Canım, esnek kızlik zarı evet var, Benim durumum farklı, doktorlar farklı farkı söylemlerde bulunca, ama şimdi içim Cok rahat

Allah yuzune gulmus:) zezekeskin cok sevindim adina maaalesef herkesin ayni olmuyor ama aile yapilari ve isin icine o kisinin karakteri girince insan bilemedigi icin riske atmak istemiyor

Ay canımm ya İnan ağladım okurken kimse kınamasın hayatta herşey geliyor insanın başına. Bizlere bu stresi bu durumları yaşatanlar ömür boyu gülmesinler inşallah

Ay canımm ya İnan ağladım okurken kimse kınamasın hayatta herşey geliyor insanın başına. Bizlere bu stresi bu durumları yaşatanlar ömür boyu gülmesinler inşallah
Herkesin hesabı kendine. Beddua etmiyorum ben. Hiç etmedim. Ama benim canımı kim nereden yaktıysa onlrında aynı yerden yanacak buna inanıyorum. İlahi adalete inanıyorum

Allah yuzune gulmus:) zezekeskin cok sevindim adina maaalesef herkesin ayni olmuyor ama aile yapilari ve isin icine o kisinin karakteri girince insan bilemedigi icin riske atmak istemiyor
Canım benim kesinlikle haklısın, yapacak bir şey durum böyle iken, riske girmek istemiyorum. Bu şekilde olacaksa olsun

Herkesin hesabı kendine. Beddua etmiyorum ben. Hiç etmedim. Ama benim canımı kim nereden yaktıysa onlrında aynı yerden yanacak buna inanıyorum. İlahi adalete inanıyorum
canım senin nasıl gidiyor psikolojik süreç görmeden içim kaynadı sana , etme bulma dünyası sonuçta ve yaptıkları büyük hak inşallah öderler çünkü kadına şiddet sadce bu değil bizim yaşadığımız psikolojik şiddet de var diktirdikten sonrada acaba doktorun dediği gibi 10 yılda tutar mı oluyor

Canım benim kesinlikle haklısın, yapacak bir şey durum böyle iken, riske girmek istemiyorum. Bu şekilde olacaksa olsun
canım geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış en kısa zamanda inşallah bizde feraha ereriz birde siz siz olun sakın ailenize söylemeyin ben söyledim yemediğim hakaret kalmadı

Son düzenleme:
Gercekten haklisin acaba 10 yil tutacak mi psikolojisi fazlasiyla var su an bende de

Gercekten haklisin acaba 10 yil tutacak mi psikolojisi fazlasiyla var su an bende de
çünkü bu yaşananlardan sonra insan evliliktende soğuyor sonuçta insanın yaptığı bir şey yaratanın yaptığıyla bir olmazki umarım bunu yaşatanlar cezasını çeker kaç ay olmuştu senin? çünkü insan ameliyat yaptırınca artık beyaz sayfa açmak bir daha vajinasına dahi bakmak istemiyor

Canım benim sağolsun, Senin durumun tam olarak neydi
buradaki kızlarla aynı canım üstelik çok herşeyi takan biriyim hayatım zehir oluyor diyebilirim insan annesini dost sanıyor söylüyor bana demediği hakaret kalmadı yok o... bilmem ne insan kendi annesinin bile böyle yaptığını görünce ben elin oğluna nasıl kandım diye ah çekiyorda iş işten geçmiş oluyo

Kalbini Ferah tut kuzum benim, bende aynı durumdaydim, boşver o zaman, paranı biriktir ve ameliyatni ol. Dualarımdasiniz

Bende edemiyorum dilim varmıyor dilim varsa gönlüm varmıyor korkuyorum bana döner diye doğru söylüyorsun rabbim karşılarındaki çıkarır

Kızlar başka doktoru bilmem ama Turgay Bey'e çok güvenerek gittimm. Para için sırf işlem olsun diye, işlem yapacak biri değil.. ne görüyorsa onu söylüyor yani. Kalbiniz rahat olsun.. çok inanarak gittim. Tabi kii başka doktorları tercih edebilirsiniz.

Şükürler olsunki annem ve babamda biliyor bana destek çıktılar hatta birgün olurda evlenirsem ameliyata annem ve babamla gitmeyi düşünüyorum babamın kronolojisi iyidir hemen bulur kaybolmayız amnemde destek olur senin adına çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…