafiflemiş hissediyorsun. Çözüm bulmuş hissediyorsun. Daha inançlı oluyorsun geleceğe dair. Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım benim

Psikolojik süreç devam ediyor tabi. Ama daha hafiflemiş hissediyorsun. Çözüm bulmuş hissediyorsun. Daha inançlı oluyorsun geleceğe dair. Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım benim
Canım şöyle düşün en azından bir zamanlar kendini sevdiğin adama teslim ettigin için bekaretini kaybettin. Bizim gibi hiç kimseyle olamadan da kaybedebilirdin biliyorum ikisi de ağır psikoloji ama dayanmak zorundayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…