canım sen ne zaman kontrole gideceksin tuttu mu diye birde oturma şekilleri tam olarak nasıl 6.ayda falan bağdaş kuramazmıyız yoksa evlenene kadar bağdaş kurmadan mı oturcaz vs saat kaç oldu uyuyamıyorum dertten
Böyle uykusuz kalarak kendini hırpalama. Sonuçta bir çözümümüz var değil mi ? Ya bu yöntem olmasaydı böyle düşün. Annenle paylaşmak da iyi mi ettin kötü mü bilmiyorum. Ama tebrik de ediyorum seni. Ben bu cesareti gösteremezdim. Kontrolüme 1,5 hafta kaldı. Yazacağım sizlere

Insallah guzel sonuclarini duyariz o kadar dua ediyorum ki sizler icinde

Kızlar mustafa beye gitmeyi düşünüyorum ben de zor durumdayım sonuç alan arkadaşlar var mı cevap yazabilirseniz biraz rahatlarım belki
Canım mustafa beye kalıcı olacaksan evlenmeden önce kesin gitmen lazım yoksa kanama olmaz. En guzeli geçici olman zaten kalıcı diye yapıyorlar evlenmeden önce gdyorsun yine garanti olsun diye dikiş atıyorlar

Canım mustafa beye kalıcı olacaksan evlenmeden önce kesin gitmen lazım yoksa kanama olmaz. En guzeli geçici olman zaten kalıcı diye yapıyorlar evlenmeden önce gdyorsun yine garanti olsun diye dikiş atıyorlar
Yaaa öyle mi peki teşekkürler ben de nasıl kurtulurum diye düşünüyorum sürekli

Ya birşey soracağım ben psikolojik olarak iyi değilim sürekli aklımda o olay var sürekli mutsuzum peki diktirince bu durum geçiyor mu rahatlıyor musun bi nebze ben rahatlayamayacam gibi geliyor ömür boyu aklıma kazınmış kalacak sanki

Hepimiz senin gibiyiz canım ama geçeçek unutacağız. Çok şükür unutma diye birsey yaşıyoruz

Bir nebze de olsa rahatlıyorsun. Tamamen rahatlamama sebebi de ya tutmadıysa korkusu

3 gün önce bunu yazıp ....

Merhaba
Ben de İstanbul un fazla abartıldığını düşünüyorum ama Ankara için henüz bir doktor bulamadım. Tavsiyesi olan var mı ?

şimdi 2. hesabınız ile bunu yazmanız oldu mu ?

Olmadı artık bizimle değilsiniz....

Bu üyenin özelden tavsiyede bulunduğu doktoru hemen listenizden çıkarmanızı rica ediyorum

Yaaa öyle mi peki teşekkürler ben de nasıl kurtulurum diye düşünüyorum sürekli
Ben psikolojim düzelsin diye hemen gttim oldum kalıcı ama doktor bana yine evlenmeden önce geleceksin dedi dikiş atabiliriz dedi. O zaman kalıcı yapmamin önemi pek kalmadi yani az da olsa psikolojiyi düzeltti sadece. Smdi ki düşüncem olsa sadece geçiciye giderdim çünkü herkes olumlu sonuçlar aldı. Turgay hocaya kalıcı yaptıranlar da aynı şekilde.. ama bu skntiyi uzun süre çekmek mi yoksa 2 3 gün mü çekmek istersin diye sorarsalar tabi ki de tercih geçici olur..

Düğün tarihine gire yakın zamanda gitmeyi tercih edeyim madem ben de çok sağolun

Canım Turgay hoca kesinlikle düğünden önce gel diye birşey demiyor istersen için rahat etsin şüphen olmasın diye gel diyor senin insiyatifine bırakıyor yani adam kendine güveniyor hiç riske atmayın direkt ona gidin derim ben Ankara falan hikaye ben ankaradan gittim. Burda gerçekten işini iyi yapan olsa hiç yormazdım kendimi size tavsiyem Turgay beye gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…