Arkadaslar erteledikce daha fazla kafaniza takmiyor musunuz ?? Bende sirf kafama taktigim icin oluyum bitsin istiyorum
Canım sen bilirsin benim fikrim yaptırmaman yönünde sonuçta belli bir dönem spor yapacağın zaman olabilir ya da ailecek denize gidebilirsiniz hareketlerinde kısıtlama olacak karar senin

Canım benimde aynı şey başıma geldi doktorlar tabanda yırtık olmadığı zaman o kişiyi bakire kabul ediyorlar benimde 2 tane centiğim var sadece doktor işleme gerek yok dedi ama insan rahat edemiyor işte
İlk ilişkide kanama olduysa (1 yırtık bile olsa)ikinci ilişkide kanama olasılığı yüzde 30 falandır yani kızlık zarı tamamen yırtılmasa zedelense bile diktirilmeli kanaması için garanti sonuç için tabi

Kızlar ben ilaç içiyorum psikolojik bir hap tuzdan oluşuyor ve tuz olduğu için çok su içiriyor günde 20 kez wcye gittiğimi bilirim şimdi bu sorun olur mu kalıcı yöntemde

Hayır öyle değil benim ilk ilişkimde baya baya Şam’la damla kan geldi ama daha sonra tam ilişkiye girdiğimde baya bildiğin kanadı darbe alması ve bozulması çok farklı olaylar en azından benim öyle oldu.

Vallahi artik benimde kafam iyice karisti en azindan 6 ay kadar bu hareketlere dikkat edersek duzelir diye dusunmek istiyorum ufacik umutlara baglanir olduk iste

O z
Doktor mu söylüyor yoksa olanlar mı ya kafam çok karıştı ben yaza doğru olayım diyordum ama ilişki olana kadar yasaksa sıkıntı düğüne yakın yaptırmak daha mantıklı
O zamanlara kadarda begendigimiz doktorlar kalir mi ??

Vallahi artik benimde kafam iyice karisti en azindan 6 ay kadar bu hareketlere dikkat edersek duzelir diye dusunmek istiyorum ufacik umutlara baglanir olduk iste
Ya burda yazanlar oluyor geçen birisi 9 ay sonra ilişkiye girmiş ve çok zorlanmış sonuçta ilişkide bile zor oluyorsa bisiklet spor vs etkilemez diye mantık yürütüyorum birde dediğin gibi doktor bulmakta sıkıntı bence tuttuktan sonra sıkıntı olmaz

Benim bir kere oldu canım kanama varla yok arasıydı zaten doktor bakiresin dedi direk

9 ay kalan 10 yılda kalır bence ya benim korktuğum sizce ameliyat olunca psikolojim düzelirmi birde 9 ay sonra ilişkiye girip niye zorlandı acaba orası mı kapandı böyle yorumlarda görmüştüm

Kızlar ben ilaç içiyorum psikolojik bir hap tuzdan oluşuyor ve tuz olduğu için çok su içiriyor günde 20 kez wcye gittiğimi bilirim şimdi bu sorun olur mu kalıcı yöntemde
canım bizimde öyle psikolojimiz bozuk bence çok bekleme sonuçta yaşın ne kadar gençse doku iyileşmen o kadar hızlı olur ki 9 ay kalan 10 yılda kalır acaba yaptırınca psikolojimiz ne derece düzelecek onu sorgulamak lazım

Da
9 ay kalan 10 yılda kalır bence ya benim korktuğum sizce ameliyat olunca psikolojim düzelirmi birde 9 ay sonra ilişkiye girip niye zorlandı acaba orası mı kapandı böyle yorumlarda görmüştüm
Dar diktigi icinmis bir de arkadaslar kendini kasmissa biraz ondan olmustur

Dusunmemeye calisacagiz elimizden geldigince sanki hic yasamamis gibi en azindan evlenene kadar ve gerisi zamana kalmis

canım sen ne zaman kontrole gideceksin tuttu mu diye birde oturma şekilleri tam olarak nasıl 6.ayda falan bağdaş kuramazmıyız yoksa evlenene kadar bağdaş kurmadan mı oturcaz vs saat kaç oldu uyuyamıyorum dertten

Burda bir sürü kişiye karşı bende böyle hissettim. Psikolojik olarak biraz daha iyiyim canım. Kontrolüm yaklaştıkça biraz tedirgin oluyorum. Sonucumu yazacağım zaten. Sadece erkekler değil aslında. Keşke insanlar psikolojik şiddeti göstermese de sadece sanal da değil fiziksel olarak da birbirimize destek olabilsek. Etrafımda bir sürü bekar Kadın var. Belki onlar da yaşadı bunu. Ama kimse söyleyemiyor. Belki tahmin bile etmeyeceğimiz insanlar da yaşıyor. Burada ki katılım oranından belli ne kadar çok olduğu. Bizler de çevremiz de böyle birşey yaşadığımızı belli etmiyoruz sonuçta. Yalnız olmadığımı biliyorum. Sizlerin de sayesinde. Bu süreç yüzüme çarpmış bir tokattı bana göre. Ama hani bir söz var ya Sopa ile kilime vuranın Gayesi kilime vurmak değil kiri almaktır.
Bende bu sopa etkisi gibi yaşadığım bu süreçte kirimin arındığına ve temizlendiğime inanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…