Ben maalesef olmadim daha olmak istiyorum ama hem korkuyorum hem cekiniyorumçünkü bu yaşananlardan sonra insan evliliktende soğuyor sonuçta insanın yaptığı bir şey yaratanın yaptığıyla bir olmazki umarım bunu yaşatanlar cezasını çeker kaç ay olmuştu senin? çünkü insan ameliyat yaptırınca artık beyaz sayfa açmak bir daha vajinasına dahi bakmak istemiyor
Belli bugunku sana yaklasimindan da zatenKızlar başka doktoru bilmem ama Turgay Bey'e çok güvenerek gittimm. Para için sırf işlem olsun diye, işlem yapacak biri değil.. ne görüyorsa onu söylüyor yani. Kalbiniz rahat olsun.. çok inanarak gittim. Tabi kii başka doktorları tercih edebilirsiniz.
canım zeze bişe merak ettim esnek zarlı olanlardan kan gelmiyoormus napcaksınBu arada, @Nelizz ,@Daisyyg @Manolya2010 @Donatello34 @llaydt55 @Prpr00pr , destekleri için çokk çokkk cokkkkk Teşekkür ederim, kalp bağlılığı ne güzel, hiç tanımadan sabırla özveri ile cevap verdiler. HERKES DUALARİMDA, RABBİMM HEPİMİ YARDIMCI OLSUN
ne şanslısın kaç yaşındasın?Şükürler olsunki annem ve babamda biliyor bana destek çıktılar hatta birgün olurda evlenirsem ameliyata annem ve babamla gitmeyi düşünüyorum babamın kronolojisi iyidir hemen bulur kaybolmayız amnemde destek olur senin adına çok üzüldüm
Allah büyük zaten kime ne yaşatacağını biliyorBende edemiyorum dilim varmıyor dilim varsa gönlüm varmıyor korkuyorum bana döner diye doğru söylüyorsun rabbim karşılarındaki çıkarır
zaten diktirdikten sonra gerekirse sürekli oturmama kalkmama dikkat ederim yeter ki yıllarca tutsunHayır be şuanda düşünmüyorum ilerleyen zamanlarda düşünüyorum
Ya tuttuktan sonra kolay kolay bozulmaz heralde Allah'im cok zor yaptirsak bi dert yaptirmasak daha da dert cok korkunc cok cok zorzaten diktirdikten sonra gerekirse sürekli oturmama kalkmama dikkat ederim yeter ki yıllarca tutsun
Emin misiniz biri bisiklet spor vs yasak demişti ben her ikisinin yapıyorum ayrıca düz vites araba kullanıyorum sürekli o yüzden ilerleyen zamanlara erteledimYa tuttuktan sonra kolay kolay bozulmaz heralde Allah'im cok zor yaptirsak bi dert yaptirmasak daha da dert cok korkunc cok cok zor
Ben 2014 yılında yaşadım bu olayı 2016da aileme söyledim. 25 yaşındayım hayatımda biri yok. Canım bir de bence en azından annenin bilmesi sana olumsuz yaklaşsa da iyi olmuş çünkü evleneceksin ona göre birlikte hareket edersinizne şanslısın kaç yaşındasın?
Canım ertele düşünme yaşın küçük ben 25 ben dahi erteliyorum rahat hareket edemezsin örneğin spor salonuna gidemezsn denize gidemezsin ben şey diyorum hayatımda biri yok ama şöyle olsa keşke nişanlım askere gitse de o askerlik döneminde ben yaptırsamEmin misiniz biri bisiklet spor vs yasak demişti ben her ikisinin yapıyorum ayrıca düz vites araba kullanıyorum sürekli o yüzden ilerleyen zamanlara erteledim
canım peki spor yapmayan biriysem falan sonuçta iyileştikten sonra 6 ay sonra bile sonuç alan varCanım ertele düşünme yaşın küçük ben 25 ben dahi erteliyorum rahat hareket edemezsin örneğin spor salonuna gidemezsn denize gidemezsin ben şey diyorum hayatımda biri yok ama şöyle olsa keşke nişanlım askere gitse de o askerlik döneminde ben yaptırsam
Canım benimde aynı şey başıma geldi doktorlar tabanda yırtık olmadığı zaman o kişiyi bakire kabul ediyorlar benimde 2 tane centiğim var sadece doktor işleme gerek yok dedi ama insan rahat edemiyor işteCanım, esnek kızlik zarı evet var, Benim durumum farklı, doktorlar farklı farkı söylemlerde bulunca, ama şimdi içim Cok rahat
Yaşıö küçük değil canım 34 daha önceki postlarıma bakarsan anlarsın nasıl bir bahtsız olduğumu benim 2 ay öncesine kadar böyle bir sıkıntım yoktu. Merak ettiğim tuttuktan sonra spor deniz bisiklet va yasak mı yoksa sadece ilk iki ay mı yasakCanım ertele düşünme yaşın küçük ben 25 ben dahi erteliyorum rahat hareket edemezsin örneğin spor salonuna gidemezsn denize gidemezsin ben şey diyorum hayatımda biri yok ama şöyle olsa keşke nişanlım askere gitse de o askerlik döneminde ben yaptırsam
Canım sana demedim senin yaşını bilmiyorum H Hayattt07 yi kastettim tamam konunu okurum. bisiklet sürmek ata binmek ve ağır sporlar yasak diye biliyorumYaşıö küçük değil canım 34 daha önceki postlarıma bakarsan anlarsın nasıl bir bahtsız olduğumu benim 2 ay öncesine kadar böyle bir sıkıntım yoktu. Merak ettiğim tuttuktan sonra spor deniz bisiklet va yasak mı yoksa sadece ilk iki ay mı yasak
Kanama garantisi veriyorlar mi kiCanım benimde aynı şey başıma geldi doktorlar tabanda yırtık olmadığı zaman o kişiyi bakire kabul ediyorlar benimde 2 tane centiğim var sadece doktor işleme gerek yok dedi ama insan rahat edemiyor işte
Bisiklet,motorsiklet bunlar ilişki olana kadar yasak spor, yuzme ilk 1,5 ay yapılmıyorYaşıö küçük değil canım 34 daha önceki postlarıma bakarsan anlarsın nasıl bir bahtsız olduğumu benim 2 ay öncesine kadar böyle bir sıkıntım yoktu. Merak ettiğim tuttuktan sonra spor deniz bisiklet va yasak mı yoksa sadece ilk iki ay mı yasak
Ilk ay yasak garanti olsun diyede bir sure yapmassaniz iyi olur diyorlarYaşıö küçük değil canım 34 daha önceki postlarıma bakarsan anlarsın nasıl bir bahtsız olduğumu benim 2 ay öncesine kadar böyle bir sıkıntım yoktu. Merak ettiğim tuttuktan sonra spor deniz bisiklet va yasak mı yoksa sadece ilk iki ay mı yasak
Aynen oyle ☺Bisiklet,motorsiklet bunlar ilişki olana kadar yasak spor, yuzme ilk 1,5 ay yapılmıyor
Arkadaslar erteledikce daha fazla kafaniza takmiyor musunuz ?? Bende sirf kafama taktigim icin oluyum bitsin istiyorumCanım ertele düşünme yaşın küçük ben 25 ben dahi erteliyorum rahat hareket edemezsin örneğin spor salonuna gidemezsn denize gidemezsin ben şey diyorum hayatımda biri yok ama şöyle olsa keşke nişanlım askere gitse de o askerlik döneminde ben yaptırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?