Canm turgay hoca kalicıyı güzel yapıyor zaten cümlemde de bunu dedim. Bir iki kisinin nedense tutmadı ama bidaha yaptırdılar sonuçlarda olumlu oldu. Ben soran insanlara diyorum ki parası azsa ve istanbula gitme durumları yoksa geçici yaptırmaları daha mantikli. Diğer doktorlar kalıcı diyip yapıyor ama evlilik öncesi yine dikiş atıyorlar yani geçici gbi bsey oluyor. Operasyon süreci bakim süreci tekrar kontrole gitme masrafı falan yerine geçici bana daha mantıklı geliyor çünkü çok şükür sonuç alamayan cikmadi. Inşallah hepimiz de buradan mutlu ayrılırız

ama ya 2 düğün varsa işte o sorun geçicide ilk düğün sonrası ilişkiye giriliyor mu hemen o ortam olacak mı o var

canım senin süreci çok merak ediyorum görmeden nedense içim ısındı sana ,, oturma şekillerin nasıl peki ameliyattan sonra sürecini paylaştığın için çok sağol
Canım benim sağol böyle hissettiğin için. Her aşamamı yazacağım bende sürecim tamamlanana kadar. Yeter ki biraz olsun içinize su serpilsin. Ama önce kontrole bir gideyim. Çünkü yaklaştıkça tedirgin oluyorum. Bir haftadır açıp incelemiyordum. Bugün dayanamadım yine inceledim. Sarkan ipler var anlamıyorum ki. Normal mi anormal mi. Böyle herşeyi yazıp insanların kafasını da karıştırmak istemiyorum ama soracak kimse de yok buradan başka. Şu an tek sıkıntım görüntüm de ki tuhaflık. Ağrı sızı kalmadı çünkü

ama ya 2 düğün varsa işte o sorun geçicide ilk düğün sonrası ilişkiye giriliyor mu hemen o ortam olacak mı o var
Ya da şöyle yapılabilir. Mesela nişanlınız ile konuşsanız. İlk gecemizi düğün zamanı yaşamasak diyerek öne çekseniz. O hafta da geçici yaptırsanız. Hem evden çıkmak kolay olur hem o kadar zorlanmazsın düğün zamanı dikkat etmek zorunda olmazsın. Bu geldi aklıma ne bileyim

Kızlar ben vazgeçtim kalıcı dikimden çünkü lityum(psikolojik hap) kullanıyorum ve içeriği tuz olduğundan 20 dkda bir wcye çıkartıyor o kuruluk sağlanamaz. kendi şehrimden biri olursa geçici yaptırırım kendi şehrim dışından biri olursa geçici yaptıramam iki düğün olduğundan böyle bitsin istemezdim seven böyle sevecek artık....

Sanmıyorum canım diktirmektendr vazgeçtim seven her türlü sevecek

Sanmıyorum canım diktirmektendr vazgeçtim seven her türlü sevecek
İnşallah öyle birini bulursun. Ama yok. Aklını başına topla lütfen. Bak binlerce kadın cinayeti duyuyoruz. Bu erkekler sığ,erkil. En ufak hatanda zaten bakire değildin der sana. İnan bana en iyi kalplisi en mülayimde yapar bunu. Ha öyle sorun yapmayacak erkek vardır illa ki. Onlara da entel diyorlar zaten. Ama çok azlar ve o tip erkekler evliliğe de sıcak bakmıyorlar genelde. Demem o ki bu zaman mutlu bir yuva kuracağın adam bekarete önem verecektir. Vermeyen de evliliğe sıcak bakmaz zaten. Umarım beni anlamışsındır. Biz iğrenç bir dünyadayız. Düzen bu maalesef

kızlar ben vazgeçtim kalıcı dikimden çünkü lityum(psikolojik hap) kullanıyorum ve içeriği tuz olduğundan 20 dkda bir wcye çıkartıyor o kuruluk sağlanamaz. kendi şehrimden biri olursa geçici yaptırırım kendi şehrim dışından biri olursa geçici yaptıramam iki düğün olduğundan böyle bitsin istemezdim seven böyle sevecek artık....(hapı içmeyince rahatsızlanıyorum onun yerine 1.5 ay benzeri hap onun öyle etkisi yok depakin kullanabilir miyim yazdırabilir miyim bilmiyorum)

Doktora sormadan kendin karar verme buna belki sorun yok diyecek nereden biliyorsun

çok haklısın canım senin bir önceki yorumun kafamı karıştırdı dikişler falan gelse kontrolde rahatlasak hepimiz inşallah tutar benim merak ettiğim dar giymek vs yasak birde kapanır diyorlar o ne demek ve oturuş şeklin falan nasıl sürekli yan mı oturuyorsun hiç düz oturmayacak mıyız

Bir aylık iyileşme sürecin tamamlanana kadar yan oturacaksın. Ama bundan kastım yamuk oturmak değil. Bacak bacak üst üste attı diyelim sağına veya soluna ağırlık vererek. Orta bölgene vücut ağırlığını vermeden

evlenen kadar bağdaş falan kurmam ben herhalde takıntılıktan ve kabız olmamak lazım şu süreç bir geçse artık Allah razı olsun canım senden seni kendime çok yakın görüyorum nedense

ama kalıcı diktirirsen psikolojin düzelir bellki hapları bırakırsın canım bizimde psikolojimiz çok bozuk şu süreç geçsin o kadar istiyorumki

evlenen kadar bağdaş falan kurmam ben herhalde takıntılıktan ve kabız olmamak lazım şu süreç bir geçse artık Allah razı olsun canım senden seni kendime çok yakın görüyorum nedense
Şu kutsal organımın başına neler geldi. Onun bekaretine önem veren sığırlar da oradan çıkıyor verdikleri değer de bir damla kan. Kafayı yiyeceğim. Böylelerini çüklerinden asmak gerek. Düşünüyorum. Cinsel işiikiye girseler kaybedecek hiç birşeyleri yok bunu düşününce kabullenmiyorum bizde bağdaş bile kurmaya korkuyoruz korumak İçin. Hep mağdur olan biziz. Ölen de biziz,namussuz olanda biziz,yalan söylemek zorunda kalanda. İnşallah sende kurtulanlardan olursun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…