Böyle uykusuz kalarak kendini hırpalama. Sonuçta bir çözümümüz var değil mi ? Ya bu yöntem olmasaydı böyle düşün. Annenle paylaşmak da iyi mi ettin kötü mü bilmiyorum. Ama tebrik de ediyorum seni. Ben bu cesareti gösteremezdim. Kontrolüme 1,5 hafta kaldı. Yazacağım sizlerecanım sen ne zaman kontrole gideceksin tuttu mu diye birde oturma şekilleri tam olarak nasıl 6.ayda falan bağdaş kuramazmıyız yoksa evlenene kadar bağdaş kurmadan mı oturcaz vs saat kaç oldu uyuyamıyorum dertten
Canım mustafa beye kalıcı olacaksan evlenmeden önce kesin gitmen lazım yoksa kanama olmaz. En guzeli geçici olman zaten kalıcı diye yapıyorlar evlenmeden önce gdyorsun yine garanti olsun diye dikiş atıyorlarKızlar mustafa beye gitmeyi düşünüyorum ben de zor durumdayım sonuç alan arkadaşlar var mı cevap yazabilirseniz biraz rahatlarım belki
Ewet kapandığı işin acısı vs oluyor9 ay kalan 10 yılda kalır bence ya benim korktuğum sizce ameliyat olunca psikolojim düzelirmi birde 9 ay sonra ilişkiye girip niye zorlandı acaba orası mı kapandı böyle yorumlarda görmüştüm
Kapanma derken dar dikim mi?Ewet kapandığı işin acısı vs oluyor
Yaaa öyle mi peki teşekkürler ben de nasıl kurtulurum diye düşünüyorum sürekliCanım mustafa beye kalıcı olacaksan evlenmeden önce kesin gitmen lazım yoksa kanama olmaz. En guzeli geçici olman zaten kalıcı diye yapıyorlar evlenmeden önce gdyorsun yine garanti olsun diye dikiş atıyorlar
Canım kalıcı dikim olayı oradaki kasların birbirine tutturulması zar tutturulmuyor kaslar tuttuğu içinde kas yırtınırken ağrı acı vs oluyor darı genişi bilmiyorum ben çok fazla bilgim yokKapanma derken dar dikim mi?
Ya birşey soracağım ben psikolojik olarak iyi değilim sürekli aklımda o olay var sürekli mutsuzum peki diktirince bu durum geçiyor mu rahatlıyor musun bi nebze ben rahatlayamayacam gibi geliyor ömür boyu aklıma kazınmış kalacak sankiBöyle uykusuz kalarak kendini hırpalama. Sonuçta bir çözümümüz var değil mi ? Ya bu yöntem olmasaydı böyle düşün. Annenle paylaşmak da iyi mi ettin kötü mü bilmiyorum. Ama tebrik de ediyorum seni. Ben bu cesareti gösteremezdim. Kontrolüme 1,5 hafta kaldı. Yazacağım sizlere
Hepimiz senin gibiyiz canım ama geçeçek unutacağız. Çok şükür unutma diye birsey yaşıyoruzYa birşey soracağım ben psikolojik olarak iyi değilim sürekli aklımda o olay var sürekli mutsuzum peki diktirince bu durum geçiyor mu rahatlıyor musun bi nebze ben rahatlayamayacam gibi geliyor ömür boyu aklıma kazınmış kalacak sanki
İnşallah geçer herkes farkediyor inanılmaz bir sinir huzursuzluk ve mutsuzluk var bende umarım dediğin gibi olurHepimiz senin gibiyiz canım ama geçeçek unutacağız. Çok şükür unutma diye birsey yaşıyoruz
Neden kanaması olmasınki ? Doktor gerekligörmediklerini çağırmıyor zatenCanım mustafa beye kalıcı olacaksan evlenmeden önce kesin gitmen lazım yoksa kanama olmaz. En guzeli geçici olman zaten kalıcı diye yapıyorlar evlenmeden önce gdyorsun yine garanti olsun diye dikiş atıyorlar
Bir nebze de olsa rahatlıyorsun. Tamamen rahatlamama sebebi de ya tutmadıysa korkusuYa birşey soracağım ben psikolojik olarak iyi değilim sürekli aklımda o olay var sürekli mutsuzum peki diktirince bu durum geçiyor mu rahatlıyor musun bi nebze ben rahatlayamayacam gibi geliyor ömür boyu aklıma kazınmış kalacak sanki
Günaydın
Arkadaşlar hep İstanbul merkezli düşünmeyin. Ben de yaptırıp olumlu sonuç aldım. Özelden yazan birçok arkadaşa da bunu tavsiye ettim, açıktan da yazıyorum bir kez daha. Ankara yi düşünün. Hem İstanbul'a nazaran ucuz hem de olumlu sonuç alinan bir sürü doktor seçeneğiniz var. Ahali olan garanti olur, kalitelidir düşüncesinden uzaklaşın. Insanlar yorgunluktan dolayı fiyati yükseltiyor. Ankara dünyanın bir ucu değil ve ulaşım kolay. Sorularınız olursa cevaplamaya çalışayım. Burada çok bunalan var, görüyorum ve üzülüyorum. Özelden de yazabilirsiniz. Bu alacak birşey yok. Kendinizi yormayin.
Mutlu olun, mutlu kalın.
Merhaba
Ben de İstanbul un fazla abartıldığını düşünüyorum ama Ankara için henüz bir doktor bulamadım. Tavsiyesi olan var mı ?
Hoşgeldin canım. Yanlız değilsinMerhabalar aranıza yeni katıldım
Doktora gitmemiş bir kız evlenmeden önce kanaması olmamış. Mustafa hocada evlenmeden önce gel diyor kontrol ediyor gerekli görürse dikiş atıyor görmezse atmıyorNeden kanaması olmasınki ? Doktor gerekligörmediklerini çağırmıyor zaten
Ben psikolojim düzelsin diye hemen gttim oldum kalıcı ama doktor bana yine evlenmeden önce geleceksin dedi dikiş atabiliriz dedi. O zaman kalıcı yapmamin önemi pek kalmadi yani az da olsa psikolojiyi düzeltti sadece. Smdi ki düşüncem olsa sadece geçiciye giderdim çünkü herkes olumlu sonuçlar aldı. Turgay hocaya kalıcı yaptıranlar da aynı şekilde.. ama bu skntiyi uzun süre çekmek mi yoksa 2 3 gün mü çekmek istersin diye sorarsalar tabi ki de tercih geçici olur..Yaaa öyle mi peki teşekkürler ben de nasıl kurtulurum diye düşünüyorum sürekli
Düğün tarihine gire yakın zamanda gitmeyi tercih edeyim madem ben de çok sağolunBen psikolojim düzelsin diye hemen gttim oldum kalıcı ama doktor bana yine evlenmeden önce geleceksin dedi dikiş atabiliriz dedi. O zaman kalıcı yapmamin önemi pek kalmadi yani az da olsa psikolojiyi düzeltti sadece. Smdi ki düşüncem olsa sadece geçiciye giderdim çünkü herkes olumlu sonuçlar aldı. Turgay hocaya kalıcı yaptıranlar da aynı şekilde.. ama bu skntiyi uzun süre çekmek mi yoksa 2 3 gün mü çekmek istersin diye sorarsalar tabi ki de tercih geçici olur..
Ben psikolojim düzelsin diye hemen gttim oldum kalıcı ama doktor bana yine evlenmeden önce geleceksin dedi dikiş atabiliriz dedi. O zaman kalıcı yapmamin önemi pek kalmadi yani az da olsa psikolojiyi düzeltti sadece. Smdi ki düşüncem olsa sadece geçiciye giderdim çünkü herkes olumlu sonuçlar aldı. Turgay hocaya kalıcı yaptıranlar da aynı şekilde.. ama bu skntiyi uzun süre çekmek mi yoksa 2 3 gün mü çekmek istersin diye sorarsalar tabi ki de tercih geçici olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?