Seni çok iyi anlıyorum canım aynı durumu yaşadım hiç ilişkim olmadı ama bunu kimseye anlatamayız işte inandırıcı gelmez sevgilin hep şüphe eder ileride yüzüne çarpabilir o yüzden kimseyle paylaşma bence

Mustafa Bey 2-3 bin lira arası dedi benim olduğum yerdeki doktor 5 bin lira dedi ben de arada kaldım çok fark var gitmeye değer mi diye
Günaydın
Arkadaşlar hep İstanbul merkezli düşünmeyin. Ben de yaptırıp olumlu sonuç aldım. Özelden yazan birçok arkadaşa da bunu tavsiye ettim, açıktan da yazıyorum bir kez daha. Ankara yi düşünün. Hem İstanbul'a nazaran ucuz hem de olumlu sonuç alinan bir sürü doktor seçeneğiniz var. Ahali olan garanti olur, kalitelidir düşüncesinden uzaklaşın. Insanlar yorgunluktan dolayı fiyati yükseltiyor. Ankara dünyanın bir ucu değil ve ulaşım kolay. Sorularınız olursa cevaplamaya çalışayım. Burada çok bunalan var, görüyorum ve üzülüyorum. Özelden de yazabilirsiniz. Bu alacak birşey yok. Kendinizi yormayin.
Mutlu olun, mutlu kalın.

Kızlar merhaba Öncelikle başımdan geçen olay 2016 yılında meydana geldi. Sürtünme yoluyla bir şeyler yaşarken bir yandan kanama geldi, sonra ben olaydan 2 saat sonra doktora saat yönünde sayı söylendi yartilma var dedi. Ertesi gün gittim diğer Doktorda aynı şeyi söylemişti.. Şimdi burada tekrardan bulunduğum yerde doktora gittim doktor, o bana kızlık zarında herhangi bir şey yok bakiresinn dedi.

Ben de bakire olmadığımı düşündüğüm için, Turgay bey'e para biriktiriyordum üçüncü gittimbayan doktor bana bakire olduğumu söyledigi Zaman. Ben de kalktım İstanbul'a geldim. Turgay Bey'in muayenehanesine. Gruptan yazan bir çok arkadaşım gibi korka korka gittim. Ama kapiyi acan küçük bir hanımefendi vardı çok sıcak karşıda, bir hanımefendi Daha vardı sarışın oda çok sıcak davrandı. Sıram geldiginde Turgay hocnin odasına girdim. Aşırı derecede pozitif karşıladı.. öncelikle başımdan geçen olayları anlattım, dinledi, seninde kafan karşışmiş dedi. Muayene odasına aldı. Kontrol etti ve bakire olduğumu ve esnek yapıya sahip oldugunu Söyledi. Detayları odasında konuştuk, sohbet ettik, yaklaşimi güler yüzlü samimi idi.. ilerisi için işlem olmak istersem bunun kararını benim vermem lazımmış. Evleneceğin kişinin yaklaşımına göre hareket edersin dedi. Bakiresin dedi. Hiç kimse önceden bir şey yaşadığıni söylemez dedi. İlişkiye müsiat zarin var dedi..

Artık gerisi bana kalmış bir şey kafamdaki tüm soru işaretleri gitti kızlar.
Uçak kullandım , gidiş dönüş 579 lira, İstanbul havalimanından Bakırköy havaist ile geldim, iki biniş ve kart parası, 42 TL verdim. Bakırköy İDO iskelesinde idim, Turgay hocanin yerine kolay bulunacak bir yer, korkmayın kızlar. Rabbimm hepimize kolaylık versin inşallah

ya bazı yazıları okuyorum da arkadaşlar esnek kızlık zarı diye bir şey var. ben bakireydim ama hiç kanama olmadı. doktor dedi zaten esnek diye. herkeste kanama olacak diye bir şey yok, hayatı neden zindan ediyorsunuz kendinize.. kaçıncı yüzyıldayız lütfen üzmeyin kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…