Canım, esnek kızlik zarı evet var, Benim durumum farklı, doktorlar farklı farkı söylemlerde bulunca, ama şimdi içim Cok rahatya bazı yazıları okuyorum da arkadaşlar esnek kızlık zarı diye bir şey var. ben bakireydim ama hiç kanama olmadı. doktor dedi zaten esnek diye. herkeste kanama olacak diye bir şey yok, hayatı neden zindan ediyorsunuz kendinize.. kaçıncı yüzyıldayız lütfen üzmeyin kendinizi.
Ay canımm ya İnan ağladım okurken kimse kınamasın hayatta herşey geliyor insanın başına. Bizlere bu stresi bu durumları yaşatanlar ömür boyu gülmesinler inşallahSonra işlemi kendisi anlattı zaten. Önce sonra şeklinde resimler gösterdi. Nelere dikkat etmem gerektiğini anlattı. Gizli kalacağını anlattı. Ben daraltma ve dikim işlemi olacaktım. Çift kat tek kat ne bilmiyorum dedim. O da bana gerek yok çift kata ben zaten TEK’te olsa sağlam yapıyorum dedi. İstanbul da yaşıyorsun kontrole gelirsin dedi. Çift katı kontrole hiç gelemeyecek olanlar yapıyor dedi. Bende hemen tamam dedim. Orada bir sürü şey anlattı aslında ama inanın öyle dalgındım mi çoğunu hatırlamıyorum. Eve gelince keşke şunu da sorsaydım keşke bunu da sorsaydım dediğim bir sürü Şey oldu. Asistana hanfendiyi hazırlayalım dedi. Sağolsun o kadın da çok sıcaktı. Sanki normal bir işlemmiş gibi aldı beni odaya. Gel canım çantanı şöyle koy falan diye yönlendirdi. Üstümü çıkardım. Hemen bir örtü verdi utanmayayım diye. Oturttu sedyeye. Görseniz ellerim önümde kurban gibi bekliyorumTurgay bey geldi. Ama sohbet ediyor kadınla. Bence onu bilerek yaptı ben utanmayayım diye. Havadan Sudan boş muhabbetler konuşuyordu asistanla. Depremlerden bahsediyordu Sonra kalçamdan iğne yaptı bir yandan konuşuyor. Neyse beni uzattılar bacaklarımı ayarladı. Pozisyonu yaptırdı. Ondan sonra iğne. O benim canımdan can aldı. Çok ağladım iğne de. İkisi birden tamam geçti bu sondu sakin ol artık hiç acımayacak gibi tesellilerde bulundu. Ben ellerimi ağzıma götürüp sessiz sessiz ağlarken o başladı. Bir yandan dikiyor bir yandan kan fışkırıyor içeriden hissediyorum ama acı yok. Bir yandan da sohbet ediyor asistanı ile beni kendi halime bıraktı yani. Bence çok doğru bir yaklaşımdı. İlgilenmediler benimle. Daha rahat hissettim bende. 25 dk falan sürdü. Çok dar diktim falan dedi. Bittikten sonra tamamdır dedi. Asistan da gülerek şahane oldu dedi. Ben orada yatarken Turgay bey yapmam gerekenleri anlattı. Pansumanı. Oturmalara dikkat etmem gerektiğini. İlaçları. Kabızlığı. Ama bacaklarım çok açık kaldığı İçin titriyordu istemsiz. Uzattırdı bana. Ondan sonra o çıktı.Asistan çamaşırla ped takmıştı. Onu giydirdi. Başka odaya dinlenmeye aldı. Siz biraz Uzan’ın geleceğim yanınıza dedi. Başka bir kadın geldi o da çalışan galiba geçmiş olsun dedi gülümseyerek. Devamını yazıyorum
Ay canımm ya İnan ağladım okurken kimse kınamasın hayatta herşey geliyor insanın başına. Bizlere bu stresi bu durumları yaşatanlar ömür boyu gülmesinler inşallah
Herkesin hesabı kendine. Beddua etmiyorum ben. Hiç etmedim. Ama benim canımı kim nereden yaktıysa onlrında aynı yerden yanacak buna inanıyorum. İlahi adalete inanıyorumAy canımm ya İnan ağladım okurken kimse kınamasın hayatta herşey geliyor insanın başına. Bizlere bu stresi bu durumları yaşatanlar ömür boyu gülmesinler inşallah
Canım benim kesinlikle haklısın, yapacak bir şey durum böyle iken, riske girmek istemiyorum. Bu şekilde olacaksa olsunAllah yuzune gulmus:) zezekeskin cok sevindim adina maaalesef herkesin ayni olmuyor ama aile yapilari ve isin icine o kisinin karakteri girince insan bilemedigi icin riske atmak istemiyor
canım senin nasıl gidiyor psikolojik süreç görmeden içim kaynadı sana , etme bulma dünyası sonuçta ve yaptıkları büyük hak inşallah öderler çünkü kadına şiddet sadce bu değil bizim yaşadığımız psikolojik şiddet de var diktirdikten sonrada acaba doktorun dediği gibi 10 yılda tutar mı oluyorHerkesin hesabı kendine. Beddua etmiyorum ben. Hiç etmedim. Ama benim canımı kim nereden yaktıysa onlrında aynı yerden yanacak buna inanıyorum. İlahi adalete inanıyorum
canım geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış en kısa zamanda inşallah bizde feraha ereriz birde siz siz olun sakın ailenize söylemeyin ben söyledim yemediğim hakaret kalmadıCanım benim kesinlikle haklısın, yapacak bir şey durum böyle iken, riske girmek istemiyorum. Bu şekilde olacaksa olsun
siz diktirdiniz mi ?Ay canımm ya İnan ağladım okurken kimse kınamasın hayatta herşey geliyor insanın başına. Bizlere bu stresi bu durumları yaşatanlar ömür boyu gülmesinler inşallah
Gercekten haklisin acaba 10 yil tutacak mi psikolojisi fazlasiyla var su an bende decanım senin nasıl gidiyor psikolojik süreç görmeden içim kaynadı sana , etme bulma dünyası sonuçta ve yaptıkları büyük hak inşallah öderler çünkü kadına şiddet sadce bu değil bizim yaşadığımız psikolojik şiddet de var diktirdikten sonrada acaba doktorun dediği gibi 10 yılda tutar mı oluyor
çünkü bu yaşananlardan sonra insan evliliktende soğuyor sonuçta insanın yaptığı bir şey yaratanın yaptığıyla bir olmazki umarım bunu yaşatanlar cezasını çeker kaç ay olmuştu senin? çünkü insan ameliyat yaptırınca artık beyaz sayfa açmak bir daha vajinasına dahi bakmak istemiyorGercekten haklisin acaba 10 yil tutacak mi psikolojisi fazlasiyla var su an bende de
Canım benim sağolsun, Senin durumun tam olarak neydicanım geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış en kısa zamanda inşallah bizde feraha ereriz birde siz siz olun sakın ailenize söylemeyin ben söyledim yemediğim hakaret kalmadı
buradaki kızlarla aynı canım üstelik çok herşeyi takan biriyim hayatım zehir oluyor diyebilirim insan annesini dost sanıyor söylüyor bana demediği hakaret kalmadı yok o... bilmem ne insan kendi annesinin bile böyle yaptığını görünce ben elin oğluna nasıl kandım diye ah çekiyorda iş işten geçmiş oluyoCanım benim sağolsun, Senin durumun tam olarak neydi
Kalbini Ferah tut kuzum benim, bende aynı durumdaydim, boşver o zaman, paranı biriktir ve ameliyatni ol. Dualarımdasinizburadaki kızlarla aynı canım üstelik çok herşeyi takan biriyim hayatım zehir oluyor diyebilirim insan annesini dost sanıyor söylüyor bana demediği hakaret kalmadı yok o... bilmem ne insan kendi annesinin bile böyle yaptığını görünce ben elin oğluna nasıl kandım diye ah çekiyorda iş işten geçmiş oluyo
canım olur umarım ne olur dualarından eksik etmeKalbini Ferah tut kuzum benim, bende aynı durumdaydim, boşver o zaman, paranı biriktir ve ameliyatni ol. Dualarımdasiniz
Bende edemiyorum dilim varmıyor dilim varsa gönlüm varmıyor korkuyorum bana döner diye doğru söylüyorsun rabbim karşılarındaki çıkarırHerkesin hesabı kendine. Beddua etmiyorum ben. Hiç etmedim. Ama benim canımı kim nereden yaktıysa onlrında aynı yerden yanacak buna inanıyorum. İlahi adalete inanıyorum
Hayır be şuanda düşünmüyorum ilerleyen zamanlarda düşünüyorumsiz diktirdiniz mi ?
Şükürler olsunki annem ve babamda biliyor bana destek çıktılar hatta birgün olurda evlenirsem ameliyata annem ve babamla gitmeyi düşünüyorum babamın kronolojisi iyidir hemen bulur kaybolmayız amnemde destek olur senin adına çok üzüldümburadaki kızlarla aynı canım üstelik çok herşeyi takan biriyim hayatım zehir oluyor diyebilirim insan annesini dost sanıyor söylüyor bana demediği hakaret kalmadı yok o... bilmem ne insan kendi annesinin bile böyle yaptığını görünce ben elin oğluna nasıl kandım diye ah çekiyorda iş işten geçmiş oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?