Cnm aradan 10 sene geçecek çocuklarını okula bıraktıktan sonra oturup bir kahve içeceksin arada bu günler aklına gelecek sisli anılardan. Geçmişte kalan üzüntler artık senden uzaklardalar... mutlusun.. böyle düşün gerçek olsun.. ben diktirince çok rahatladım içimi umut kapladı.

Inşallah o günleri görebilecek miyiz acaba ben dikim yaptırmadığım için umutsuzum hala

Ne güzel anlattın içim ısındı :)

Inşallah o günleri görebilecek miyiz acaba ben dikim yaptırmadığım için umutsuzum hala
Bence her ikisi de zor bir durum. Toplum inanç kodları yüzünden böyle. Erkekler neler yaşıyor diyoruz onlar da böyle bir detay neden yok diye dini inancımı hile sorguladım ben. Haksızlık gibi geldi çok zorlandım buna inanırken

Ben de çok sorguladım vardır Allah’ın bir bildiği dedim ama öbür tarafta soracağım kibrinden değil cahilliğimden Allah’ım neden bize böyle bir yük verdin erkekler neden rahat diye ne yapalım bu da bize ders olsun kızlar düğün gecesi gelene kadar kimseye teslim olmak yok

Canim adetten sonra bakimini nasil yaptin acaba cunku olursam benimde adetime denk gelebilir ve bu beni korkutuyor

Canim adetten sonra bakimini nasil yaptin acaba cunku olursam benimde adetime denk gelebilir ve bu beni korkutuyor
Aynı şekilde batikonu kullanmaya devam ediyorsun. Doktor regl olunca da günde en az 2 en çok 3 defa pansuman yapacaksın dedi. Kullandığın pedler sade ve basit pedlerden seçilmeli. Kokulu olmayanlar. İçlerinde ki kimyasal kokulu madde dikişlerin erimesine yol açabilir diye. Onun dışında sık sık pedini değiştirirsin. O kadar

Kızlar mustafa beye gitmeyi düşünüyorum ben de zor durumdayım sonuç alan arkadaşlar var mı cevap yazabilirseniz biraz rahatlarım belki

canım yazdıkların inan
Cok tesekkur ederimm

Senin kac ay oldu canım?

Canım inanki bende seninlr ayni durumdayim ancak ben o anda farketmistim ama Allah biliyor diye kendimi teselli ediyorum kendin icin neyin en dogru oldugunu dusunuyorsan oyle yapmalisin bu konuda aile yapin ve sevgilinin karakteri cok onemli

Canım inanki bende seninlr ayni durumdayim ancak ben o anda farketmistim ama Allah biliyor diye kendimi teselli ediyorum kendin icin neyin en dogru oldugunu dusunuyorsan oyle yapmalisin bu konuda aile yapin ve sevgilinin karakteri cok onemli
Ben de öyle teselli ediyorum şu anda ama olmuyor gercekten bazen hiçbir şey yapmadığım halde kimsenin bana inanmayacağıni düşünüyorum bazen de anlatsam anlarlar. Valla ben de ne yapacağımı şaşırdım şu an sudan çıkmış balık gibiyim. Kendimi hep korudum ama meğer gitmiş haberim yokmuş. Neyse vardır bunda da bir hayr diyorum.

Bende oyleyim canim kimsenin inanmicagini bildigimden diktiricem mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…