Ben maalesef olmadim daha olmak istiyorum ama hem korkuyorum hem cekiniyorum

Belli bugunku sana yaklasimindan da zaten

Emin misiniz biri bisiklet spor vs yasak demişti ben her ikisinin yapıyorum ayrıca düz vites araba kullanıyorum sürekli o yüzden ilerleyen zamanlara erteledim
Canım ertele düşünme yaşın küçük ben 25 ben dahi erteliyorum rahat hareket edemezsin örneğin spor salonuna gidemezsn denize gidemezsin ben şey diyorum hayatımda biri yok ama şöyle olsa keşke nişanlım askere gitse de o askerlik döneminde ben yaptırsam

canım peki spor yapmayan biriysem falan sonuçta iyileştikten sonra 6 ay sonra bile sonuç alan var

Canım, esnek kızlik zarı evet var, Benim durumum farklı, doktorlar farklı farkı söylemlerde bulunca, ama şimdi içim Cok rahat
Canım benimde aynı şey başıma geldi doktorlar tabanda yırtık olmadığı zaman o kişiyi bakire kabul ediyorlar benimde 2 tane centiğim var sadece doktor işleme gerek yok dedi ama insan rahat edemiyor işte

Yaşıö küçük değil canım 34 daha önceki postlarıma bakarsan anlarsın nasıl bir bahtsız olduğumu benim 2 ay öncesine kadar böyle bir sıkıntım yoktu. Merak ettiğim tuttuktan sonra spor deniz bisiklet va yasak mı yoksa sadece ilk iki ay mı yasak

Canım sana demedim senin yaşını bilmiyorum H Hayattt07 yi kastettim tamam konunu okurum. bisiklet sürmek ata binmek ve ağır sporlar yasak diye biliyorum

Canım benimde aynı şey başıma geldi doktorlar tabanda yırtık olmadığı zaman o kişiyi bakire kabul ediyorlar benimde 2 tane centiğim var sadece doktor işleme gerek yok dedi ama insan rahat edemiyor işte
Kanama garantisi veriyorlar mi ki

Bisiklet,motorsiklet bunlar ilişki olana kadar yasak spor, yuzme ilk 1,5 ay yapılmıyor

Il Ilk ay yasak garanti olsun diyede bir sure yapmassaniz iyi olur diyorlar

Arkadaslar erteledikce daha fazla kafaniza takmiyor musunuz ?? Bende sirf kafama taktigim icin oluyum bitsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…