- 1 Ağustos 2019
- 50
- 61
- 3
- 26
Cnm aradan 10 sene geçecek çocuklarını okula bıraktıktan sonra oturup bir kahve içeceksin arada bu günler aklına gelecek sisli anılardan. Geçmişte kalan üzüntler artık senden uzaklardalar... mutlusun.. böyle düşün gerçek olsun.. ben diktirince çok rahatladım içimi umut kapladı.Canım şöyle düşün en azından bir zamanlar kendini sevdiğin adama teslim ettigin için bekaretini kaybettin. Bizim gibi hiç kimseyle olamadan da kaybedebilirdin biliyorum ikisi de ağır psikoloji ama dayanmak zorundayız
Inşallah o günleri görebilecek miyiz acaba ben dikim yaptırmadığım için umutsuzum halaCnm aradan 10 sene geçecek çocuklarını okula bıraktıktan sonra oturup bir kahve içeceksin arada bu günler aklına gelecek sisli anılardan. Geçmişte kalan üzüntler artık senden uzaklardalar... mutlusun.. böyle düşün gerçek olsun.. ben diktirince çok rahatladım içimi umut kapladı.
Ne güzel anlattın içim ısındı :)Cnm aradan 10 sene geçecek çocuklarını okula bıraktıktan sonra oturup bir kahve içeceksin arada bu günler aklına gelecek sisli anılardan. Geçmişte kalan üzüntler artık senden uzaklardalar... mutlusun.. böyle düşün gerçek olsun.. ben diktirince çok rahatladım içimi umut kapladı.
Bence her ikisi de zor bir durum. Toplum inanç kodları yüzünden böyle. Erkekler neler yaşıyor diyoruz onlar da böyle bir detay neden yok diye dini inancımı hile sorguladım ben. Haksızlık gibi geldi çok zorlandım buna inanırkenInşallah o günleri görebilecek miyiz acaba ben dikim yaptırmadığım için umutsuzum hala
Ben de çok sorguladım vardır Allah’ın bir bildiği dedim ama öbür tarafta soracağım kibrinden değil cahilliğimden Allah’ım neden bize böyle bir yük verdin erkekler neden rahat diye ne yapalım bu da bize ders olsun kızlar düğün gecesi gelene kadar kimseye teslim olmak yokBence her ikisi de zor bir durum. Toplum inanç kodları yüzünden böyle. Erkekler neler yaşıyor diyoruz onlar da böyle bir detay neden yok diye dini inancımı hile sorguladım ben. Haksızlık gibi geldi çok zorlandım buna inanırken
Canim adetten sonra bakimini nasil yaptin acaba cunku olursam benimde adetime denk gelebilir ve bu beni korkutuyorBüyük abdest olursa bir daha yapıyorum. Dikiş üstlerime sıkıyorum. Öncesinde temizce yıkayıp sadece su ile kuruluyorum. Sık sık çamaşır değiştiyorum. Öyle çok dikkat ettin mi hareketine derseniz çok etmedim herhalde. Ağır kaldırmadım çok koşup zıplamadım sadece. Kabız olmamaya çalıştım. Sigarayı azaltamadım. Regl oldum 3.gün mü ne. O zaman zorlandım. Ama geçti. Kanamam olmadı. Aynadan bakınca dikiş ucu görüyorum korktum sordum normal dediler asistanlar. Bir ara peçete de mavilik gördüm. Turgay beye yazdım uzunca açıkladı. Batikon ve peçetenin içinde ki beyaz madde karışıyor ve mavi renk oluyor tamamen kimyasal bir tepkime dedi. Sağolsun rahatlattı. Akıntım çok oldu yine yazdım. Korkma iyileşiyorsun dedi. Aklıma gelenler bunlar. Uzun uzun yazdım. Dinlendiğiniz için teşekkür ederim. Sorularınıza yardımcı olmaya çalışacağım. Buralardayım bir süre daha. Sonra giderim herhalde. Düğünüm falan yok. Bir ay sonra ki sonucumu yazar veda ederim. Belki de kalırım biliyorum. İyi geceler herkese
Aynı şekilde batikonu kullanmaya devam ediyorsun. Doktor regl olunca da günde en az 2 en çok 3 defa pansuman yapacaksın dedi. Kullandığın pedler sade ve basit pedlerden seçilmeli. Kokulu olmayanlar. İçlerinde ki kimyasal kokulu madde dikişlerin erimesine yol açabilir diye. Onun dışında sık sık pedini değiştirirsin. O kadarCanim adetten sonra bakimini nasil yaptin acaba cunku olursam benimde adetime denk gelebilir ve bu beni korkutuyor
canım yazdıkların inan
Cok tesekkur ederimmAynı şekilde batikonu kullanmaya devam ediyorsun. Doktor regl olunca da günde en az 2 en çok 3 defa pansuman yapacaksın dedi. Kullandığın pedler sade ve basit pedlerden seçilmeli. Kokulu olmayanlar. İçlerinde ki kimyasal kokulu madde dikişlerin erimesine yol açabilir diye. Onun dışında sık sık pedini değiştirirsin. O kadar
Senin kac ay oldu canım?Cnm aradan 10 sene geçecek çocuklarını okula bıraktıktan sonra oturup bir kahve içeceksin arada bu günler aklına gelecek sisli anılardan. Geçmişte kalan üzüntler artık senden uzaklardalar... mutlusun.. böyle düşün gerçek olsun.. ben diktirince çok rahatladım içimi umut kapladı.
Rica ederimCok tesekkur ederimm
Kızlar merhaba ben aranıza yeni katılan mağdurlardanım sizden bir farkla benim kızlık zarımın bozulmasının nedeni cinsel ilişki değil malesef. Yani şöyle ki küçük yaşta kızlık zarı fikri aklımda yokken yapmış olduğum bir kaza neticesinde bozuldu fakat ben bu seneye kadar farkında bile değildim çünkü hiç ilişkiye girmediğim için kendimden o kadar emindim ki. Arkadaslarım kızlık zarı hakkında konuşurken aklıma o olay geldi ve süpheye düstüm ve araştırmaya başladım ve neticede bozulmuş olduğunu öğrendim. Kızlar sizce bunu aileme ve sevgilime söylemeli miyim? Çünkü ben kimseyle birlikte olmadım yani vajinamda genişleme olması imkansız. Okuduğum bazı yorumlarda bakire olmamasına rağmen tekrar kanaması olanlar olmuş ben anlamıyorum ben kimseyle olmadığım halde kanamam olmayacakken bakire olmayanların dikim olmadan nasıl tekrar kanaması olabiliyor ki? Kızlar gerçekten çok kötüyüm ne olur yanlış anlamayın siz en azından sevdiğiniz adamlarla bekaretinizi kaybetmişsiniz ben kızlık zarımı kaybetmeme rağmen Allah katında hala bekarım hiçbir şey yaşamadığım için bu durumda ben eşimi kandırmış mı oluyorum o kadar kötü yorumlar okudum ki kendimi hiçbir şey yaşamama rağmen berbat bir insan gibi hissediyorum gerçekten. Bazen diyorum ölsem bitse bu çile nasıl olsa kimse inanmayacak bana herkes o minicik şeye bakıyor bazen diyorum kendine gel sen bir şey yaşamadın ki açıklasan anlarlar bazen de diyorum diktirip evlensen vicdanın rahat olacak mı bazen de diyorum inanacak olsalar bu fikir zaten aklıma düşmezdi. Artık psikolojik olarak çökmüş durumdayım fikirlerinize ihtiyacım var
Ben de öyle teselli ediyorum şu anda ama olmuyor gercekten bazen hiçbir şey yapmadığım halde kimsenin bana inanmayacağıni düşünüyorum bazen de anlatsam anlarlar. Valla ben de ne yapacağımı şaşırdım şu an sudan çıkmış balık gibiyim. Kendimi hep korudum ama meğer gitmiş haberim yokmuş. Neyse vardır bunda da bir hayr diyorum.Canım inanki bende seninlr ayni durumdayim ancak ben o anda farketmistim ama Allah biliyor diye kendimi teselli ediyorum kendin icin neyin en dogru oldugunu dusunuyorsan oyle yapmalisin bu konuda aile yapin ve sevgilinin karakteri cok onemli
Ben de öyle teselli ediyorum şu anda ama olmuyor gercekten bazen hiçbir şey yapmadığım halde kimsenin bana inanmayacağıni düşünüyorum bazen de anlatsam anlarlar. Valla ben de ne yapacağımı şaşırdım şu an sudan çıkmış balık gibiyim. Kendimi hep korudum ama meğer gitmiş haberim yokmuş. Neyse vardır bunda da bir hayr diyorum.
Ne zaman diktirmeyi planliyorsun canim?Bende oyleyim canim kimsenin inanmicagini bildigimden diktiricem mecbur
Bir arkadaş olmuştu burada sonuç alan olmustu bir kişide işlem olmuştu oda tutmuştuKızlar mustafa beye gitmeyi düşünüyorum ben de zor durumdayım sonuç alan arkadaşlar var mı cevap yazabilirseniz biraz rahatlarım belki
Ne zaman diktirmeyi planliyorsun canim?
Mustafa Bey 2-3 bin lira arası dedi benim olduğum yerdeki doktor 5 bin lira dedi ben de arada kaldım çok fark var gitmeye değer mi diyeBir arkadaş olmuştu burada sonuç alan olmustu bir kişide işlem olmuştu oda tutmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?