Sen ameliyatlı mısın?bizle de paylaşır mısın gelişmeleri ? iyileşme süreci nasıl hangi doktora yaptırdın? kendin hiç baktın mı nasıl gözüküyor ? kafayı yemek üzereyim artık kurtulalım bu durumdan birde yaşınız kaçtı?
Bilen kimse Yok mıKızlar fleple birlikte girişi darlattıran olmuşmuydu ben cumartesi ilişki yaşadım demiştim ya o giriş yerleri dikişleri erimişti ama çok acı çekmiştim ilişkide içerisi acısı kanadı tam giriş olmadı zaten ama korkuyorum ikinci ilişkide o daralan dikiş yeri dikişlerden yırtılırsa diye bu konuda sorun yaşayan oldu mu bazı forumlar bakire olanlar bile ilişki yaşarken o anüsle vajina arasının yırtıldığından bahsetmişler ve çok kanamaları olmuş dikiş attıran bile olmuş giriş kışıma öyle bişey yaşarmıyım sizce açtırmalımıyım o arayı bu durumu yaşayanlar oldu mu olduysa bilginize ihtiyacım var ilişkiyi atlattım ama bu seferde o aklımı kurcalıyor
Bence doktoruna görün canım bende yorum yapamadımBilen kimse Yok mı
tamam canım çok sağol hayır daha olmadım sürecinizi merak ediyorumBen Turgay bey de oldum sürecimi detaylıca yazacağım müsait olunca
İnşallah güzel haberlerini alırız canım darısı bizeİşlemim 3800 tuttu. Tek kat ve darlatma
Aminİnşallah güzel haberlerini alırız canım darısı bize
Çpk teşekkür edrriz bizde aynısını yaşadık sen bizi çok güzel ifade ettin abartöadan herşeyi birebir hemde.... burda hepimize ayna oldunBüyük abdest olursa bir daha yapıyorum. Dikiş üstlerime sıkıyorum. Öncesinde temizce yıkayıp sadece su ile kuruluyorum. Sık sık çamaşır değiştiyorum. Öyle çok dikkat ettin mi hareketine derseniz çok etmedim herhalde. Ağır kaldırmadım çok koşup zıplamadım sadece. Kabız olmamaya çalıştım. Sigarayı azaltamadım. Regl oldum 3.gün mü ne. O zaman zorlandım. Ama geçti. Kanamam olmadı. Aynadan bakınca dikiş ucu görüyorum korktum sordum normal dediler asistanlar. Bir ara peçete de mavilik gördüm. Turgay beye yazdım uzunca açıkladı. Batikon ve peçetenin içinde ki beyaz madde karışıyor ve mavi renk oluyor tamamen kimyasal bir tepkime dedi. Sağolsun rahatlattı. Akıntım çok oldu yine yazdım. Korkma iyileşiyorsun dedi. Aklıma gelenler bunlar. Uzun uzun yazdım. Dinlendiğiniz için teşekkür ederim. Sorularınıza yardımcı olmaya çalışacağım. Buralardayım bir süre daha. Sonra giderim herhalde. Düğünüm falan yok. Bir ay sonra ki sonucumu yazar veda ederim. Belki de kalırım biliyorum. İyi geceler herkese
Hepimizin sonu güzel olsunÇpk teşekkür edrriz bizde aynısını yaşadık sen bizi çok güzel ifade ettin abartöadan herşeyi birebir hemde.... burda hepimize ayna oldun
canım yazdıkların inan benimde gözümü dolurdu bilmem kaç yaşındasın ama bu olayı kaç yaşında yaşarsan yaşa içini yiyor en çokta evli çifleti görünce acaba benimde yuvam olacak mı diye gecelerin kaçıyor sonucun olumlu olur umarım ve bu kötü sayfa açılmamak üzere kapanırBüyük abdest olursa bir daha yapıyorum. Dikiş üstlerime sıkıyorum. Öncesinde temizce yıkayıp sadece su ile kuruluyorum. Sık sık çamaşır değiştiyorum. Öyle çok dikkat ettin mi hareketine derseniz çok etmedim herhalde. Ağır kaldırmadım çok koşup zıplamadım sadece. Kabız olmamaya çalıştım. Sigarayı azaltamadım. Regl oldum 3.gün mü ne. O zaman zorlandım. Ama geçti. Kanamam olmadı. Aynadan bakınca dikiş ucu görüyorum korktum sordum normal dediler asistanlar. Bir ara peçete de mavilik gördüm. Turgay beye yazdım uzunca açıkladı. Batikon ve peçetenin içinde ki beyaz madde karışıyor ve mavi renk oluyor tamamen kimyasal bir tepkime dedi. Sağolsun rahatlattı. Akıntım çok oldu yine yazdım. Korkma iyileşiyorsun dedi. Aklıma gelenler bunlar. Uzun uzun yazdım. Dinlendiğiniz için teşekkür ederim. Sorularınıza yardımcı olmaya çalışacağım. Buralardayım bir süre daha. Sonra giderim herhalde. Düğünüm falan yok. Bir ay sonra ki sonucumu yazar veda ederim. Belki de kalırım biliyorum. İyi geceler herkese
Merakımdan soruyorum kullandığınız profil fotoğrafı size mi ait?canım yazdıkların inan benimde gözümü dolurdu bilmem kaç yaşındasın ama bu olayı kaç yaşında yaşarsan yaşa içini yiyor en çokta evli çifleti görünce acaba benimde yuvam olacak mı diye gecelerin kaçıyor sonucun olumlu olur umarım ve bu kötü sayfa açılmamak üzere kapanırgece gece benide ağlatıın birde merak ettiğim ameliyat olunca psikolojin düzeldimi
hayır yabancı bir modelMerakımdan soruyorum kullandığınız profil fotoğrafı size mi ait?
Psikolojik süreç devam ediyor tabi. Ama daha hafiflemiş hissediyorsun. Çözüm bulmuş hissediyorsun. Daha inançlı oluyorsun geleceğe dair. Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım benimcanım yazdıkların inan benimde gözümü dolurdu bilmem kaç yaşındasın ama bu olayı kaç yaşında yaşarsan yaşa içini yiyor en çokta evli çifleti görünce acaba benimde yuvam olacak mı diye gecelerin kaçıyor sonucun olumlu olur umarım ve bu kötü sayfa açılmamak üzere kapanırgece gece benide ağlatıın birde merak ettiğim ameliyat olunca psikolojin düzeldimi
Canım şöyle düşün en azından bir zamanlar kendini sevdiğin adama teslim ettigin için bekaretini kaybettin. Bizim gibi hiç kimseyle olamadan da kaybedebilirdin biliyorum ikisi de ağır psikoloji ama dayanmak zorundayızPsikolojik süreç devam ediyor tabi. Ama daha hafiflemiş hissediyorsun. Çözüm bulmuş hissediyorsun. Daha inançlı oluyorsun geleceğe dair. Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?