Mutsuz değil de böyle bazen aptallaşıyorumkızlar sizdemi hep mutsuzsunuz ben hep mutsuz mutsuz dolanıyorum etrafta
Daha önce yorum yapanlar var sonuc alan ama tabiki bilemyırum ben kendisine gecici yaptırıcamMustafa Bey 2-3 bin lira arası dedi benim olduğum yerdeki doktor 5 bin lira dedi ben de arada kaldım çok fark var gitmeye değer mi diye
sen ne güzel oldun kurtuldun darısı başımıza böyle uykuları kaçıyor insanınMutsuz değil de böyle bazen aptallaşıyorum
Seni çok iyi anlıyorum canım aynı durumu yaşadım hiç ilişkim olmadı ama bunu kimseye anlatamayız işte inandırıcı gelmez sevgilin hep şüphe eder ileride yüzüne çarpabilir o yüzden kimseyle paylaşma benceKızlar merhaba ben aranıza yeni katılan mağdurlardanım sizden bir farkla benim kızlık zarımın bozulmasının nedeni cinsel ilişki değil malesef. Yani şöyle ki küçük yaşta kızlık zarı fikri aklımda yokken yapmış olduğum bir kaza neticesinde bozuldu fakat ben bu seneye kadar farkında bile değildim çünkü hiç ilişkiye girmediğim için kendimden o kadar emindim ki. Arkadaslarım kızlık zarı hakkında konuşurken aklıma o olay geldi ve süpheye düstüm ve araştırmaya başladım ve neticede bozulmuş olduğunu öğrendim. Kızlar sizce bunu aileme ve sevgilime söylemeli miyim? Çünkü ben kimseyle birlikte olmadım yani vajinamda genişleme olması imkansız. Okuduğum bazı yorumlarda bakire olmamasına rağmen tekrar kanaması olanlar olmuş ben anlamıyorum ben kimseyle olmadığım halde kanamam olmayacakken bakire olmayanların dikim olmadan nasıl tekrar kanaması olabiliyor ki? Kızlar gerçekten çok kötüyüm ne olur yanlış anlamayın siz en azından sevdiğiniz adamlarla bekaretinizi kaybetmişsiniz ben kızlık zarımı kaybetmeme rağmen Allah katında hala bekarım hiçbir şey yaşamadığım için bu durumda ben eşimi kandırmış mı oluyorum o kadar kötü yorumlar okudum ki kendimi hiçbir şey yaşamama rağmen berbat bir insan gibi hissediyorum gerçekten. Bazen diyorum ölsem bitse bu çile nasıl olsa kimse inanmayacak bana herkes o minicik şeye bakıyor bazen diyorum kendine gel sen bir şey yaşamadın ki açıklasan anlarlar bazen de diyorum diktirip evlensen vicdanın rahat olacak mı bazen de diyorum inanacak olsalar bu fikir zaten aklıma düşmezdi. Artık psikolojik olarak çökmüş durumdayım fikirlerinize ihtiyacım var
sende mi dertten uyuyamadınSeni çok iyi anlıyorum canım aynı durumu yaşadım hiç ilişkim olmadı ama bunu kimseye anlatamayız işte inandırıcı gelmez sevgilin hep şüphe eder ileride yüzüne çarpabilir o yüzden kimseyle paylaşma bence
Aynen uyku kalmıyor insandasende mi dertten uyuyamadın
bende uyuyamıyorum Allah yardımcımız olsun birbirimize dua edelimAynen uyku kalmıyor insanda
GünaydınMustafa Bey 2-3 bin lira arası dedi benim olduğum yerdeki doktor 5 bin lira dedi ben de arada kaldım çok fark var gitmeye değer mi diye
Gercekten oyle cok dusunuyorum sizlerde emi nim cok dusnuyorsunuzdur nasil olacak nasil yapicaz diyebende uyuyamıyorum Allah yardımcımız olsun birbirimize dua edelim
Olduktan sonra da stres bitmiyor ki. Yani tamamen kurtulamıyorum,kurtulmuş hissetmiyorumsen ne güzel oldun kurtuldun darısı başımıza böyle uykuları kaçıyor insanın
Acaba bozulur mu korkusu var değil mi? Inşallah en yakın zamanda evlenip sonuç alır ve rahatlarsın.Olduktan sonra da stres bitmiyor ki. Yani tamamen kurtulamıyorum,kurtulmuş hissetmiyorum
Icini ferah tut zor ama olumlu dusun olumlu olsun dikkatli olunca tutar inşOlduktan sonra da stres bitmiyor ki. Yani tamamen kurtulamıyorum,kurtulmuş hissetmiyorum
İnşallahIcini ferah tut zor ama olumlu dusun olumlu olsun dikkatli olunca tutar inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?